reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

hello wieczorowo:-)
Karinko ma jakąś wirusówkę brzuch, gardło, chrypa ponoć mnóstwo tego w przedszkolach.Całe szczęście my sie trzymamy:tak:
No własnie ja tez za Elbra pytam jak interes się kręci?

Laski sorki ze nie popisze teraz ale mam robotę w domu;-) mam jeszcze jeden problem...powiedzcie mi jak z urodzinami maluchów??????? no bo lista takowa jest już;-) i teraz tak czy mam wpisywać urodziny tylko tych co mi piszą daty a potem sukcesywnie dopisywac jak ktoś poda (ja uważam że tak najlepiej...ale żeby ktoś się nie obraził czy coś że kogoś nie ma...kurde nie wiem) czy wszystkich...
PROSZE NAPISZCIE JAK TO ZROBIĆ:-)
Sabinko Anineczka i Elbra ma rację zgadzam się z nią:tak:

Jakiego mam ostatnio lenia to szok. Potzrebuje jakiejś motywacji żebym dostała kopa w dupe (czyt. powera), normalnie się rozleniwiam ostatnio:baffled:

I się pochwalę, że Piotrek dzisiaj kilka razy zrobił tak po 3-4 kroczki sam:-p
A w miejscu stoi już sma bez trzymania kilkadziesiąt sekund:-)
Tak mnie duma rozpiera jak przy pierwszym zabku. Już się nie mogę doczekać az pierwsz raz sam będzie chodził:-):blink:
Elbra no to wspaniale Piotruś stawia pierwsze kroczki my jeszcze nie:no:ale kwestia naprawdę paru tygodni:tak:
A to rozleniwienie to mi podpada:tak:juz dawno nie pisałąś ze szorowałaś dywany ;-);-);-)
Laseczki ponieważ wyniknęło kilka problemów z kilkoma osobami;-) wątek jest założony prosze sobie przeczytajcie informacje w nim zawartą;-)

i uwazam że najbardziej sprawiedliwe będzie iż wpisane będą osoby które podadzą swoje daty:-)
Sabinko tabelka ekstra:tak:

U nas pogoda pod psem tak się kisimy wszyscy w domu bo nie mozemy wychodzić z dzieciakami tzn z Michałem:no:
Pojedyńczo do sklepu wychodzimy:-D

reklama
witam

wpadłam sie tylko przywitać, nie mam czasu i siły na czytanie i odpisywanie...sorka
dzis sa moje imieninki wiec caly dzien spedzilam poza domem z przyjaciolka, mialysmy jeszcze w planach balety, ale jakas zmeczona sie czuje a pozatym rano mam szkole, wiec zrezygnowalysmy. Pozatym tak zimno i wietrznie ze szok :szok:

zycze milego eekendu mamuski,

p.s sabinka super tableka, mi sie bardziej opcja 1 podoba

Wisienko, wszystkiego naj, naj z okazji imieninek:tak::tak::tak:
no i milego dzionka jutro w szkole:rofl2:

Elbra... no, no plan niezly - w stylu perfekcyjnej:-p:-D
a i ogromne gratki dla Piotrusia za kroczki, u nas Oskar pieknie cwiczy "puszczanie sie" i "upadanie" a dumny przy tym jak paw:-D:-D

Sabinko, ja tez uwazam, ze mam "fikcyjnych" nie ma co wpisaywac, jak nie pisza to nie...:no::sorry2:

U nas juz Osakr usypia, ja wykapana... zaraz mezus myka na dol do lazienki i do spania;-)
jutro troche maz ma roboty w firmie, wiec pewnie z Oskarem sami spedzimy pol soboty:sorry2: ale w niedzile mamy ochote jechac do Czech - do Hradec Kralowe - czy jak tam to sie zwie... mamy ok. 100km, wiec mozna podskoczyc na obiadek w Czechach i w centrum Futrum poogoladac ciuchy i ciuszki dla Oskara:tak:

Potem H&M kupilismy Oskarowi super czapke - Misia (z uszkami), 2 pary rekawiczek i kozaczki:-) ...w Baby Maxx tylko obczailismy co maja bo jednak u nich lepiej kupowac na allegro, duzo taniej:-p

Anulka, nie taką przypadkiem?;-) Do tego Ini ma niedzwiedzie rękawiczki i kapcie ;-)

Bira to Ingusia dała Ci pospać hehe o 3 rano o matko! chyba bym zwariowała;-) a jak dzisiaj???

