karina1980
Fanka BB :)
Hej Laseczki;-)
na poprawinach super:-) byliśmy jakieś 2,5 godzinki no bo wiadomo jak to wieczorkiem a zreszta widziałam już oczka Kapika no i nie chciałam go przetrzymywać:-)
oczywiście wszysy Kapikiem zachwyceni hehe jak to z takimi maluchami jest;-)
najpierw stał i przez 10 minut wpatrywał się w orkiestre i praktycznie nie ruszał;-) hehe
potem orkiestra włączyła mu kolorowe światełka takie migające to chłopak miał raj na ziemi;-)
potańczyliśmy troche i pojechaliśmy;-)
Ladinka pisz jak było !!!!!!!!!!!!
Wisienka pisz częsciej kochana:-) dobrze że wam dobrze;-) hehe supcio:-) ale tęsknisz za Dannym co??? kurcze męcz rodzinke o spacery teraz ma byc tak pięknie!
Lilus ucałuj Gabrysia:-) i daj znać czy w domku jesteś czy już ICę zostawili po wizycie:-)
Mirka co tam u was kochana ucałuj Nikiego:-)
Karinka zapraszam na południe u nas piękna pogoda:-) mi lego dnia w pracy:-)
Asix helouuuuuu:-) kurcze kochana zaglądaj do naas częscie tzn. nie tylko zagląaj ale coś napisz:-) co u Maciusia???:-) jak w pracy CI się ukłąda?;-) a co do facetów to tak jest..ale męcz Twojego żeby Cie puścił zawsze to chwilke odpoczniesz od wszystkiego:-)
buziak idę robić kawke
mały idzie spać:-)
U mnie rozpogodzilo sie na szczescie
dzień dobry:-)
u nas też ładnie także zapraszam
Karina Ola ma sie lepiej dziękujemyChciałam wcześniej zapytać jak Szymek po tych słoiczkach z twarożkiem nic mu nie jest bo u nas jak narazie ok ale jogurt Olce nie za bardzo podchodzi
Sabinko to chłopak miał frajdę
Asix zaglądaj częścieja ten brak snu to pewnie przemęczenie a jak Maciuś?
idę porobić coś czytaj sprzatnać
Beatko to dobrze ze Olence jest lepiejco do Szymcia zarowno na twarozek w sloiczku jak i jogurty nie reaguje mi z czego sie ciesze:-)malo tego zaczelam mu podawac od jakiego czasu normalne jedzenie i takie rzeczy na ktore reagowal no i nic heheh.
No i oczywiscie bardzo mu smakuje
witam!
Lilka ty już chyba rodzisz dziś??;-) A tak powaznie to życze jak najsybszego porodu
Wisienko dasz rade. Ja z moją mader też się często kłóce. jakoś tak zawsze było
Asix witaj!! jasne że cię pamiętamy
Jak w pracy się układa?? A teściówka jak tam grzeczna?;-)
Sabinko super że impreza udana
Beata ja mam dziś power do sprzątania więc korzystam. Wstawiłam już 2 pralkę. Teraz jeszcze dwie czekają w kolejce I wzięłam się za meble w pokoju gościnnym. bo mam ciemny brąz i strasznie mi się kurzą wszędzie w zakamarkach. bo sa z takimi listeweczkami co mnie doprowadzają do szłu. nigdy więcej takich mebli i w dodatku ciemnych
Karina co 2 tyogdnie maszynka????? Łoo matko jakie ty masz dalikatne włoski...aż zazdroszczę..ja to co dwa dni maszynką
To fakt mam naprawde delikatne wloski zreszta na calym ciele gdzie sa z wyjatkiem tych na glowie tam nie jest tak zle heheheh
hej
ja dopiero do szpitala jade...
mam noc tak masakryczna za soba ze porazka
skurcze doszly mi co do 5 minut,bol taki ze na koncu jeczalam i bylam pewna ze urodze do 11....no ale o 6 rano skurcze zaczely znaikac
czop mam krwisty znacznie bardziej...
no i torba stoi,opiekunka do dziewczynek zaraz bedzie i jedziemy
nie mialam sil po takiej nocy wstac po 7 by na 9 byc w spzitalu
w tylku mam co powiedza
czuje sie okropnie zmeczona,skurcze sa co jakis czas,ale silne,jednak nie regularne
jestem ciekawa co zadecyduja w spzitalu
jak mnie zostawia napisze smksa
trzymajcie kciuki
Lilcia wspolcuje Ci biedulko ale musisz jakos to przetrwac. To moze wyjdzie tak jak pisalam ze ta doba moze byc decydujaca sadzac po Twoich objawach
Ja siedze w pracy ale znowu u mnie cisza:-(