reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Cześć dziewczyny! widze że piszecie o wadze u mnie nie jest ciekawie podobnie jak agathe 2kg do przodu mi sie wydaje bardzo mało jak 22 tydz, przed ciąża ważyłam 72 kg i byłam taka sobie kobitka na początku ciąży 68 nie miałam wymiotów a i tak zleciałam. a treaz waga się waha między 70-71kg i narazie stoi.
Niewiem czy to dobrze czy źle.

no to dobrze że nie jestem sama z 10 do przodu. Ale faktycznie że pozazdrościc dziewczyna 2kg czy 3,5kg, lato teraz, a wy nadal mozecie śmigać w fajnych ciuszkach kusząc facetów hihi,:-) bo to chyba każdej kobiecie polepsza humor, jak jakis facet zwróci na nia uwagę, na ten rok mogę o tym zapomnieć, ale na szczęście mój mąż pamięta że jestem kobietą i potrafi czasem komplemencik rzucić.:-D

U mnie na plusie 4 kg.......co niestety nie znaczy ze szczupla laska ze mnie :zawstydzona/y:
Po poprzedniej ciazy kilogramow nie udalo sie pozbyc (choc nie przytylam wtedy jakos masakrycznie duzo - 14 kg)...............No i teraz nie moge sobie pozwolic na szybkie tycie........bo mimo ze to niby dopiero 4 kg, to calosc wynosi 76 kg :dry::wściekła/y:

Aneta23 nie martw się wagą, mnie tak każdy powtarza, ja kiedys wazyłam 75kg pożniej 10 schudłam i tak było przez ładnych kilka lat,ale troche ograniczeń miałam teraz znowu jest 75kg i martwię się ze znowu będę musiała poddać się diecie ale czego się nie robi dla upragnionego maleństwa.:-D

ja mam juz cos okolo 4kg, tylko mi wszysciutko poszlo w brzuch, miednica sie troszke rozrosla, ale to normalne, wiec nie mam na co narzekac poki co.

Witajcie. Ja waże 54,5 czyli ok 5 kg do przodu. Nie przytyłam nigdzie oprócz brzucha i piersi i dlatego brzuchol mi bardzo widocznie wystaje.

reklama
Dziewczyny, ja też już przytyłam jakieś 10kg, przed ciążą przytyło mi się 5kg, bo zawsze ważyłam 50kg. przy wzroście 160cm., ale na szczęście taki skok gwałtowny miałam w pierwszych miesiącach, bo teraz już jest jakiś kg. na miesiąc, nie przejmuję się tym jeszcze, będę się martwić po porodzie:-)
Życzę udanego i słonecznego weekendu

Do góry