reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

mam chwilę żeby do was ajrzeć, bo moje dziecie siedzi obrażone w pokoju:wściekła/y:. zamówiłam mu przez internet spodnie do przedszkola a on woli transformera !!!
posiedzi, zmądrzeje, przeprosi! a ja teraz odpoczywam a on myśli :cool2::cool2::cool2:.
A swoją drogą to żołądek mi nadal dokucza:-(.
w nocy mi się zdarza podjadać waga +10.:baffled:

reklama
moja waga + 20 kg

oooo... mojemu brzucholudkowi sie przypomnialo ze trzebaby sie powiercic, a ostanio zrobil sie taki malo delikatny :zawstydzona/y::wściekła/y: niekiedy mam wrazenie ze ma ochorte rozerwac ten brzuch i wyjsc sobie...:-):-D

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczęta!
Aneta widzę w bojowym nastroju, że bez kija nie podchodź:-), ale nic dziwnego, faktycznie małe aniołki, a potrafią dopiec jak diabli:tak:, a te nasze "stare konie", to tym bardziej potrafią z równowagi wyprowadzić, ja ostatnio jak dałam popis wybuchu płaczu, bo coś tam powiedział (nawet już nie pamiętam co:-)), to teraz chodzi jak koło jajka:-D.
Kupiliśmy sokowirówkę i nic nie robi tylko soki z jabłek, pomarańczy, grejpfruta i marchewki, a ja to wszystko w siebie wlewam:-)
Co do zgagi to mi pomaga w miarę tylko mleko i koniecznie wieczorem przed snem, na szczęście bardzo smakuje mi mleko w ciąży, bo jak nie było tych soków, to musiałam mieć zapakowane pół lodówki mlekiem, bo schodziło w błyskawicznym tempie i piłam ze wszystkim co jadłam, mój M ostatnio robił mi zdjęcie jak jem śledzie popijając mlekiem, bo jemu coś takiego się w głowie nie mieści:szok:
Też słyszałam, że jak się ma zgagę w ciąży to dziecko rodzi się z gęstymi i długimi włoskami i faktycznie tak miała moja koleżanka:-)
Kończę bo to już mój przedostatni dzień w pracy i nie wiem w co ręce włożyć, a jak na złość zostały mi same skąplikowane sprawy i nie wiem jak wybrnę z tym do jutra:szok:
Pozdrawiam i mam nadzieję, że w końcu w piątek będę mogła sobie spokojnie wejść na nasze forum i wszystko kontrolować na bieżąco z mieszkanka:-)

A Wy mi narobilyscie smaka na ciacho, i teraz u mnie Zebra w piekarniku siedzi:-)
Z mezulkiem skrecilismy lozeczko, trzeba bedzie je pomalowac, bo poprzednia wlascicielka cwiczyla sobie zabki na szczebelkach:-)

Jakis bakcyl sie tu wkradl na nasze forum, coraz wiecej przeziebionych mamus :-(. Trzymajcie sie i kurujcie.

Tak dziewczyny piszecie o waszych zachciankach. Mnie tez slodycze kusza ale staram sie ich unikac. Natomiast od dwoch tygodni moglabym caly dzien jesc jablka, takie jeszcze niedojrzale, chrupiace i kwaskowate ze az zeby cierpkie sie robia:-).

Gabi9 - fajnie ze juz mozesz liczyc godziny do urlopu:tak:. Ja juz mam rece zoraz krotsze:-) i klawiatura na krajuszku biurka, jak tak dalej pojdzie to poprosze o wyciecie w biurku na brzuszek:-D.

witajcie.
mam przeczucie, że co po niektóre zaczną się rozpakowywać w ciagu najbliższych 2 tygodni ;-)
nie będe jedyną mamusią :-D

reklama
Do góry