witajcie
ja tak zadko pisze,bo ostatnio cierpie na totalne wypalenie,jestem tak slaba,non stop moglabym spac,juz Karolowi powiedzialam,ze najchetniej polozylabym sie do trumny i spala i spala i spala...
nie wiem co sie dzieje,pewnie wplyw na to ma Gabrielek,bo on jak zaczyna sie 23 godzina to zaczyna swoje nocne zycie,i tak zasypia dopiero o 2-3 w nocy,a ja ledwo na oczy patrze
do tego nie mam apetytu na jedzenie i potrafie jesc raz dziennie...no porazka
dokladnie:-) jestesmy mlodym malzenstwem, troszke jeszcze niedojrzalym i musi chyba minac troche czasu zeby dostrzegl manipulacje mamusi, poczekam
wierze ze to w koncu zobaczy i zrobi wszystko zeby pokazac mi ze jestem na pierwszym miejscu. A co do rozmowy z tesciami to obawiam sie ze walka na noze jest murowana
:-(obie strony juz maja dosc
mam nadzieje ze wyjde z tego calo
Kathe wspolczuje tego co cie czeka..ja mimo,ze pyskata jestem to takie akcje mnie kosztuja tak wiele nerwow,ze potem jestem psychicznie wypompowana
ale taka rozmowa jest dobra,bo moze druga strona zrozumie..czego zycze
Cześć dziewczynki:-)
W pracy chca mnie wykończyć
wyobraźcie sobie ze to babsko miało od dzisiaj nie pracować ale powiedziała że suię nie ruszy powaliło ją
Kathe przerabiałąm to tez na poczatku małzeństwa
Teraz to juz mi sie śmiać chce ale wcześniej to tez małao do rozwodu nie doszło.Nawet tesciowa potrafiła zadzwonić o 23 po mojego męza zeby przyjechał bo swinka morska zdechła i co
Jutro mąz przyjezdz a
fajnie mam co?
hej
Beatko :-) jak dajesz rade,praca,dom i dzieci??
co do tej pracownicy to kobita pokrecona jakas
ze swinka morska to sie usmialam
niezla masz tesciowke
super,ze maz juz jutro bedzie
zapytaj sie go czy doszla go afera z firma BAMA w Norwegi
pytam,bo moj K. pracuje w tej firmie,a sprawa ponoc jest glosna na Norwegie i nie tylko,bo nawet gazeta wyborcza tu byla w tamtym tygodniu
ehm... czesc
wiecie co... teraz to mi cwieka zabilyscie z ta butla...
wasze dzieci nie zasypiaja przy butli?? ... nie widzialam odp na pytanie wiec pytam raz jeszcze
no i... moj je butle tylko rano i na noc... To duzo czy malo? W ciagu dnia je albo sloiczki owocowe lub "zywe" owoce ;-), albo kanapki z wedlinka, albo jogurty czy twarozki z pomidorkiem.... no i na obiad oczywiscie obiad (gotowane miesko + np. brokuly i troszeczke ziemniaczka lub makaronku).
dzis sprobuje nie dawac mu butli na noc... ciekawe jaka bedzie reakcja malego
Hania tez pije mleko rano i wieczorem,i tak pije ostatnio,ze czasami prawie wcale nie pije
co do zabkow,to nam dentystka mowila,ze po mleku czy kakao trzeba koniecznie myc zabki i bedzie wsio ok z zabkami
Mila je tabletki z fluorem,nie wiem czy Hani tez dawac?? nie pytalam sie dentystki..
u nas ok
Hania z kazdym dniem coraz lepiej chodzi,wczoraj usmialismy sie do lez,bo puscilismy muzyke a Hnaia zaczela sama tanczyc w koleczko w pozie jakby kogos trzymala
normaknie taka pocieszna sie zrobila
drzec nadal sie drze jak jej sie cos nie podoba,ale od jakiegos czasu zauwazylam,ze zrobila sie straszna przytulaska i wiecej sie smieje
:-)