reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Tak u nas na szkole rodzenia powiedzieli że tą maść mamy przynieść do szpitala i stosować od samego początku już po porodzie... podobno jest świetna i przed karmieniem wystarcza przyemyć brodawkę mlekiem, tak nas położna instrułowała a ile w tym prawdy to musimy na sobie przetestować;-)

reklama
Karola000 lagodzaco na obolale brodawki dziala tez Twoj wlasny pokarm. Po "posilku" wycisniej troszke pokarmu i wetrzyj w brodawke i otoczke i pozwol zeby sie wchlonal zanim nalozysz ubranie. Podwojnie zycze powodzenia i wytwalosci:tak:.

Dziewczyny, cwiczycie Kegla?

dziękuję Wam za dobre rady :-D
jutro tatuś pójdzie po maść.
dziś rozmawialiśmy o ślubie.
chcemy zorganizować jakiś obiad dla rodziców, żeby o tym porozmawiać...

ja przed pierwszym porodem nie cwiczylam:zawstydzona/y: dzieciak urodzil sie bardzo szybko, ale doswiadczylam ze te cwiczenia sa bardzo dobre, bo ja nie bylam nacinana tylko naciagana i wlasnie te miesie ktore odpowiedzialne sa za przyjemnosc przy wspolzyciu (bo te od zewnatrz i wcale nie gleboko jak niektorym sie wydaje) bo po porodzie to byla masakra:baffled: ale to narpawde dziala bo po jakims czasie wszysciutko wrocilo do normy. Dlatego teraz sie zapomnialam ale wiem ze to naprawde dziala i chyba powinnam zaczac cos z tym robic:confused:

ja na twoim miejscu bym poczekala troche az dziewczynki troche podrosna, bo wydaje mi sie ze moze wam byc ciezko teraz organizowac slub, ale znowu dla chcacego nic trudnego;-)

a no to tak, pogadac zawsze mozna i nawet sie przyda....

sorry za niezrozumienie:zawstydzona/y: wogole cie podziwiam z dwojka takich maluszkow. Ja bede miala niby drugie i roznica wieku bedzie rok i 9 miesiecy a juz mnie to przeraza:baffled: mala robi sie coraz bardziej wymagajaca,,, tak jakby cos przeczuwala ze ma pojawic takze ktos nowy:szok:

agathe przede wszystkim spokój :-)
gdyby nie to, pewnie bym już wczorajszej nocy zwariowała :-D
obecnie królewny śpią snem kamiennym.
a mój luby z nimi :-D

staram się nie denerwować i myśleć o tym,że wszystko będzie dobrze :-)

reklama
Do góry