reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
To ja też uciekam:-)
Sabinko Ola identycznie śpi czasami zdarza jej się 2 razy ale tylko wtedy jak to drugie spanko ma do 15-15,30
filmu całego nie ogladnęłam bo mnie zmogło:tak:
dobranoc

uuuu... wszystkie poszly w kimono???

Co do drzemek to Oskar ma dwie:
wstajemy k.8-9tej i drzemka jest k.10.30-11.30 (tak ponad godzinke)
potem druga k.15-16tej (tez ponad godzinke)
czasem jak ma ochote to potrafi spac 2,5 godziny...

a chodzimy spac po 22giej...

wlasnie teraz sie uspypia:tak:

ale bardzije mi pasuje tak, bo jestem spiochem i nie dawalam rady jak wstwalismy k.6-7rano:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no tak wszyskie śpią :-D:-D:-D

beatko
super że fotelik doszedł, napisz potem jak się spisuje bo chciałam kupić taki sam ;-):-)

anulka moja mała je jak sie uda mały słoiczek na raz a duzy to przeważnie mamy na 3 dni do tego wypija 4 razy po 180 mleka :-p:rofl2::sorry2:;-)

sabinko oliwia wstaje 8-9 ,potem ok południa drzemka 1-2 godz. i po południu ok.16 też 1-2 godz. :-)

dobranoc

Czesc Wam dziewczyny

Wczoraj pozno wrocilam i bylam padnieta od razu zasnelam pozatym bylam na solarium sobie wkoncu od tylu miesiecy no i troche przegielam w nocy obracajac sie czulam wszystko a dzisiaj jestem czerwona jak rak:-D
Bede musiala przysiasc i poczytac kilka stron wczesniej jak uda sie w pracy to nadrobie z tego co pamietam
Beatko gratuluje fotelika jest sliczny:tak:
Powiedz mi co Ty dajesz Olence jesc?????bo tak samo zmagasz sie z jedzeniem co mozna dac a czego nie jak ja u Szymka???

Zmykam robic sniadanko i kawcie:tak:

Aaaa i jeszcze wiem co mialam napisac poki pamietam:tak:
Elbra pracowalas na Polcji???no prosze ja tezmialam pracowac:-Dfajna praca aczkolwiek bardzo specyficzna. A tak wogole to jak szkrabek?????

Beatko jak beda krecic Polska edycje perfekcyjnej pani domu mysle ze smialo mozesz startowac:tak::-Dale czyscioch z Ciebie ja az tak czesto firanek nie zmieniam:tak:

Wisienka jak samopoczucie i przygotowania????

dzień doberek:-)

Karinka a Ty już w pracy???????:-) a wogóle to codziennie masz czynne? pn-sb? czy jak?:-) i sama sprzedajesz zy masz kogoś do pomocy:-)? buziak dla Szymusia:-)
Dziunia wow to ładnie Oliwka lubi mleczko:-) a kaszke też je czy samo mleko?
Beatko jak Kapik ma do 15 spanko tak jak wczoraj to też śpi 2 razy ale juz od 18 mam dosć:-) meczy uszy strasznei wtedy:-) hehehe...wczoraj o 19 spał i do 7 rano bo budzik Dawida go obudził:-) ;-) z jedną pobudką ok. 4-5 i wtedy idzie do nas do łóżka:-) takze ja nie narzekam:-)

a ja od rana gotuje bigos:-) jakoś mnie naszło... śmierdzi kapustą na cały domek:-) hehe
dobra ide pokroić kiełbaske bo mały chyba zasnął:-)
buziak i miłego dnia...
a dziś na 16.30 ide dofryzjera wreszcie!! bo jak widzę moje odrosty na pół głowy to się przerażam..

reklama
Dzień dobry:-)

U nas po gorączce:-):-) Inga dzisiaj wstała o 7:30:szok: Z tym, ze o 4 zrobiła koncert na cały dom... nie wpadłam na to, że jest głodna, tylko próbowałam ją uśpić... dopiero po chwili wpadlam na pomysł, żeby dać koleżance mleko :baffled: No i podziałało... Mamusia ze mnie rewelacja:baffled:

Sabinka, wpraszam sie na bigos:-):-) Ale mi smaczka narobiłaś:-)

Do góry