reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry
posprzatalam juz dom mam nadzieje ze juz ostatni raz przed wyjazdem
w piatek mam jeszcze gosci to moze odkurze i koniec ..... swieta
w niedziele lece do polski
wiec ide sie troche pakowac
pa do pozniej

Witam :))

troszkę poczytałąm ... i widzę że była mowa o kapciach - własnie musimy jechać do sklepu i kupić Kacperkowi ale kurcze nie wiem jakie gdzie i wogóle :((

Dziewczyny co dajecie maluchom na mikołaja i pod choinkę ??? nie mam jakos pomysłu ... chciałam klocki ale kurcze Lego wycofało juz dawno te klocki dla małych dzieci Quatro i nic nie mogę znaleźć :(((. Macie jakieś pomysły ?

Coś ostatnio zmęczona jestem kurcze masakra

buziaki dziewczyny ide zaraz położyć Kacpra spać

myśmy na roczek nic Piterowi nie kupowali wiec na Mikołaja kupiliśmy młodemu taką tor dla autek z wadera:tak:

Pusia młody dostał od chrzestnego klocki też z Wadera (my wybiweraliśmy jakie ma kupić:tak:). Sa świetne. du,że elementy. kilka klocków jest na kółkach więc młody jeździ nimi:tak: i mąż robi mu z tych klocków samochody traktory itp i jeździ sobie Piter tym. Naprawde polecam te klocki:tak:
takie mamy:
Klocki Middle Block SUPER BIG - zabawki wader-zabawki.pl

wogóle Piotrek ma dużo rzeczy z Wadera i sa to naprawdę dobre i wytrzymałe zabawki.

to widzę, że patrzymy na te same klocki bo własnie sobie zapisałam ta firmę - mamy już z niej samochód śmieciarę z koszami na śmieci bardzo fajna:).
Tak chyba zrobimy i kupimy te kolcki tylko ciekawe czy mozna kupić je tak normalnie w sklepie.

Dziękuję za odpowiedź :)

Woooo matko... Lilka... az sie wkurzylam... czego to ludzie nie robia, musz etez poblokowac swoje konto!!!
Dziewczyny wyslijcie mi prosze linka do tej ksiazki o usypianiu... bo musimyt powoli cos dzialac... dzis ogladalam rozmowy w toku... i mnie naszlo... wrrrr, co to bedzie sie dzialo:confused2::confused2::confused2::confused2:

reklama
Do góry