reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Dzień doberek wpdam na momencik tylko;-)

kathe uuuffff nie jestem sama :sorry: Myslalam ze tylko ja nie wiedzialam z ta butla. Kurde maly zasnol mi ok 17.00 i jak go rozbieralam z ciuszkow, myslalam ze sie przebudzi by go wykapac a tu nic... spi jak zabity i przy tym podchrapuje :eek: Przemeczony biedaczek, ponoc nie spal w dzien wogole. Ciekawe o ktorej rano wstanie :baffled: ....i chyba nic sie nie stanie jak go raz nie wykapie co?? :zawstydzona/y: Jutro przed wyjsciem do pracy zrobie mu szybka kapiel :sorry:
nooooooo i dzis wogole zabkow mu nie mylam.... ehmmm.... mam obsesje przez Was teraz mamcie..
beata a ten preparat na zabki... napisz cos wiecej o nim... dzieki z gory :tak:
Larvuniu to zwiazek fluoru:tak:

tak sie zastanawiam, ktora z Was otowrzyla sklep z dzieciecymi akcesoriami?? ... z ciekawosci chcialam spytac jak interes idzie :-)
Karina ale nie wiem jak jej idzie:no:
dzien dobry
larvunia ..........niki je mleko 2 razy albo 1 dziennie zalezy czy na noc dostaje mleko czy kaszka , czyli rano mleko ,pozniej kaszka , pozniej obiad , ders albo owoc albo jogurt no i na noc mleko albo kaszke ......... maly je , poznije kapiel i macie zebow
co prawda myje tylko raz dziennie , na noc ale dodatkowo maly ma takie tabletki do ssania z fluorem
tak jak juz kiedys pisalam w nocy maly sam sobie popija wode generalnie jest to nad ranem ale czasem tez i w nocy z kubka niekapka ktory stoi przy lozeczku i juz od bardzo dawna nie je w nocy

dzis bylam na 2 szczepieniu na odre , rozyczke itp maly byl super w sytczniu kolejne szczepienie
na szczepie sie ja przed wyjazdem

tak z ciekawosci kiedy wyjmuje sie szeczebelki z lozeczka zeby maly mogl wchodzi i wychodzic sam ....kolo 2 lat czy wczesniej ???
Mirka nie wiem moze około 1,5 roku Michała kładłam w wieku 2 lat na sofę która mu kupiliśmy:tak:

hej Beatko :-) jak dajesz rade,praca,dom i dzieci??
co do tej pracownicy to kobita pokrecona jakas:eek:

ze swinka morska to sie usmialam :-D:-D niezla masz tesciowke:-D:-D

super,ze maz juz jutro bedzie
zapytaj sie go czy doszla go afera z firma BAMA w Norwegi
pytam,bo moj K. pracuje w tej firmie,a sprawa ponoc jest glosna na Norwegie i nie tylko,bo nawet gazeta wyborcza tu byla w tamtym tygodniu:confused2:
Lilka jakos leci byłoby lepiej gdyby nie ta atmosfera w pracy:tak:
A mąż nic o tej aferze nie słyszał bo on koło Bergen jest na totalnym zadupiu nawet internet nawalał
zapomnialam wam napisac,ze w piatek Hania wstala mi o 16 godzinie dopiero!!
rano obudzila sie po calej nocy o 9,wypila mleko i poszla spac
normalnie nie wiedzialam co sie dzieje,zwalilam to,ze moze rosnie i dlatego tyle snu potrzebuje,ale w sobote sytuacja sie powtorzyla tyle ze doszla goraczka...i wsio jasne:baffled:

wczoraj jak poszla spac o 19 godzinie tak dzisiaj sie obudzila po 14!!!!! :szok: az sprawdzalam czy zyje,bo spala ciagiem 19 godzin :szok::szok:
no ale obudzila sie bez goraczki,wiec organizm walczy i pewnie dlatego tyle spi,bo jest oslabiona
zostal jeszcze katarek,ktory mam nadzieje szybko minie
Lilka :szok::szok::szok:niech Hanulka zdrowieje 19 godzin aż nie do uwierzenia:-D

