Lilka
Fanka BB :)
Lilu pewnie, ze tesknie za tym moim szogunem,ale na szczęście na odchodne kupil mi laptopka i właśnie przez skypa pogadalśmy,zrobiłam mu rozbierane party
On ma tam ważną misje do spełnienia ja tutaj
Kochamy się i ufamy w 100% i nic nie zniszczy nas.
ale gadam...jak po 3 warkach strong...chlip.
Dobranoc
Anineczka to super sie zabawiacie
a na powaznie to jak K. do N. wyjechal to ja dziekowalam ludzkosci za telefony komorkowe i internet!
co do zaufania to podstawa!! ja tez K. bardzo ufam dlatego pozwalam mu wychodzic na imprezy jak ma z pracy,badz jak jakis kumpel swietuje urodziny czy cos
my jestesmy jak przyjaciele i doslownie wszystko mi mowi
ostatnio jak byl na urodzinach kolegi,miesiac temu, to solenizant szybko sie upil no i inny koles namawial go na prostytuki w Oslo jeszcze zapewnial ze nic mi nie powie i ze K. nie ma sie martwic
jak mi K. to powiedzial,to normalnie mnie scielo z nog,bo gostek co chwile jest u nas w domu,swietnie ze mna gada....a tu mi faceta na dziwki namawial
K. jeszcze powiedzial mi,ze to trzeba miec,ze ja tu w ciazy zaraz rodze a ten z takim tekstem wylatuje do niego.....
normalnie koloesia z ziemia bym zrownala,ale udaje ze nic nie wiem
swoje jednak o nim mysle
lilka a ty do kiedy masz zamiar karmic?
Lilka ja pierwszy raz slysze ze to normalne iz na cycu dzieci moga miec zatwardzenie davidek jak byl mlodszy to tlyko co go nakarmilam to zaraz byla pelna pielucha. Moja mama mowi ze z mna tez tak bylo
Davidek jeszcze nigdy nie mial zatwardzenia i mam nadzieje ze nie bedzie wiedzial co to
nie mam i nie mialam zadnej diety, niby dobrze ale i nie, bo tak to moze szybciej bym schudla a tak to nie mam motywacji
Wisienka ja nie wiem jak dlugo bede karmic
na poczatku spodziewalam sie,ze w domu bedzie sajgon z trojka i ze szybko przejde na butle
spodziewalam sie ze Gabriel jak Hania i Mila bedzie budzil sie co 1,5-2 h na karmienia ...
milo mnie jednak zaskoczyl :-) karmienia sa co min. 3 godziny
dzisiejsza nocka super:-)
poszedl spac o 21,obudzil sie o 1,a potem o 5,i od tej 5 spi do teraz
takze wyjatkowo karmienie sprawia mi przyjemnosc,nie czuje sie zmeczona
a i malemu sluzy bo przybral na wadze i to widac ze hohohoo
narazie jestem z siebie dumna bo ani razu nie pomyslalam o podaniu mu modyfikowaneggo,a z Hania i Mila to kazdy dzien byl wewnetrzna walka dla mnie...
takze narazie idzie dobrze
a co do zatwardzenia...to zle sie wyrazilam,tak to jest jak glowa i zab nawala na raz
ja nie wiem czy takie dziecko ma zatwardzenia,ale ma problemy z robieniem kupek,bo ten mechanizm nie jest dobrze wyksztalcony,stad maluchy sie preza,stekaja,mecza a w pieluszce nic
dzisiaj maly sie w nocy nie prezyl,o 5 obudzil sie na karmienie i zrobil kupke :-)
moze faktycznie nabial mu szkodzil?? hmm...dzisiaj znowu mleka doleje sobie do kawy tylko i to wszystko,zobacze jak bedzie wygladal kolejny dzien bez nabialu w diecie
Lilka, myślałam tak o Twoim Gabrielku i przypomniałam sobie, że u nas na bóle brzuszka super sprawdził się Plantex. Takie herbatki w saszetkach. Może to by pomogło. Dawałam to Indze jak na cycku była.
Bira kurcze,dzieki za podpowiedz,ale jak na zloche nikt ode mnie do pl nie jedzie
wszyscy wala na swieta,a do tego czasu to mlody pewnie wyrosnie z tych dolegliwosci
dobrze ze 28ego mamy te usg,poprosze lekarza o cos by nam zapisal
mam nadzieje,ze beda cos mieli
wspolczuje pobudki
moim dziewczynom nocka sie wydluza,wstawaly mi o 7.30-8.oo a teraz o 9
Sabina jestem ciekawa tych tabelek :-)
dopijam kawe i lece sprzatac lazienke