anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Pusia, dzieki wielkie!!!!
Elbra, super te klocki!!!
Elbra, super te klocki!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Larvuniu to zwiazek fluorukathe uuuffff nie jestem sama Myslalam ze tylko ja nie wiedzialam z ta butla. Kurde maly zasnol mi ok 17.00 i jak go rozbieralam z ciuszkow, myslalam ze sie przebudzi by go wykapac a tu nic... spi jak zabity i przy tym podchrapuje Przemeczony biedaczek, ponoc nie spal w dzien wogole. Ciekawe o ktorej rano wstanie ....i chyba nic sie nie stanie jak go raz nie wykapie co?? Jutro przed wyjsciem do pracy zrobie mu szybka kapiel
nooooooo i dzis wogole zabkow mu nie mylam.... ehmmm.... mam obsesje przez Was teraz mamcie..
beata a ten preparat na zabki... napisz cos wiecej o nim... dzieki z gory
Karina ale nie wiem jak jej idzietak sie zastanawiam, ktora z Was otowrzyla sklep z dzieciecymi akcesoriami?? ... z ciekawosci chcialam spytac jak interes idzie :-)
Mirka nie wiem moze około 1,5 roku Michała kładłam w wieku 2 lat na sofę która mu kupiliśmydzien dobry
larvunia ..........niki je mleko 2 razy albo 1 dziennie zalezy czy na noc dostaje mleko czy kaszka , czyli rano mleko ,pozniej kaszka , pozniej obiad , ders albo owoc albo jogurt no i na noc mleko albo kaszke ......... maly je , poznije kapiel i macie zebow
co prawda myje tylko raz dziennie , na noc ale dodatkowo maly ma takie tabletki do ssania z fluorem
tak jak juz kiedys pisalam w nocy maly sam sobie popija wode generalnie jest to nad ranem ale czasem tez i w nocy z kubka niekapka ktory stoi przy lozeczku i juz od bardzo dawna nie je w nocy
dzis bylam na 2 szczepieniu na odre , rozyczke itp maly byl super w sytczniu kolejne szczepienie
na szczepie sie ja przed wyjazdem
tak z ciekawosci kiedy wyjmuje sie szeczebelki z lozeczka zeby maly mogl wchodzi i wychodzic sam ....kolo 2 lat czy wczesniej ???
Lilka jakos leci byłoby lepiej gdyby nie ta atmosfera w pracyhej Beatko :-) jak dajesz rade,praca,dom i dzieci??
co do tej pracownicy to kobita pokrecona jakas
ze swinka morska to sie usmialam niezla masz tesciowke
super,ze maz juz jutro bedzie
zapytaj sie go czy doszla go afera z firma BAMA w Norwegi
pytam,bo moj K. pracuje w tej firmie,a sprawa ponoc jest glosna na Norwegie i nie tylko,bo nawet gazeta wyborcza tu byla w tamtym tygodniu
Lilka niech Hanulka zdrowieje 19 godzin aż nie do uwierzeniazapomnialam wam napisac,ze w piatek Hania wstala mi o 16 godzinie dopiero!!
rano obudzila sie po calej nocy o 9,wypila mleko i poszla spac
normalnie nie wiedzialam co sie dzieje,zwalilam to,ze moze rosnie i dlatego tyle snu potrzebuje,ale w sobote sytuacja sie powtorzyla tyle ze doszla goraczka...i wsio jasne
wczoraj jak poszla spac o 19 godzinie tak dzisiaj sie obudzila po 14!!!!! az sprawdzalam czy zyje,bo spala ciagiem 19 godzin
no ale obudzila sie bez goraczki,wiec organizm walczy i pewnie dlatego tyle spi,bo jest oslabiona
zostal jeszcze katarek,ktory mam nadzieje szybko minie
Elbra dziękimoze też tak próbujęA co do zasypiania to tak. Piter wstaje między 7:30-8:00 o 13 go kłade i spi tak do 15:00 lub 15,30. A spać idzie ok 20,00
Ten system się sprawdza u nas bardzo dorze teraz Dwie drzemki miał już za wiele i nie chcialo mu się już tak bardzo spać na wiczór. a tak to teraz pada spokojnie bo jest zmęczony.
Kathe ja mam nenedent ale pasty nie uzywałamhej dziewczynki
wiecie co ,z klotni z mezem najlepsze jest dlugie godzenie sieteraz jest super, ciekawe jak dlugo
co do zabkow i butli to tez troche sie zestresowalam i juz teraz bede myc malej zabki, mam pytanie o ta paste do zabkow- ona jet bez pluknia?bo ja to mylam sama woda.
lilka no torekord pobila twoja Hania:-)przynajmniej troszke odpoczelas
Ja ma tylko dla Michała 2 gry komputeroweWitam )
troszkę poczytałąm ... i widzę że była mowa o kapciach - własnie musimy jechać do sklepu i kupić Kacperkowi ale kurcze nie wiem jakie gdzie i wogóle (
Dziewczyny co dajecie maluchom na mikołaja i pod choinkę ??? nie mam jakos pomysłu ... chciałam klocki ale kurcze Lego wycofało juz dawno te klocki dla małych dzieci Quatro i nic nie mogę znaleźć ((. Macie jakieś pomysły ?
Coś ostatnio zmęczona jestem kurcze masakra
buziaki dziewczyny ide zaraz położyć Kacpra spać
Ale jajawitajcie
wpadam na moment z wiadomoscia
Bobas w wanience mówi, że chce mu się seksu
jak to przeczytalam to ...
pousuwalam wszystkie fikcyjne konta z mojego,oraz w profilu zaznaczylam,ze tylko znajomi widza fotki
co za czasy....szkoda gadac czasami ..