reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

oj już wszystkie śpią:szok::-D , ja tak tylko się zameldować późną porą ;-)
Oliwia już troche lepiej , katarek jakby mniejszy i wysypka też znika ufff:tak: , nawet niezły humorek dzisiaj miała, tylko wieczorem nie chciała zasnąć i dopiero padła o 23:30 :baffled:

wisienko strasznie mi przykro, współczucia z powodu babuni, :shocked2::-(
gratulacje dla Dawidka jest rewelka:tak:

anitt Oliwia pięknie siedzi ale jeszcze sama nie potrafi usiąść , na raczkowanie się nie zanosi bo niecierpi leżeć na brzuchu:no: ,prędzej zacznie chodzic bo lubi stać i wymusza stawianie (bo oczywiście sama tego nie zrobi) krzykiem :-p:rofl2: a więc spoko:-D

bira dzięki mała wyściskana;-):-)

dobranoc

reklama
anineczka oj zagladam..., tylko ze Wy tematy macie swoje a ja nagle mam wyskoczyc jak "filip z konopji"... ehhh... i niechcialam wam truc... :-( cos sie dzieje ze mna... masakra...

dobra pedze do pracy, buziole!

Bira no to fajnie.A na imprezie musisz się dobrze bawić :cool2:
Mama Twoja zostaje z Ingą?
A jak się czuje Twoja mama?

Anineczka, z Ingą zostaje... moja teściowa:no: Mam nadzieję, że nie napasie jej żurkiem:confused:
Moja mama spoko. Już zakończyła leczenie w szpitalu. Akurat w zeszłym tygodniu w piątek wyszła. Włosy odrastają, cycek trochę nadpalony, ale da się przeżyć. Ogólnie samopoczucie tez w porządku. Musi się tylko do onkologa jakoś niedługo umówić, zeby być pod kontrolą.

Karina, widzę, ze ruszyłaś pełną parą. Super. Już się nie mogę doczekać, kiedy będziesz miała swoją stronkę w necie:-)

Wisienka, głowa do góry:-)

Sabina, udanej wycieczki:-)

Dzieńdoberek!:-)

anineczka oj zagladam..., tylko ze Wy tematy macie swoje a ja nagle mam wyskoczyc jak "filip z konopji"... ehhh... i niechcialam wam truc... :-( cos sie dzieje ze mna... masakra...

dobra pedze do pracy, buziole!

Larvunia no przestań pisz kiedy chcesz i co chcesz napewno poczytamy:tak::tak::tak:
Uszy do góry.:cool:

dzień dobry
ja zaraz spadam do kliniki na ważenie i na kawke z młodymi mamami :-):-)
to moze mi sie humor troche poprawi,
wczoraj cały dzień deszcz lał to siedziałam w domu a dziś pięknie słońce świeci

Na pogrzeb chyba nie dasz rady pojechać co

annineczka nie, nie ma szans :no: pogrzeb jest juz jutro :-(
siostrze zostawiłam kiedyś troche mojej kasy, to powiedziałam żeby kupiła jakieś ładne kwaitki i znicz i zapaliła za mnie :-(

witam

Larvuniu co ty piszesz:-) nie musisz byc w temacie,przeciez pracujesz i super ze wpadasz do nas w wolne dni :tak::-) bo napewno wtedy masz inne rzeczy na glowie jak sprzatanie i bycie z synkiem,a jednak wpadasz i klikasz do nas
'to naprawde wiele:tak::-)

Wisienka milego spotkanka :happy2:

Sabinka udanego wypadu do Krynicy :-)

Karinko extra ze juz w sklepie ukladasz towar i wogole :-) nie moge doczekac sie zdjec jak juz urzadzisz sie w srodku :-):-)
a co do brzusia to ma sie dobrze :-) wczoraj wieczorem zostalam mega skopana :-D
siedze sobie ogladam film,a tu non stop przez ok.2 godziny male kopie i kopie :szok::-D
raz to mi az cycek podskoczyl takiego kopa matce bejbi zasadzilo :-D:-D
i tak sobie mysle,ze juz duza dzidzia jest....a przeciez nie dawno dopiero co sie dowiedzialam o ciazy:szok:

Anineczko,ja mysle ze to nie dlatego takie ceny bo pozno szukamy
my glownie patrzymy po apartamentach i willach,i tam ceny sa stale,w sezonie i po sezonie...no a my akurat w sezonie bedziemy,wiec na ten najdrozszy sie lapiemy
ale ceny sa bombowe
ale wreszcie pojedziemy nad polskie morze
moj tylko peka czy ja napewno pojade :dry::dry: optymista..

ok ide rodzinke z wyrka wywalic,moj ma dzis wolne,wiec jedziemy na zakupy :-) otwieraja nowe centrum i dzisiaj na dzien dobry sa straszne znizki :-) wiec jedziemy pobuszowac

no i do lekarza jedziemy mnie zapisac:happy2:

reklama
patrze na moj 3 suwaczek i....jejusku prawie wszystkie puzzle poznikaly:szok::szok:
matko nie dlugo bede rodzic :szok::szok:

Do góry