reklama
Beata34
Fanka BB :)
Asix trzymaj się mocno w pracy i trzymaj w ryzach teściowąno i wreszcie sie witam!!
dziendoberek!!
nadarbiania mialam sporo, kurcze i wiem juz teraz ze troche pominelam... sorki!!
a wlasnie... sabinka co tam u ciebie?? juz w domku jestes nie??(z tego co kojarze mialas siedziec w tym sklepie tylko w weekend)??
u mnie juz coraz gorzej z podchodzeniem do kompa, siostrzeniec i M go okupuja wiec lipa!!
dzisiaj przyjezdza tesciowa wiec trzymajcie kciuki, pewnie bedzie mi marudzila od rana wiec nie wiem co zrobie, zeby podejsc do kompa
no i od wtorku robota-denerwuje sie jak cholera!! no ale jak jest cos nowego to przewaznie mam stresa!!
dobra lece poczytac na inne watki
Wisienka no proszę wpadłaś ostatnio to nas rozpieszczasz swoją obecnoscią:-)hej mamuski
Lilka jak nie dasz nam znać to nie pokazuj się na BBi uwazajcie na siebie szczęśliwej podróżyhej hej babule :-)
sorki ze nie nadrabiam ostatnio ale wiecie
u nas mega zamieszanie,dzis sprzatanie mieszkania i ostatnie pakowanie,potem zakupy bo musimy kupic turystyczne lodowki co by zarelko z pl przywiezc:-)
acha!!! w czwartek o 18.00 jestem umowiona do mojego gina,wiec wiecie ;-) on napewno plamy ne da...co najwyzej Ktosik tylkiem moze sie wypiac
to to juz bylby pech do kwadratu i tragedia dla mojego biednego Karlosa
Anitt spokojnie zęby to nie wszystkopozdrowionka dla męża szkoda nam tu jego i koszmar z ta operacją walcz o odszkodowanie bo to zapewni wam bytJejku jakbym czytala o moim Domisiu! Identycznie sie ostatnio zachowuje Dobrze ze juz kompa masz sprawnego!!
Lilka to bedziemy czekac na wiesci od Misi! I trzymaj sie w tej podrozy kobieto, ja bym sie nie odwazyla jechac
Aha ktoras z was pisala ze juz chyba wszystkie maluchy maja zeby, niestety jeszcze Dominik nie ma
Wózek zawieziony zobaczymy co będzie jakieś
tygodnie mam spokoju
U nas tez kratkowa pogoda teraz jest trochę słońca to na lody skoczymy:-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzien dobry;-);-)
Anineczko... grauluje Mattiemu... super, Oskar poki co tylko stoi jak go trzymam, albo sam sie trzyma, ale zeby wstal sam to nie mam mowy no i co do kompa, to nie wiem, mezus ciagla z nim sie meczy, ale pierdzieli sie cos... nie wiem
Lilus, czekamy na wiesci w czwartek, a poki co pakujcie sie i szczesliwej podrozy, skrobnij jakiegos SMSka jak tam w drodze... dbaj o siebie i Ktosika... teraz Wy jestescie najwazniejsi, pamietaj!!!! No i z dala od robienia podlog na mokro;-)
Anitt, biedny ten Twoj facet... och, szkoda, ze ta operacja musi byc, walcz o odszkodowanie!!!
Franko, witaj!
Beatko, wozek oddalas do reklamacji, czy ja cos nie doczytalam czegos...??
Bira, jakie wrazenia z jazdy autem??? Miescicie sie?;-)
a co do sytuacji z dziadkami i psem na wolnosci - to masakra, sa jednak pojeb...ni ludzie... ach, szkoda nerwow...
Ja dzis uslyszalam od swojej mamy "po co tyle nagadalas" "po co klotnie..." (moja chrzestna - to siostra mamy) no niektorzy wola udawac, ze jest ok, a myslec inaczej, ja jak cos mam to wale prosto z mostu
Pusia, makijaz suuuuper!!!!!!
Elbra, smialam sie z tego kicania... Piotrus usper to wymyslil... ps. mamkrolika w domku, wiec wiem co znaczy kicac
Anineczko... grauluje Mattiemu... super, Oskar poki co tylko stoi jak go trzymam, albo sam sie trzyma, ale zeby wstal sam to nie mam mowy no i co do kompa, to nie wiem, mezus ciagla z nim sie meczy, ale pierdzieli sie cos... nie wiem
Lilus, czekamy na wiesci w czwartek, a poki co pakujcie sie i szczesliwej podrozy, skrobnij jakiegos SMSka jak tam w drodze... dbaj o siebie i Ktosika... teraz Wy jestescie najwazniejsi, pamietaj!!!! No i z dala od robienia podlog na mokro;-)
Anitt, biedny ten Twoj facet... och, szkoda, ze ta operacja musi byc, walcz o odszkodowanie!!!
Franko, witaj!