Sabinka, dzisiaj wstała po piątej:baffled: Ale, że dzień jakiś senny to obie miałyśmy dwie drzemki po dwie godziny;-):-) Sama siebie nie poznaję dzisiaj:-)
u mnie juz krzyki jak co rano...Mila oglada bajki a Hania jej sie psoci,bo podchodzi do dekodera i jeps wylancza Mili bajki :-D:-D:-D
i tak codziennie :-p zeby nie bylo pieknie to jak mama czy tata cos oglada to Hania ten sam nr wykreca :rofl2:

Lilka, u mnie jest to samo. Zawsze jak chcę coś obejrzeć to mam włączane DVD:baffled:

co do sanek to u nas daliśmy cynk chrzestnej żeby kupiła sanki dla małego. i chcemy takie cuś: tylko te co chcemy mają jeszcze raczkę zamontowaną z tyłu żeby można było pchać dziecko:tak:
Przygotuj sie do zimy Sanki z Oparciem NOWE+Gratis (450587643) - Aukcje internetowe Allegro

czyli zwykłe sanki drewniane :tak:

Elbra, sanki bardzo fajne Taie właśnie chcemy kupić Ini.

Dziadki wyjechały ,jutro wracają,mamy wolną chate...
Tylko mam biegac do pieca i dokładac węgla :szok:

Anineczka, jessu zazdroszczę. Co trzeba zrobić, żeby mieć takie luksusy?

I się pochwalę, że Piotrek dzisiaj kilka razy zrobił tak po 3-4 kroczki sam:-p
A w miejscu stoi już sma bez trzymania kilkadziesiąt sekund:-)
Tak mnie duma rozpiera jak przy pierwszym zabku. Już się nie mogę doczekać az pierwsz raz sam będzie chodził:-):blink:

Wow, gratulacje. Iga chodz tylko za rączkę. Inaczej nawet nie próbuje. Jeszcze trochę;-)
witam

wpadłam sie tylko przywitać, nie mam czasu i siły na czytanie i odpisywanie...sorka
dzis sa moje imieninki wiec caly dzien spedzilam poza domem z przyjaciolka, mialysmy jeszcze w planach balety, ale jakas zmeczona sie czuje a pozatym rano mam szkole, wiec zrezygnowalysmy. Pozatym tak zimno i wietrznie ze szok :szok:

zycze milego eekendu mamuski,

p.s sabinka super tableka, mi sie bardziej opcja 1 podoba

Wisienka, wszystkiego najleszego:-):-):-):-)

A u nas senny dzień. Prawie nigdzie nie byłyśmy. Koło 19 teciowa bezczelnie mi się wprosiła do mieszkania... Dzwoniła domofonem, ale ja nie otwieram o tej porze, jak nie jestem umówiona, więc zadzwoniła do jakiegoś sąsiada i ją wpuścili... No i już później nie miałam wyboru, to ją wpuściłam... Akurat z Sebanem rozmawiałam jak przywlekła swoją dupę. Opiernczyłam ją, ale to tępy tłuk i nie załapała. W sumie dobrze, że przyszła, bo poszłam sobie z psami na godzinkę na spacerek. Spotkałam kumpelkę, psy poszalały a my się wygadałyśmy:-) Ale W. nie musi wiedzieć, że w sumie zrobiła mi przysługę;-)

Anineczka, jessu zazdroszczę. Co trzeba zrobić, żeby mieć takie luksusy

Ha luksus co? Kuźwa spodnie moje do prania a ja cała czarna wychodze z kotłowni :baffled:
No jakoś sobie poradziłam ale rodzice mają fatalną sytuacje bo żeby dojśc do kotłowni trzeba wyjsc z domu,nie ma przejscia bezpośrednio do garażu i kotłowni.I zostaw tu same dzieci :wściekła/y:
Ale jakoś udało mi się wrzucic tyle by miec ciepłą wode a teraz chrzanie to,rozpaliłam kominek w domu i tym nagrzeje na noc :sorry2:
Dzieciaki jakoś żyją,kazałam Antkowi pilnowac Matta i trzymał go za nogi by się nigdzie nie ruszył :-D:-D
Kochanego mam tego starszaka,a co nachwale się,taki trzylatek to kupa śmiechu i strasznie mnie rozczula.Jak tylko go za coś skarce to przychodzi i pyta "nie kocha mamusia Antosia" z taką słodyczą w oczach,a jak mówie,że pewnie,że go kocham to skacze z radości i mówi "Antoś też mame kocha" :sorry2::sorry2:

Indzia wygląda cudownie w tej czapuni :sorry2::-):rofl2:

Wisienko
wszystkiego najlepszego!!!

reklama
Do góry