reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

wlasnie sie zarejestrowalam.sama w listopadzie zostane mama i dzis dowiedzialam sie, ze beda to blizniaki

reklama
Witam serdecznie

Wczoraj wyszedł mi test ciążowy. Przewidywalny termin porodu - 16 listopad 2008r.

kochana siostrzyczko GRATULACJE :tak::tak::tak:

karola, ogromne gratulacje, podwojne oczywiscie!!! :tak::-) pewnie podwojna radosc i podwojne obawy u Ciebie,co? sama wiem jeszcze jak to bylo:-D

wlasnie sie zarejestrowalam.sama w listopadzie zostane mama i dzis dowiedzialam sie, ze beda to blizniaki

GRATULUJĘ podwójnego szczęścia :-D:-D:-D

kajuniu:widze,ze sama wiesz co to znaczy podwojne szczescie;-):-)

zielono_mi taaaaak wiem co to podwójne szczeście :-D:-D:-D wogóle jak załączą stereo ;-):-D;-) ale jest dobrze :tak:
tak na marginesie mojej siostrze już wczoraj życzyłam bliźniaków :-D a co, po co ma mieć lepiej od Nas :-D:-p;-)

A tak wogóle to miałam termin na 4 listopada 2007 :tak: moje maluchy pchały się szybciej na świat i urodziłam 25 września 2007 r przez cc :zawstydzona/y:

karola ja zakładałam wątek listopad 2007 i też z niecierpliwością czekałam na kolejne dziewczyny ... potem było nas tyle, że nie można było się połapać co i jak...a tak na marginesie dodam, że u nas na listopadzie jest AŻ 5 bliźniakowych mam :-D

kajuniu: az 5:szok::szok::szok: mam nadzieje,ze jessli u nas tez bedzie wysyp blizniakow, to mnie on jednak juz ominie:-D

karola: to dopiero poczatki, mysle, ze z czasem przybedzie jeszcze sporo mamus listopadowych i razem stworzymy zgrane grono:-):tak:

reklama
kajunia, zielono_mi - dziękuję za moc sedecznych gratulacji. Wierzę, że wszystko będzie przebiegało jak najlepiej.

Pozdrawiam i życzę wszystkim wiele szczęścia i radości:tak:

Do góry