reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2007

dzien dobry:-):-)

u nas nocka miodzio:-D Oskar przebudzil sie delikatnie 3 razy - na cyca i zero placzu, zasypial zaraz... nie wiem czy to ze zabek sie przebil wplynelo na taka noc... czy nowa posciel:-D:-D

Anulka moze jedno i drugie:-Da tak powaznie to raczej ten zabek tak jemu dokuczał

Laseczki będzie??????? mam tyle danych tak przy okazji! pisac!!!!! jak zaakceptujecie to pójdzie szybciej...i założę wątek;-)

urodzinki_mamus.jpg

Sabinko super zrobiłas:tak:jezeli chodzi o moja date to jest 28 luty:-)

Dzień doberek:-)

Sabinko tez jestem za numerem 2:tak:
Lilka u nas to samo:-Dco do NK to nire mam pojęcia nie wchodze raczej

U nas po staremu tzn Michał chory reszta broi.Nocka podobnie jak Anulka miała zdecydowanie lepsza:tak:
Mąż na ryby pojechał więc mam czas na ogarnięcie i pogotowanie
Ola wczoraj lekko sobie brodę rozbiła i ma zdarta skóre:baffled:normalnie łobuz;-)

Beatko a co jest Michalkowi????super ze meza masz przy sobie:-D

Anineczka to super sie zabawiacie :-D
a na powaznie to jak K. do N. wyjechal to ja dziekowalam ludzkosci za telefony komorkowe i internet!
co do zaufania to podstawa!! ja tez K. bardzo ufam dlatego pozwalam mu wychodzic na imprezy jak ma z pracy,badz jak jakis kumpel swietuje urodziny czy cos
my jestesmy jak przyjaciele i doslownie wszystko mi mowi
ostatnio jak byl na urodzinach kolegi,miesiac temu, to solenizant szybko sie upil no i inny koles namawial go na prostytuki w Oslo :baffled: jeszcze zapewnial ze nic mi nie powie i ze K. nie ma sie martwic :baffled:
jak mi K. to powiedzial,to normalnie mnie scielo z nog,bo gostek co chwile jest u nas w domu,swietnie ze mna gada....a tu mi faceta na dziwki namawial :baffled::angry::crazy::no:
K. jeszcze powiedzial mi,ze to trzeba miec,ze ja tu w ciazy zaraz rodze a ten z takim tekstem wylatuje do niego.....
normalnie koloesia z ziemia bym zrownala,ale udaje ze nic nie wiem
swoje jednak o nim mysle :dry:

dopijam kawe i lece sprzatac lazienke

Lilka to niezly dupek z tego znajomego zszokowalas mnie tym:szok:a tak wogole to jak sie czujesz i jak sobie radzisz????

Sabinko... chyba sie nie pogniewasz:zawstydzona/y:, ze mam tez obrazek z zabkami... podobal mi sie mocio... a dzis przebila sie juz u nas druga dolna dwojeczka:tak:

dzięki dziewczyny:tak:

rzeczywiście jest mi lzej jak mąż jest w domku bo chociażby moge gdzieś wyjść.Na jutro w końcu umówiona jestem sama ze soba do lekarza bo już 3 tyg. leza wyniki a nie mam jak iść:dry:
Nawet na zakupy jestem wstepnie z siostra umówiona:tak::-)
A i jeszcze jedno jak tak Michał wczoraj puszczał pawia w przedpokoju dzwonił telefon w sprawie pracy.Juz na bank mam zatrudnienie od 1 listopada a do pracy idę 3 kurcze mam jakiś taki lekki dół bo musi wszystko grać no i czy sobie poradzę bo mam tam niełatwe zadanie do spełnienia a konkurencja duża:baffled:.

Lilka fajnie ze sprawa pecherza sie wyjaśni
Sabinko teraz ja
urodzinki 30.12, imieniny 8.03
Ola urodziny 28.10, imieniny ????no własnie jeszcze nie wiem

Beatko to super ze juz wiadomo co z praca:tak:i mysle ze sobie super poradzisz wiec nie martw sie na zapas:tak:

Dwa dni temu odpisywalam Wam ale mnie wywalilo i tyle pisania poszlo sobie na marne:tak:wkurzylam sie i dlatego dzisiaj pisze

reklama
Laski sorki ze nie popisze teraz ale mam robotę w domu;-) mam jeszcze jeden problem...powiedzcie mi jak z urodzinami maluchów??????? no bo lista takowa jest już;-) i teraz tak czy mam wpisywać urodziny tylko tych co mi piszą daty a potem sukcesywnie dopisywac jak ktoś poda (ja uważam że tak najlepiej...ale żeby ktoś się nie obraził czy coś że kogoś nie ma...kurde nie wiem) czy wszystkich...
PROSZE NAPISZCIE JAK TO ZROBIĆ:-)

Witam ;-)

Liluś ależ oczywiście jest taka opcja na Nk :-)
Nazywa się Niezapominajka i informuje na e-malia kto jutro ma urodziny :tak::tak:
Do mnie przychodzą takie Niezapominajki :-D

Sabinko piękna tabeleczka.A kiedy będzie? Bo urodzinki już tuż tuż.
Ja myśle,że wiesz kto się najczęściej udziela i te dzieci i mamy wpisz.
No bez przesady,żeby wszystkie nieobecne ( po pół roku,rok) miały miejsce w tabelce :baffled:

Aniulko a może to ten wosk? :-D:-D

Dziadki wyjechały ,jutro wracają,mamy wolną chate...
Tylko mam biegac do pieca i dokładac węgla :szok:

Laseczki ponieważ wyniknęło kilka problemów z kilkoma osobami;-) wątek jest założony prosze sobie przeczytajcie informacje w nim zawartą;-)

i uwazam że najbardziej sprawiedliwe będzie iż wpisane będą osoby które podadzą swoje daty:-)

czesc dziewczyny
wczoraj wrocilismy z wenecji bylo super a maly to wielki podroznik byl poprostu genialny
popisze moze wieczorem mam jeszcze duzo do zrobienia
caluje wszystkich

Witaj Mirka dawaj zdjecia pochwal sie:tak:

Laseczki ponieważ wyniknęło kilka problemów z kilkoma osobami;-) wątek jest założony prosze sobie przeczytajcie informacje w nim zawartą;-)

i uwazam że najbardziej sprawiedliwe będzie iż wpisane będą osoby które podadzą swoje daty:-)

Sabinko mysle ze jest to dobre rozwiazanie:tak:

reklama
Do góry