reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry:-):-)

u nas nocka miodzio:-D Oskar przebudzil sie delikatnie 3 razy - na cyca i zero placzu, zasypial zaraz... nie wiem czy to ze zabek sie przebil wplynelo na taka noc... czy nowa posciel:-D:-D

dzień doberek;-)

Anineczka ładnie z mężusiem szalejecie po nocach;-) hihih, Anineczka jak jazdy?:-) jeździsz już??:-) powodzonka:-)
Dziunia gratki dla Oliwki wpadaj do nas:-)
Bira to Ingusia dała Ci pospać hehe o 3 rano o matko! chyba bym zwariowała;-) a jak dzisiaj???
Liluś super ze u was wszystko tak pienie się układa ze Gabryś jest super grzeczny, że ładnie cyca:-) ale masz fajnie taką gromadkę w domku:-) super i gratki za wspólny pokój dziewczynek:-)
i śliczny wózeczek! kurde extra mi się podoba:-)
Anulka to udane zakupy mieliście super;-) i nie jestem zła za ZĄBKi;-) hihih Beatko też zła nie będę:-) sama tez od kogoś obczaiłam;-) hihih
Elbra niestety nie mam tych telefonów:-( buziak mi też bardziej wersja 2 się podooba!:-)

pije kaweczke i wcinam gruszke;-) mniam mniam

Laseczki będzie??????? mam tyle danych tak przy okazji! pisac!!!!! jak zaakceptujecie to pójdzie szybciej...i założę wątek;-)

urodzinki_mamus.jpg

Sabinko, ja akceptuje:tak::tak::tak: ale cos malo kobitek dalo swoje dane... naliczylam 8...:rofl2:

no i ciesze sie, ze nie jestes zla za zabki:-p;-)

Sabinko, Ty chyba pisalas ze bedziesz kupowac Kapikowi sanki, wiesz jakie? Ten link co dawalam jest w sumie do fajnych, bo sa lekkie, a maja pasy 3 punktowe... wiec dla maluszkow super... no i nie wiem czy szukac innych czy zamawiac...:sorry2::sorry2:

helo

wlasnie po sniadanku jestem,jeszcze kawusia i do roboty :-)

Sabinko ja tez jestem za tabela nr 2,cos innego a przede wszystkim od razu wszystko widac:tak:

u mnie juz krzyki jak co rano...Mila oglada bajki a Hania jej sie psoci,bo podchodzi do dekodera i jeps wylancza Mili bajki :-D:-D:-D
i tak codziennie :-p zeby nie bylo pieknie to jak mama czy tata cos oglada to Hania ten sam nr wykreca :rofl2:

mam pytanie odnosnie NK
jutro mam urodziny...no i juz dwie wiadomosci z zyczeniami na NK dostalam od osob,ktore na bank nie moga pamietac kiedy ja to mam te ur.
czy na NK jest jakas funkcja,gdzie mozna podejrzec kto ma w najblizszym czasie ze znajomych urodziny???

Lilus, u nas tez Oskar leic do DVD, telewizora i dekodera:-D:-D

co do NK, to pierwsze slysze o takij opcji, ale teraz oni lubia udziwniac... i moze cos jest, jak im oczywiscie zapalci sie za taka opcje... tak jak zrobili z tym, ze widzisz kto wchodzil na Twoj profil... teraz widac tylko 3 ostatnie osoby, jak chcesz wiecej to wykup abonament... he, he trzepia kase:szok:

reklama
Dzień doberek:-)

Sabinko tez jestem za numerem 2:tak:
Lilka u nas to samo:-Dco do NK to nire mam pojęcia nie wchodze raczej

U nas po staremu tzn Michał chory reszta broi.Nocka podobnie jak Anulka miała zdecydowanie lepsza:tak:
Mąż na ryby pojechał więc mam czas na ogarnięcie i pogotowanie
Ola wczoraj lekko sobie brodę rozbiła i ma zdarta skóre:baffled:normalnie łobuz;-)

Do góry