karina1980
Fanka BB :)
Witajcie kochane
W koncu moge na chwilke chociaz do Was na moment zajrzec
Troche poczytalam co u Was ale jak maly mi zasnie w koncu to poczytam troche dalej.
U mnie ogolnie kociol nie wiem co jest z malym.
Dzisiaj drugi dzien jak wymiotuje natomiast szczegolnie to wystepuje jak dosatnie mlekonie wiem czemu.
Do tego wczoraj w dzien i w nocy byla goraczka ale mysle ze wynika to z zabkow poniewaz ida jemu dwie 4 i jeszcze nie widzialam zeby mial do tej pory tak spuchniete dziaselka.
Dzisiaj znowu zwymiotowal i to tez szczegolnie po mleczku.....
No i niepokoi mnie jego kupka bowiem wczoraj i dziasiaj ma bardzo wodnista i zielona.....wczoraj w sumie byla ze dwa razy ale dzisiaj zrobil ju chyba z piec lub szesc razy.
Tak zastanawiam sie czy to wszystko mozna dac do zabkow????
Ide lulac go i potem wpadne do Was
Buziaki
W koncu moge na chwilke chociaz do Was na moment zajrzec
Troche poczytalam co u Was ale jak maly mi zasnie w koncu to poczytam troche dalej.
U mnie ogolnie kociol nie wiem co jest z malym.
Dzisiaj drugi dzien jak wymiotuje natomiast szczegolnie to wystepuje jak dosatnie mlekonie wiem czemu.
Do tego wczoraj w dzien i w nocy byla goraczka ale mysle ze wynika to z zabkow poniewaz ida jemu dwie 4 i jeszcze nie widzialam zeby mial do tej pory tak spuchniete dziaselka.
Dzisiaj znowu zwymiotowal i to tez szczegolnie po mleczku.....
No i niepokoi mnie jego kupka bowiem wczoraj i dziasiaj ma bardzo wodnista i zielona.....wczoraj w sumie byla ze dwa razy ale dzisiaj zrobil ju chyba z piec lub szesc razy.
Tak zastanawiam sie czy to wszystko mozna dac do zabkow????
Ide lulac go i potem wpadne do Was
Buziaki