karina1980
Fanka BB :)
dzien dobry:-):-)
u nas nocka miodzio Oskar przebudzil sie delikatnie 3 razy - na cyca i zero placzu, zasypial zaraz... nie wiem czy to ze zabek sie przebil wplynelo na taka noc... czy nowa posciel
Anulka moze jedno i drugiea tak powaznie to raczej ten zabek tak jemu dokuczał
Laseczki będzie??????? mam tyle danych tak przy okazji! pisac!!!!! jak zaakceptujecie to pójdzie szybciej...i założę wątek;-)
Sabinko super zrobiłasjezeli chodzi o moja date to jest 28 luty:-)
Dzień doberek:-)
Sabinko tez jestem za numerem 2
Lilka u nas to samoco do NK to nire mam pojęcia nie wchodze raczej
U nas po staremu tzn Michał chory reszta broi.Nocka podobnie jak Anulka miała zdecydowanie lepsza
Mąż na ryby pojechał więc mam czas na ogarnięcie i pogotowanie
Ola wczoraj lekko sobie brodę rozbiła i ma zdarta skórenormalnie łobuz;-)
Beatko a co jest Michalkowi????super ze meza masz przy sobie
Anineczka to super sie zabawiacie
a na powaznie to jak K. do N. wyjechal to ja dziekowalam ludzkosci za telefony komorkowe i internet!
co do zaufania to podstawa!! ja tez K. bardzo ufam dlatego pozwalam mu wychodzic na imprezy jak ma z pracy,badz jak jakis kumpel swietuje urodziny czy cos
my jestesmy jak przyjaciele i doslownie wszystko mi mowi
ostatnio jak byl na urodzinach kolegi,miesiac temu, to solenizant szybko sie upil no i inny koles namawial go na prostytuki w Oslo jeszcze zapewnial ze nic mi nie powie i ze K. nie ma sie martwic
jak mi K. to powiedzial,to normalnie mnie scielo z nog,bo gostek co chwile jest u nas w domu,swietnie ze mna gada....a tu mi faceta na dziwki namawial
K. jeszcze powiedzial mi,ze to trzeba miec,ze ja tu w ciazy zaraz rodze a ten z takim tekstem wylatuje do niego.....
normalnie koloesia z ziemia bym zrownala,ale udaje ze nic nie wiem
swoje jednak o nim mysle
dopijam kawe i lece sprzatac lazienke
Lilka to niezly dupek z tego znajomego zszokowalas mnie tyma tak wogole to jak sie czujesz i jak sobie radzisz????
Sabinko... chyba sie nie pogniewasz, ze mam tez obrazek z zabkami... podobal mi sie mocio... a dzis przebila sie juz u nas druga dolna dwojeczka
dzięki dziewczyny
rzeczywiście jest mi lzej jak mąż jest w domku bo chociażby moge gdzieś wyjść.Na jutro w końcu umówiona jestem sama ze soba do lekarza bo już 3 tyg. leza wyniki a nie mam jak iść
Nawet na zakupy jestem wstepnie z siostra umówiona:-)
A i jeszcze jedno jak tak Michał wczoraj puszczał pawia w przedpokoju dzwonił telefon w sprawie pracy.Juz na bank mam zatrudnienie od 1 listopada a do pracy idę 3 kurcze mam jakiś taki lekki dół bo musi wszystko grać no i czy sobie poradzę bo mam tam niełatwe zadanie do spełnienia a konkurencja duża.
Lilka fajnie ze sprawa pecherza sie wyjaśni
Sabinko teraz ja
urodzinki 30.12, imieniny 8.03
Ola urodziny 28.10, imieniny ????no własnie jeszcze nie wiem
Beatko to super ze juz wiadomo co z pracai mysle ze sobie super poradzisz wiec nie martw sie na zapas
Dwa dni temu odpisywalam Wam ale mnie wywalilo i tyle pisania poszlo sobie na marnewkurzylam sie i dlatego dzisiaj pisze