reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

halllo!!!!!!!!!!!!!
pamietacie mnie jeszcze???:-D:-D

kochane tak was podczytuje ale czasu mi brak na odpisywanie, bo to sie nagle tesciowka pokaze, albo maly jak nie spi to moge sobie pomarzyc o podejsciu do kompa, no a jak spi a ja mam wolne to tesciowka mi marudzi, ze sie nudzi :dry: i tak w kolo macieju:zawstydzona/y:
dzisiaj nie spalam cala noc no i M tez nie, nie wiemy czemu takze jestem do du.. zreszta poprzednie nocki spalam po 3 godziny +praca do 23,00 jestem nieprzytomna ale usnac nie moge:wściekła/y:

anulka-milego wypoczynku ci zycze no i daj znac jak bylo po powrocie, bo ja tez chce gdzies z malym wyjechac ale mam mnostwo obaw, ze np: bede siedziala z nim w hotelu no i ze nic nie zobacze i wogole takze pisz, pisz po powrocie:-D:-p
zrezta ty juz pewnie wypoczywasz:cool2:

lilka-jak tam czytalam ze wieczorkiem mialas skorcze ale nadal 2w1

sabinka- jak tam maly po poprawinach widze ze wy sie po weselach szwedacie:-D;-) bira tez byla jakis czas temu nie?

beatka-i jak tam po wycieczce??

wisienka-jak ci tam w polandzie co??

ja jestem na etapie namawiania mojego M zeby mnie z malym do polski puscil w kwietniu z tesciowka, bo ona musi jechac sie rozliczyc no ale nie wiem jak to wyjdzie bo on jest przeciwnikiem zebysmy jezdzili oddzielnie:cool:
no zobaczymy, bo przeciez i tak musze wziac wolne jak tesciowka bedzie jechala do polandu, bo nie bede miala nikogo do pomocy przy malym to powinno byc wszystko jedno czy jestem w tu czy w polsce nie??
ach te chlopy....
dobra spadam na inne watki:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Laseczki;-)
na poprawinach super:-) byliśmy jakieś 2,5 godzinki no bo wiadomo jak to wieczorkiem a zreszta widziałam już oczka Kapika no i nie chciałam go przetrzymywać:-)
oczywiście wszysy Kapikiem zachwyceni hehe jak to z takimi maluchami jest;-)
najpierw stał i przez 10 minut wpatrywał się w orkiestre i praktycznie nie ruszał;-) hehe
potem orkiestra włączyła mu kolorowe światełka takie migające to chłopak miał raj na ziemi;-)
potańczyliśmy troche i pojechaliśmy;-)

Ladinka pisz jak było !!!!!!!!!!!!
Wisienka pisz częsciej kochana:-) dobrze że wam dobrze;-) hehe supcio:-) ale tęsknisz za Dannym co??? kurcze męcz rodzinke o spacery teraz ma byc tak pięknie!
Lilus ucałuj Gabrysia:-) i daj znać czy w domku jesteś czy już ICę zostawili po wizycie:-)
Mirka co tam u was kochana ucałuj Nikiego:-)
Karinka zapraszam na południe u nas piękna pogoda:-) mi lego dnia w pracy:-)
Asix helouuuuuu:-) kurcze kochana zaglądaj do naas częscie tzn. nie tylko zagląaj ale coś napisz:-) co u Maciusia???:-) jak w pracy CI się ukłąda?;-) a co do facetów to tak jest..ale męcz Twojego żeby Cie puścił zawsze to chwilke odpoczniesz od wszystkiego:-)

buziak idę robić kawke
mały idzie spać:-)

dzień dobry:-)
u nas też ładnie także zapraszam
Karina Ola ma sie lepiej dziękujemy:tak:Chciałam wcześniej zapytać jak Szymek po tych słoiczkach z twarożkiem nic mu nie jest bo u nas jak narazie ok ale jogurt Olce nie za bardzo podchodzi
Sabinko to chłopak miał frajdę:-D
Asix zaglądaj częściej:tak:a ten brak snu to pewnie przemęczenie a jak Maciuś?

