A
Anitt
Gość
Wisienka! Jakiz to zaszczyt nas spotkal ze sie zjawilas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
juz cie mam no i fajnie pomalowane oczki
dobrze, ze malemu nic sie nie stalo, a ty cholero uwazaj na siebie!!
Pusia...wyczaiłam cię na wizażu
Makijaże masz naprawde fajne z tego co narazie widzałam - zresztą komentarze same o tym świadczą pani "zosiu samosiu"
Jak bym miała cię blisko to z chęcia dała bym się tobie "wytapetować":-):-):-)
Mateuszek był tej nocy wspaniałomyślny i obudził się o 24 i bawił się z tatusiem do 4:30
Nie dalo się skubańca uśpić wogóle,tak więc tatuś sie poświęcił i spędził nocke na zabawie.
A matka wymiękła o 2 i poszła w kimono.
Co z tym dzieckiem jest.Normalnie nie jest zaprogramowany tak jakbym chciała
Oho właśnie leci do dvd i płyt.Uwielbia tamte kierunki
Hello Lejdis
Komp już chyba działa...
Mateuszek był tej nocy wspaniałomyślny i obudził się o 24 i bawił się z tatusiem do 4:30
Nie dalo się skubańca uśpić wogóle,tak więc tatuś sie poświęcił i spędził nocke na zabawie.
A matka wymiękła o 2 i poszła w kimono.
Co z tym dzieckiem jest.Normalnie nie jest zaprogramowany tak jakbym chciała
Oho właśnie leci do dvd i płyt.Uwielbia tamte kierunki
Z tego co pobieżnie i na szybko doczytałam:
Asix Gratuluje koleżanko.No no Zara to nie byle co
hej hej babule :-)
sorki ze nie nadrabiam ostatnio ale wiecie
u nas mega zamieszanie,dzis sprzatanie mieszkania i ostatnie pakowanie,potem zakupy bo musimy kupic turystyczne lodowki co by zarelko z pl przywiezc:-)
acha!!! w czwartek o 18.00 jestem umowiona do mojego gina,wiec wiecie ;-) on napewno plamy ne da...co najwyzej Ktosik tylkiem moze sie wypiac
to to juz bylby pech do kwadratu i tragedia dla mojego biednego Karlosa
Aha ktoras z was pisala ze juz chyba wszystkie maluchy maja zeby, niestety jeszcze Dominik nie ma