reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Tajihi piękna niespodzianka:tak: nic tak nie cieszy jak gest ukochanego faceta;-)
Lunia, Madzik, Aneta udaneko weekendy w rozjazdach:-)
Hanuś życzę miłego układania... wiadomo męczące ale jak cieszy:happy:
Martyna jak u nowożeńców??? czekamy na weselne relacje!!!
Do spitala:szok: mam mniej niż nic:baffled: muszę wszystko kupić tylko jakoś o tym nie myślałam jeszcze...
Dzisiaj skończyłam zajęca w szkole rodzenia i polecam dowiedziałam się wielu fajnych sposobów na dolegliwości poporodowe i powiem szczerze że te zajęcia dodatkowo uświadomiły mojemu M że okres ciąży poród i połogu są wyjątkowe i jeszcze bardziej włańcza się w zajęcia domowe goni mnie do odpoczynku a przedewszystkim "nauczył się" (jak narazie w teori) co się "robi" z dzieciem w domu:happy: my oboje jesteśmy bardzo zadowoleni:-)

:-DHej my tez na weekendowy wypad sie jutro szykujemy do kolezanki na wies ale tylko 100km , wiecie ja zawsze uwielbialam podroze a teraz mi sie juz nie chce , a co szkoly rodzenia to chodzilam z synkiem teraz nie mialabym jak tego zorganizowac bo zajecia sa przedpoludniem ;( ale wspominam super i jeszce moglam sobie pocwiczyc chociaz troszke a teraz dupa nic sie nie ruszam procz spacerkow i wyglupow na placu zabaw no i jeszce troche rozrywki zostalo w lozku.... ;)

Cześć Dziewczyny
Dzisiaj miałam pobudkę o 5 rano :szok:, Filipek zaczął wariować w brzuchu :-). Przestudiowałam całe forum:-)
Życzę miłego dnia :-)

Cześć dziewczyny! U mnie pogoda dzisiaj okropna pada deszcz i jest zimno nie lubie takiej pogody bo zawsze wpadam w doła. Madzik1388 pytałaś jak tam w domu a więc jak zawieje raz jest w miare a raz do bani ale nigdy dobrze:-(Mam wrażenie że mój M to dziecko bo ma takie zagrywki ze szok.Wczoraj robiłam sobie wyniki i pani w laboratorium powiedziała ze jak na kobiete w ciąży to są dobre ale hemoglobina nadal niska bo 10.7 i jeszcze bakterie w moczu i cukier mam nadzieje ze to nic złego. Hemoglobina niska pewnie od tego ze uzalezniłam się od pepsi ciągle bym ją piła. We wtorek do gina ciekawe co powie.Pozdrawiam was słonecznie choc pogoda deszczowa.:-)

Witam i ja w piątkowy, pochmurny dzionek,
Dzisiaj muszę odebrać wyniki badań i o 17 do lekarza. Mam nadzieję, że wszystko jest ok:tak: Tak mi sie nic nie chce...Nawet ne pociesza mnie fakt, że juz piątek. I do tej Pragi nie chce mi sie jechać. Pogadam z mężem i może przełożymy wyjazd na inny termin...

Carolka - super pobudka:tak: Moja mała znowu wieczorem nie daje mi zasnąć:-)
Kiriam, gratuluję zakupu:tak:
Iza, trzymaj sie słońce.

Życzę miłego dnia.

Ps: no i poprawiłam sobie humorek dobrą muzyczką. Polecam wszystkim na doła Alicia Keys - SUPERWOMAN!!!!Rewelacyjny ( i mądry ) text. O każdej z nas:tak: No bo wszystkie jesteśmy super-kobietami:tak:

Ostatnia edycja:
Witam, ja tylko na chwilke zeby sie pozegnac, bo zaraz wyjezdzamy, kurcze straszna pogoda, cisnienie jakies niskie, caly czas mi sie w glowie kreci
Trzymam kciuki za wszystkie ktore maja dzis wizyty i badania, i zycze milego weekendy tym ktore wyjezdzaja.
Buzia i do niedzieli

reklama
Tak w ogóle to dzięki dziewczynki za ciepłe słowa, na prawdę było super.
Aneta23 kiedy Ty masz czas na pisanie takich wypracowań? Jak już niedawno pisałaś każda z nas szybko wpadnie na forum przeczyta co i jak krótko odpowie i do domowych obowiązków, albo do pracy bo chyba przeważnie w pracy co niektórzy korzystają z wolnej chwili aby zajrzeć na forum. A poza tym to wspólczuję Ci tego sprzątania i przeprowadzki.
Wiecie co kupiłam wózek, ale czekam jak mi go przywiozą, już sie nie mogę doczekać, wyprawka tez w zasadzie już zrobiona dla małego,ale jeszcze dla mnie pozostało do kupienia parę rzeczy tz.koszule juz mam i tylko koszulę.
Powiedzcie jakich wózków szukacie, na co zwracacie uwagę jak kupujecie wózek??:-)

Do góry