A co do zasypiania to tak. Piter wstaje między 7:30-8:00 o 13 go kłade i spi tak do 15:00 lub 15,30. A spać idzie ok 20,00:tak:
Ten system się sprawdza u nas bardzo dorze teraz:tak: Dwie drzemki miał już za wiele i nie chcialo mu się już tak bardzo spać na wiczór. a tak to teraz pada spokojnie bo jest zmęczony.
Elbra dzięki:tak:moze też tak próbuję

hej dziewczynki

wiecie co ,z klotni z mezem najlepsze jest dlugie godzenie sie:-Dteraz jest super, ciekawe jak dlugo:-p

co do zabkow i butli to tez troche sie zestresowalam i juz teraz bede myc malej zabki, mam pytanie o ta paste do zabkow- ona jet bez pluknia?bo ja to mylam sama woda.

lilka no torekord pobila twoja Hania:-)przynajmniej troszke odpoczelas:tak:
Kathe ja mam nenedent ale pasty nie uzywałam

Witam :))

troszkę poczytałąm ... i widzę że była mowa o kapciach - własnie musimy jechać do sklepu i kupić Kacperkowi ale kurcze nie wiem jakie gdzie i wogóle :((

Dziewczyny co dajecie maluchom na mikołaja i pod choinkę ??? nie mam jakos pomysłu ... chciałam klocki ale kurcze Lego wycofało juz dawno te klocki dla małych dzieci Quatro i nic nie mogę znaleźć :(((. Macie jakieś pomysły ?

Coś ostatnio zmęczona jestem kurcze masakra

buziaki dziewczyny ide zaraz położyć Kacpra spać
Ja ma tylko dla Michała 2 gry komputerowe:tak:
witajcie

wpadam na moment z wiadomoscia

Bobas w wanience mówi, że chce mu się seksu

jak to przeczytalam to ...:crazy:
pousuwalam wszystkie fikcyjne konta z mojego,oraz w profilu zaznaczylam,ze tylko znajomi widza fotki

co za czasy....szkoda gadac czasami ..
Ale jaja:szok:

Hej dziewczynki,
wpadam pousuwac moje fotki. Nie wiecie jak wszystkie mozna szybkko znalezc?
Po tym co sie naczytalam na n-k nie mam zamiaru wogole w necie wystawiac fotek:no:

Dzień dobry

Czy Wasze maluchy dostają WARIACJI podczas przewijania ???:crazy:.
Kacper od jakiś 3 dni normalnie nie da się położyć na przewijak a jak już go położe to cały czas sie obraca wydziera się a ja normalnie mam ochotę przywiązac go do tego przwijaka MASAKRA !!.:crazy::wściekła/y: Nie moge sobie pomóc smoczkiem bo od kilku dni oduczamy Kacpra od smoczka w ciągu dnia ( używamy go tylko do spania) i jak na razie udało się bez smoczka. ufff zmęczyłam sie bo włansie go przewijałam.

Tak w ogóle Kacper uwielbia jak mu czytam bajki takie małe opowiadanka w twardych okładkach :) sam mi przynosi i tak się cieszy jak mu czytam... nawet widac że zna te bajki juz na pamięc bo w odpowiednich miejscach np podnosi rączki do góry itd itp :) Fajnie

ide napić się kawy :))

Kathhe
ja juz od dawna nie wstawiam na n-k zdjec, bo kiedys sobie poprzegladalam te profile , na poczatku myslalam, ze to dzieciaki konta idoli sobie zakladaja. Jak sie wczytalam o co chodzi:szok: to mi szczena opadla... Ja to juz zglaszalam ze 2 miesiace temu i jak widac nie wiele z tym zrobili:no: Pomysl tylko kto tu przesiaduje, przeciez forum o dzieciach to dla nich raj:-:)-(Pousuwalam dzis zdjecia, ktore kiedys wklejalam...
Jestem w szoku, ze to jest az na taka skale:szok:

reklama
tak to jest dziewczyny my zakladam ze tylko w dobrej wierze ludzie tu zagladaj
a tak na prawde kazdy moze tu zajzec ............ internet jest genialnym wynalazkiem ale i tez nie bezpiecznym

Do góry