reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Pusia, super, ze dzień minął milutko. Inga tez dzisiaj padnięta. Po południu spała ponad dwie godziny i już miałyśmy przez to nie jechac do mojej przyjaciółki, ale jakos w końcu się dotelepałyśmy. Ale mimo to szybko zrobiła się marudna. Teraz śpi jak zabita a ja się nudze przed kompem;-)

reklama
hej
kurde glupio sie tak odzywac w tyg w doskoku... nie w temacie jestem :sorry2: no i kurde tak sie zgralyscie ze szok ;-):-)

u mnie od poniedzialku ciagle cos... a to w pracy mexyk a to w domu cos nie tak, wogole zbliza mi sie @ i chyba mam jakies przesilenie nastrojow :dry: Kurde mam zle dni ostatnio....
a u Babelka super :sorry: Rosnie, chichra sie ciagle jak zawsze i rozwesela mi moje popoludnia... jego usmiech jest rozbrajajacy. Zebow brak jak narazie.... Zaczyna wymuszac chodzenie, jak sie go ma na kolanach to prezy sie by wstac i placzem wymusza stanie. Opiera sie, podtrzymuje i nawet sila go sie nie posadzi ali nie polozy... maly terrorysta :sorry: A mnie plecy juz bola od jego podtrzymywania jak sobie tak drepta po pokoju.... Kochany brzdac.
mam nadzieje ze u Was wsio oki, nie nadrobie tych dni co mi umykaja. Duzo zdrowka Wam zycze i wypoczynku :cool2:

buzka:*** i pozdrawiam

hej hej

Larvuniu jak zaglądasz na regionalny to zajrzyj czasem do nas ;-)
Ja dziś dostałam @ ale o dziwo mąż na kilka dni przed nie prorokuje
"Oho chyba się do Ciebie coś zbliża"
Tak więc w tym miesiącu nie było ze mną aż tak źle :cool2:

Pusiu super,że dzionek minął fajnie.

Bira no to fajnie.A na imprezie musisz się dobrze bawić :cool2:
Mama Twoja zostaje z Ingą?
A jak się czuje Twoja mama?

Czesc Wam dziewczyny:-D

Widze ze sporo sporo napisalyscie ale staralam sie podczytywac Was jak moglam.
Z tego co pamietam

Women super ze milo spedzalas czas z Czarkiem mysle ze rokuje to u Was cos naparwde dobrego i bardzo dobrze:tak:a jak macie byc razem to przyzwyczaisz sie na nowo do bycia 24 na 24:-)
Beatko i jak kupilas samochod albo wybralas juz jakis model????
Lilka jak sie czujesz????super ze mialas takieo goscia fajnie miec taka przyjaciolke ktora potrafi wesprzec:tak:
Wisienko po pierwsze wspolczuje z powodu babci przykro mi:-(a po drugei gratuluje takeigo zdolniachy:tak:
Moze potem jeszcze cos doczytam to odpisze

Moj szkrab niesamowicie rozwija sie prawie co dzien zyskuje jakies nowe umiejetnosci,bryka wszedzie gdzie sie da,lezec juz wogole nie chce i tak samo jak u Was jak zmieniam pieluchy wygina sie na wszystkie mozliwe strony zeby tylko przewocic sie na brzuszek a jak nie pozwalam to jest krzyk.

Co do sklepu to dzisiaj dopieo tak na dobre weszlam czesc towaru juz mam a reszta bedzie jutro wieoczorem po malowaniu sklepu.Na razie mieskzanie moje przypomina magazyn mam jedna dostawe u mojej cioci zawalilam biuro tez towarem no i jutro przyjdzie najwiekszy z Chicco.

Pozdrawiam Was wszystkie:tak:

pusia wiem wiem, niegdyś mój ulubiony plac ;-):-D:-D nie wiem czy słyszałaś o świebodzkim?:confused: to jest plac otwarty tylko w niedziele i można kupić dużo taniej.:tak:
jak nie przeszkadza ci duży tłum ludzi to polecam!!

a ja mam zły dzień :-( już nawet nie chodzi o babcie, tylko wszystko ogólnie

annineczka mi sie marzy o @, stęskniłam się :cool2: mój to zawsze 'wyczuje' jak mi się zbliża :-D:-D taka jestem 'dobra' dla niego........

Wisienko to może się zbiża @?
Choć jestem pewna,że nawet podświadomie myślisz o babci :-(

Na pogrzeb chyba nie dasz rady pojechać co?

Karina no to biznes pełną gębą się kręci.
A stronke kiedy będziesz tworzyć?

reklama
Oki zmykam spać :)
Mężuś mnie wymęczył hihihi;-);-);-) i teraz trzeba siły zregenerować :-D:-D.

Wisienko znam ten Świebodzki byłam tam kilka razy :tak::tak:
Karina1980 fajnie że wszystko idzie ku dobremu

Do góry