reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Anulka super dzionek mieliscie:-)
ja tez musze isć do gina w lutym się wybiore:-)
a co do foliku to moja kumpel ajest w ciazy i jej lekarz na temat kwasu folowego powiedział że nie trzeba że teraz tego tyle jest itp itd..ale ja tam wole brac niż później sie wkurzać że nie brałam bo cos tam jest nie tak...i to lekarz ordynator szpitala w któym rodziłam cieszący się ogromna renomą...troche tego nie rozumie...no ale:-) ja tez Anulka będę brała folik;-)

a czemu chcesz cesarke??????????????????????????????/:-)

reklama
Sabinko... aaaaa temat cesarki to az sie boje go tykac:-D:-D pamietam jak po porodach byla opisywana u nas wyzszosc jednego nad drugim... no i ...te co mialy cesarke uwazaja ze jest najlepsza, a te co urodzily same - bez komplikacji oczywiscie- to sa za natura:-D:-D

ja jestem happy ze mialam planowana cesarke, bo Oskarus byl duzy, poza tym (co wyszlo dopiero podczas cesarki) byl dwa razy owiniety pepowina... ...i tuz przede mna rodzila dziewczyna... i maluszek jej sie "zaklinowal" przeszla glowa a barki nieee... i ani w jedna ani w druga... i tak go biednego wyciagali ze chlopczyk cos mial z cala jedna strona (raczka i nozka), mysleli ze zlamane, ale po przeswietleniu wyszlo ze nie zlamane, ze chyba cos uszkodzili i niedowlad... polecial helikopterem do Wroclawia... mam zostala w izolatce zaplakana... aaaaa... i w ogole... nie wiem jak byloby u nas jak musialbym sama urodzic... a tak wiem ze dla dziecka to najbezpieczniejsza metoda wydostania sie... nie ma ryzyka wyrwania bioderka czy niedotelnienia... uzywania wakum i wiele innych... nawet jak milabym placic to bez wahania cesarka...:tak::tak::tak: no i przeciez sama nazwa wskazuje ze to cos co kiedys bylo tylko dla cesarzowej:-D:-D:-D i tez zobaczylam - nasluchlam sie, ze kazdy lekarz/lekarak poleca porod naturalny, a jesli tyczy sie to lekarki bezposrednio to zawsze maja cesarke... hmmm, ciekawe czemu:-D??

ale sie napisalam...:sorry::sorry::sorry:

Anulka hihihi:-)
proste ze każdy chwali co miał:-) hehe dlatego ja nie neguję ani jednego ani drugiego:-)
każdy ma jakąś racje w tym co mówi...ja CI powiem ze w razie czego kase mielismy przy sobie jakbym nie dawała rady urodzić:-) na szczęscie szybko i bezboleśnie u mnie to poszło..a powiem wam że przez to ze miałam tak łątwy poród to sie boję drugiego:-) bo jak nie bedzie tak ąłtwo to jejku...:-) hehe

pytanie z innej beczki.... miała któraś z was kontakt z kosmetykami FABERLIC???
kurde ostatnio pokupiłam kilka rzeczy i jestem MEGA zadowolona...(reklamę im robie;-);-) )

hihiii Anulka,cesarskie ciecie wzielo sie stad (to okreslenie) poniewaz pewien cesarz chcial sprawdzic czy jak rozetnie mieczem brzuch kobiety czy wyjmie dziecko..no i wyjal,ale czy kobieta przezyla to nie mowili w programie

Anulka,Sabinka widze,ze przygotowujecie sie do ciazy :-) fajnie :-) a folik tez bym przyjmowala,na wszelki wypadek

czesc dziewczyny

nie wiem czy nadrobie,bo gotuje obiad,usypiam Gabiego,ucze sie w miedzy czasie bo po 16 jade na kurs
mam stracha jak diabli,bo u nas napadalo ful sniegu i..ja nie mam wprawy w jezdzie w warunkach ekstramalnych i mam taki scisk w brzuchu,ze az mi niedobrze :baffled:

o i Elbra jest:-) wiecie co ...zaczyna mnie męczyć powoli pisanie NICKAMI;-) heheh zwłaszcza jak sie wie jak każda ma na imie to pisze np. imie i potem cofam zeby wpisać nick;-) bezsensu wiem:-) ale wymyślam... hihi

reklama
Elbra ja też nie słyszałam do niedawna:-) to jest katalogowe jak Avon i Oriflame...
Lilus dojedziesz dojedziesz i udanego kursu ucałuj dzieciaczki kochana:-)
aleś Cie wymyśliły o tej cesarzowej!!;-) hehehe

Do góry