Beatko, wozek oddalas do reklamacji, czy ja cos nie doczytalam czegos...??
Bira, jakie wrazenia z jazdy autem??? Miescicie sie?;-)
a co do sytuacji z dziadkami i psem na wolnosci - to masakra, sa jednak pojeb...ni ludzie... ach, szkoda nerwow...
Ja dzis uslyszalam od swojej mamy "po co tyle nagadalas" "po co klotnie..." (moja chrzestna - to siostra mamy) no niektorzy wola udawac, ze jest ok, a myslec inaczej, ja jak cos mam to wale prosto z mostu
Pusia, makijaz suuuuper!!!!!!
Elbra, smialam sie z tego kicania... Piotrus usper to wymyslil... ps. mamkrolika w domku, wiec wiem co znaczy kicac
anulka1979
U nas pogoda w kratke, teraz co ma sie na deszcz, a jeszcze gdzies bym wybyla...
Wczoraj po raz pierwszy dalam Oskarowi naszej pomidorowej (z koncentratu i ze smietana...) no i po 1,5 godzinie wysypka - jak pokrzywka, na szyjce, potem szko, potem policzek... skonczylismy w szpitalu... przepisalni nam Fenistil kropelki - dalam mu wieczorem i ustalo... Myslicie ze to od mojej zupy:-(
No i sprawa drzemek, jak dlugo spia Wasze maluchy w dzien??
Oskar wstaje k.9tej, potem po 2 - 2,5 godzinach ma drzemke -w domu 1,5-2 godzinki na dworze krocej- i potem k.15-16tej idzie spac i spi 2-2,5 godziny ...jak kiedys, za czasow noworodkowych bo potem spal max. godzinke... hmmm, moze ma faze wzrostu i potrzebuje snu
a chodzimy spac k.22-22.30...
i jeszcze boli mnie brzusiu... mam okres:--( a cykle mam teraz super dlugie 45-48 dni przed ciaza mialam 32-35...
Zapomnialam,
Asix... powodzonka jutro w pracy
Dziunia, daj znac jak rozmowa... i czemu jestes wkurzona???
Wczoraj po raz pierwszy dalam Oskarowi naszej pomidorowej (z koncentratu i ze smietana...) no i po 1,5 godzinie wysypka - jak pokrzywka, na szyjce, potem szko, potem policzek... skonczylismy w szpitalu... przepisalni nam Fenistil kropelki - dalam mu wieczorem i ustalo... Myslicie ze to od mojej zupy:-(
Oskar wstaje k.9tej, potem po 2 - 2,5 godzinach ma drzemke -w domu 1,5-2 godzinki na dworze krocej- i potem k.15-16tej idzie spac i spi 2-2,5 godziny ...jak kiedys, za czasow noworodkowych bo potem spal max. godzinke... hmmm, moze ma faze wzrostu i potrzebuje snu
i jeszcze boli mnie brzusiu... mam okres:--( a cykle mam teraz super dlugie 45-48 dni przed ciaza mialam 32-35...
Zapomnialam,
Beata34
U nas pogoda w kratke, teraz co ma sie na deszcz, a jeszcze gdzies bym wybyla...
Zapomnialam,
Anulka reklamowałam pierwszy wózekten Mutsynieszczęsny
Mnie tez brzuch już 3 dzień boli właśnie przez @ kurcze wczesniej tego nie miałam ale teraz 3-4 dni i jest po wszystkim:-)
Pomidorowa ze śmietanką jasne mnie sie wydaje ze Oskarek ma skłonność jednak do jakiejś tam niewielkiej ale jednak nietolerancji białka mleka
U nas też kratkowa pogoda po spacerku akurat jak wracaliśmy to lunęło potem słońce a teraz wichuraale lato mamy
E
ELBRA
Gość
wydaje mi się, że to napewno od tej zupy. jednak nasze maluszki sa za małe żeby dostawać tak silne alergeny (chodzi mi o pomodora który znajdował w zupce).
A co do okresu to ja już nie już prawie 2 miesiące
Znów mi się coś popierniczyło tak jak miałam przed ciążą
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
witajcei kochane...
przepraszam was bardzo że nie nadrobie ale nie mam siły...
Kapiczek mój kochany ma gorączkę biedaczek:-( bolą ząbeczki go strasznie mam nadzieje ze szybko wykluje się coś:-( ale mi maluszka żal...ehh
już śpi ale dziś spał 4 razy! ostatni raz do 18-19 i mężuś go obudził ale o 20 już spał spowrotem:-( bidulka moja:-(
doczytałam tyle że mamy nową listopadówkę
Franko witaj kochana:-)
Anit zdróweczka dla mężusia...