idę porobić coś czytaj sprzatnać:-D

hej

ja dopiero do szpitala jade...
mam noc tak masakryczna za soba ze porazka
skurcze doszly mi co do 5 minut,bol taki ze na koncu jeczalam i bylam pewna ze urodze do 11....no ale o 6 rano skurcze zaczely znaikac :szok:
czop mam krwisty znacznie bardziej...
no i torba stoi,opiekunka do dziewczynek zaraz bedzie i jedziemy
nie mialam sil po takiej nocy wstac po 7 by na 9 byc w spzitalu:no:
w tylku mam co powiedza

czuje sie okropnie zmeczona,skurcze sa co jakis czas,ale silne,jednak nie regularne

jestem ciekawa co zadecyduja w spzitalu
jak mnie zostawia napisze smksa

trzymajcie kciuki:sorry2:

Wisienka jak widzisz skurcze psikusa potrafia zrobic:happy2:
mialam co 10,9,8,7 minut skurcze i sie skonczyly

Lilka to z Gabrielka bedzie urwis :-D jak juz sobie zarty z mamy robi
ja to nie liczylam skurczy, tylko czekalam az mi wody odejda :-p
niechce straszyc ale cos czuje ze bedzie duzy chlopak, jak Dorianek

wlasnie jak tam women??????????:confused:

Wisienko mam nadzieje ze zle tak nie bedzie jezeli chodzi o klotnie co????

karina jak sie czasem ugryze w jezyk to nie bedzie zle :cool2: ale ja to jestem taka ze czasem cos powiem zanim pomysle

wisienka-jak ci tam w polandzie co??
:-)

asix a spoko, ale juz bym chciala wracacm nie ma to jak wlasne mieszkanko......

Wisienka pisz częsciej kochana:-) dobrze że wam dobrze;-) hehe supcio:-) ale tęsknisz za Dannym co??? kurcze męcz rodzinke o spacery teraz ma byc tak pięknie!

sabina no teraz juz postaram sie byc na biezaco, najgorzej to byl 1 tydzien - musialam sie jakos zaklimatyzowac.
Za Dannym bardzo tesknie, ale wiem ze on bardziej , a jesli chodzi o spacerki to chyba sie przeliczylam, kazdy zajety i niby mam rodzine a i tak sama na siebie musze liczyc :sorry2: zero pomocy

hej

ja dopiero do szpitala jade...
mam noc tak masakryczna za soba ze porazka
skurcze doszly mi co do 5 minut,bol taki ze na koncu jeczalam i bylam pewna ze urodze do 11....no ale o 6 rano skurcze zaczely znaikac :szok:
czop mam krwisty znacznie bardziej...
no i torba stoi,opiekunka do dziewczynek zaraz bedzie i jedziemy
nie mialam sil po takiej nocy wstac po 7 by na 9 byc w spzitalu:no:
w tylku mam co powiedza

czuje sie okropnie zmeczona,skurcze sa co jakis czas,ale silne,jednak nie regularne

jestem ciekawa co zadecyduja w spzitalu
jak mnie zostawia napisze smksa

trzymajcie kciuki:sorry2:

lilka to powodzenia w szpitalu, mam nadzieje ze wrocisz z synkiem :-):-)

a ja mam nowine :-):-) Davidkowi wczoraj 1 zabek w koncu wyszedl :-):-)

Wisienka no to gratulacje dla Davidka:-)
Lilka :szok::szok::szok:nie wiem co pisać trzymaj się i dawaj znać
Elbra już niedługo i będziesz miała swoją kuchnię i nie tylko;-):tak:

To była mała przerwa w sprzataniu mam opóźnienie bo kolanko pod zlewem mi się zepsuło uszczelka poszła już myślałm ze mnie coś trafi ale mój tato przywiózł uszczelkę i sama cały ten skompilikowany mechanizm naprawiłam:tak:i mi się odechciało cokolwiek robić.A więc spadam i czekamy Lilka na wiesci

reklama
dzien dobry
lilka ..........trzymam kciuki
wisienka ........polska to jest piekny kraj tylko meczacy i co jakis czas trzeba wyjechac zeby zatesknic
asix ....pomalutku jakos tam sie zbieram do kupy
sabinka .........dziekuje wszytsko u nas w porzadku i nawet jest 17 stopni i slonce swieci
beata...........olenka juz zdrowa ??

Do góry