Beata34
Fanka BB :)
hello wieczorowo:-)
Karinko ma jakąś wirusówkę brzuch, gardło, chrypa ponoć mnóstwo tego w przedszkolach.Całe szczęście my sie trzymamy
No własnie ja tez za Elbra pytam jak interes się kręci?
A to rozleniwienie to mi podpadajuz dawno nie pisałąś ze szorowałaś dywany ;-);-);-)
U nas pogoda pod psem tak się kisimy wszyscy w domu bo nie mozemy wychodzić z dzieciakami tzn z Michałem
Pojedyńczo do sklepu wychodzimy
Karinko ma jakąś wirusówkę brzuch, gardło, chrypa ponoć mnóstwo tego w przedszkolach.Całe szczęście my sie trzymamy
No własnie ja tez za Elbra pytam jak interes się kręci?
Sabinko Anineczka i Elbra ma rację zgadzam się z niąLaski sorki ze nie popisze teraz ale mam robotę w domu;-) mam jeszcze jeden problem...powiedzcie mi jak z urodzinami maluchów??????? no bo lista takowa jest już;-) i teraz tak czy mam wpisywać urodziny tylko tych co mi piszą daty a potem sukcesywnie dopisywac jak ktoś poda (ja uważam że tak najlepiej...ale żeby ktoś się nie obraził czy coś że kogoś nie ma...kurde nie wiem) czy wszystkich...
PROSZE NAPISZCIE JAK TO ZROBIĆ:-)
Elbra no to wspaniale Piotruś stawia pierwsze kroczki my jeszcze nieale kwestia naprawdę paru tygodniJakiego mam ostatnio lenia to szok. Potzrebuje jakiejś motywacji żebym dostała kopa w dupe (czyt. powera), normalnie się rozleniwiam ostatnio
I się pochwalę, że Piotrek dzisiaj kilka razy zrobił tak po 3-4 kroczki sam
A w miejscu stoi już sma bez trzymania kilkadziesiąt sekund:-)
Tak mnie duma rozpiera jak przy pierwszym zabku. Już się nie mogę doczekać az pierwsz raz sam będzie chodził:-)
A to rozleniwienie to mi podpadajuz dawno nie pisałąś ze szorowałaś dywany ;-);-);-)
Sabinko tabelka ekstraLaseczki ponieważ wyniknęło kilka problemów z kilkoma osobami;-) wątek jest założony prosze sobie przeczytajcie informacje w nim zawartą;-)
i uwazam że najbardziej sprawiedliwe będzie iż wpisane będą osoby które podadzą swoje daty:-)
U nas pogoda pod psem tak się kisimy wszyscy w domu bo nie mozemy wychodzić z dzieciakami tzn z Michałem
Pojedyńczo do sklepu wychodzimy