Anulka napewno pomidorówka;-)
Lilus udanej podrózy...no i czekamy na wieści o ktosiku:-)
Elbra ale masz przygody z gościem nieproszonym :-) hehhe...ja to bym wrzeszczała ile sił:-)
Anineczko gratki dla Matiego:-)
Beatko oby reklamacja sie udała no i buziak dla Oleńki:-)
Wisienka hejka:-)
Pusia śliczne makijarze:-)
Mirka jak migrena mam nadzieje ze już przeszła...
Dziunia jak rozmowa?
Misia buziak dla Igiego:-)
Women zaglądaj częsciej..
Bira niezła historia z tymi dziadkami!! masakra
kochane jak komuś nei odpisałam to bardzo przepraszam ale to wszystko z pamięci:-( przepraszam i buziak dla was i maluchów:-)
przepraszam was bardzo że nie nadrobie ale nie mam siły...
Kapiczek mój kochany ma gorączkę biedaczek:-( bolą ząbeczki go strasznie mam nadzieje ze szybko wykluje się coś:-( ale mi maluszka żal...ehh
już śpi ale dziś spał 4 razy! ostatni raz do 18-19 i mężuś go obudził ale o 20 już spał spowrotem:-( bidulka moja:-(
doczytałam tyle że mamy nową listopadówkę
Franko witaj kochana:-)
Anit zdróweczka dla mężusia...
Anulka napewno pomidorówka;-)
Lilus udanej podrózy...no i czekamy na wieści o ktosiku:-)
Elbra ale masz przygody z gościem nieproszonym :-) hehhe...ja to bym wrzeszczała ile sił:-)
Anineczko gratki dla Matiego:-)
Beatko oby reklamacja sie udała no i buziak dla Oleńki:-)
Wisienka hejka:-)
Pusia śliczne makijarze:-)
Mirka jak migrena mam nadzieje ze już przeszła...
Dziunia jak rozmowa?
Misia buziak dla Igiego:-)
Women zaglądaj częsciej..
Bira niezła historia z tymi dziadkami!! masakra
kochane jak komuś nei odpisałam to bardzo przepraszam ale to wszystko z pamięci:-( przepraszam i buziak dla was i maluchów:-)
anulka1979
dzieki Kochane, tez wydaje mi sie ze to moja zupka i chyba koncentrat pomidorowy... bo same pomidorki jadl, bialko mleka tez - bo jest czesto w skladzie sloiczkow, a koncentrat to jednak chemia...
Sabinko, buziaki dla Kapiczka... u nas tez zabkowanie gorne bylo bardziej bolesne...
Elbra, to z tym okresem mamy podobnie ja juz sie smilam ze moze Zuzia bedzie albo Bolek
Beatko... 3 dni okres - tez tak mam... no moze 4 ;-);-)
Chlopaki wcinaj brzoskwinke, mlodszy wcina, straszy karmi zaraz kapanie i spanie
zajrze moze pozniej:-)
pa,pa
Sabinko, buziaki dla Kapiczka... u nas tez zabkowanie gorne bylo bardziej bolesne...
Elbra, to z tym okresem mamy podobnie ja juz sie smilam ze moze Zuzia bedzie albo Bolek
Beatko... 3 dni okres - tez tak mam... no moze 4 ;-);-)
Chlopaki wcinaj brzoskwinke, mlodszy wcina, straszy karmi zaraz kapanie i spanie
zajrze moze pozniej:-)
pa,pa
Beata34
Elbra a moze jesteś kolejną po Lilce zafasolkowaną?Z tego co pamiętam to planowałaśwydaje mi się, że to napewno od tej zupy. jednak nasze maluszki sa za małe żeby dostawać tak silne alergeny (chodzi mi o pomodora który znajdował w zupce).
A co do okresu to ja już nie już prawie 2 miesiące
Znów mi się coś popierniczyło tak jak miałam przed ciążą
Sabinko no witajBiedny Kapik niech się chłopak dzielnie trzyma z tymi ząbkami.Ja nie znam goraczek u dzieci bo Ola jeszcze nigdy nie miała raz taki stan podgoraczkowy a Michał moze z 2-3 razy w życiu a na drugi dzień juz broił
tak sobie pokukałam na BB na róznych wątkach cuda się dzieja jakies fikcyjne osoby paranoiczki, jacyś pastorzy (Anineczka wie;-):-))No własnie Anineczko cos mało Cię ostatnio przez tego kąpa
Lecę spaćjutro mąż wraca
reklama
E
ELBRA
Gość
Elbra a moze jesteś kolejną po Lilce zafasolkowaną?Z tego co pamiętam to planowałaś
hmmm...mało prawdopodobne że jestem w sumie nawet o tym nie myslałam bo u mnie przed ciążą to była norma.
Największa przerwe bez okresu miałam 6 miesięcy
A tak to przewaznie co 2 lub 3 miesiące miałam okres.
I potem się dziwić że w ciążę nie mogłam zajść:-baffled:
A co do planowania to tak planujemy....na jesień
Poprzednim razem tez planowaliśmy i się przeciągło rok bo nie było tafnego strzału;-)
Podziel się: