reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Madzik najważniejsze że już jesteście po szpitalu nie ma jak w domu:-)
Ewelinka fajnie że macie już imię nasza córcia narazie bez imienia:confused: będziemy myśleć po 3D 4D które będzie w przyszłą środę:tak:

U nas już ostatnie podrygi malarskie:blink: NAREŚCIE :happy: tylko zostaje sprzątnąć i koniec... 12 lipca przyjadą z szafą zamontuja i już przez kilka lat nie będę myśleć o remoncie:happy2: JESTEM SZCZEŃŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
nik_i masz racje, nie ma jak w domu:-)
a o remoncie tez co nieco wiem, to chyba najgorsze co moze byc, i jeszcze sprzatanie na koniec... masakra, ale ciesze sie ze u Ciebie tez juz koniec

:happy2:oto jak nasz dzidziolek się na nas wypiął i okazał swoją płeć :-)

Załączniki

• NASZ CHŁOPCZYK.jpg
    NASZ CHŁOPCZYK.jpg
    160,6 KB · Wyświetleń: 49
reklama
No proszę jak się dzidzie ładnie ujawniają :-)
Dombar zdjątko rewelacyjne :tak::-)
Carol_ka gratuluję synusia :-)
A mnie ostatnio jakieś południowe drzemki dopadają :szok:;-) Dobrze że jestem w domku to korzystam ile tylko mogę :happy:

Do góry