reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Moze masz racje Sabina, ze nasze dzieci wola cwiczyc aparat mowy :) Dominik tez duzo kombinuje, baba, dziadzia, dzie, dada, tata, pare razy powiedzial Adzita prawie jak moje imie :p Powtarza za mna Daj daj daj :). |Mowi tez beee i wiele wiele innych, no ale narazie pewnie bez konkretnego sensu :p

reklama
Wisienkko starsznie mi przykro z powodu babci :-(
a Davidka obejrzalam i super silacz z niego :-):-):-)

Sabinko ja razu jednego na gg do ciebie napisze w sprawie poscieli :-);-)

zgaga minela...uffff....
ale migdaly kupie na wszelki W

w chwili obecnej siedze chyba 3 godzine na necie i wydzwaniam po Miedzyzdroju w poszukiwaniu kwatery na nasze wakacvje :-)
ale ceny to bombowe nie ktorzy maja :eek:

Anit:-) jasne że tak:-) Kapik tak bez sensu tez gada a najbardziej lubi to robić na spacerkach drze sie na całą buźke:-) :-) a najlepij to lubi jak się mu mówi pokaż lampe heheh to od razu głowa do góry i "apsik gdzie jest" to też szuka kwiatków:-) heheh

Liluś nie ma sprawy pisz kochana;-)

kurde obiadek gotuje a mi się nie chce:_) dziś mnie naszło na młodą kapustkę z koperkiem :-) mniam mniam:-)

Ostatnia edycja:
Sabinka prosze tu o takich pysznosciach nie pisac bo mi slinka juz leci a do kuchni mi dzis nie po drodze :-D
mnie zas wczoraj naszlo na pizze :-)

po 3 godzinach szukania wolnego miejsca,mam 4 propozycje,ktore przedstawie K.
juz mi sie dalej szukac nie chce bo te mnie w pelni satysfakcjonuja:happy2:
na nasza rodzinke musimy liczyc od 150-250zl za dobe,no ale widze ze taniej jak jest to jakies mega rudery a my z K.to wysokie wymagania mamy:-p
co innego jakbysmy byli sami bez dzieci...to bysmy tylko kapac i spac przychodzili,ale z dziecmi jednak czlowiek chce miec wygode i jakis komfort tego pokoju
jak sobie pomysle ze za 10dni wybulimy od 1500-2500tys.zl to mi sie w glowie kreci:sorry::shocked2::eek:
ale to beda nasze pierwsze wakacje :-) wiec poszalejemy :-D
nie moge sie doczekac hihiiiiii

chyba kupie sobie magnez co by z tej radosci skurczy nie dostac :-D:-D:-D:-D

dziękuje za Davidka :tak::-)
propo babci to juz mi lepiej, wygadałam się wam i przyjaciółce i już to zeszło ze mnie, pewnie jakbym była w PL to by było gorzej zwłacza z moja mamą (bo to jej mama) a tak to jest oki, zreszta ostatnio jestem taka twarda że mało co mnie rusza.
Czasem chciałabym się wypłakać a nie moge :eek:

misia no właśnie dobre spostrzezenie :cool2: w dzień jak Danny jest w pracy to staram się mówić do synka po polsku, tylko że już ten angielski tak mi wszedł w krew że sama siebie przyłapuje że mówie mieszanką polsko-angielską do niego, a czasem to nawet jak nad czymś się zastanawiam to po angielsku :szok::eek:

szukam w necie jakiegoś laptopa i mam kłopot :sorry: w ogóle sie na tym nie znam

Dzień dobry:-)

Nadrobiłam zaległości. Mąż przyjechał i nie bardzo mam czas na internet:-) Dziś wyciągnał mnie nad rzekę. Było bardzo fajnie, zero ludzi, woda czysta... nie kapaliśmy się, bo ja jednak brzydliwa jestem, ale stałam do kostek;-) Zaczynam się szykować do wyjazdu nad morze w niedziele i na wesele piatkowe mojej kuzynki... ale mi sie jechac nie chce;-) Wczoraj rodzina nam się powiększya. Moja kuzynka urodziła córeczkę Hanię:-) Jak tylko wrócę z urlopu zaraz pojadę do malutkiej:-)

Anineczka, ale super impreza. Oby wszyscy pracodawcy choćby po części mieli taki gest. Gratulacje dla Mateuszka za takie osiągnięcia.

Wisienka, przykro mi z powodu babci.

Misia, biedny Igorek. Ucałuj go od cioci. Oby szybko mu przeszło.

Dziunia, wyściskaj malutką. Najgorsza rzecz, to chore dziecko. Współczuję bardzo.

Lilka, powodzenia w poszukiwaniu kwaterki. Urlopik dobrze Wam zrobi:-)

Women, widzę, ze świetnie Ci się układa. Oby tak dalej:-)

Hello

Dziś komp odmówił posłuszeństwa,chodziłam wkoło niego aż do południa.
W końcu go tylko wyczyściłam i śmiga :eek:
Ale za to sobie troche posprzątałam.

Wisienko wyrazy współczucia :-(

Jak widać to bez różnicy czy dziecko raczkuje czy tylko siedzi a i tak uciekają przed przewijaniem :-D
U nas na szczeście nie ma tego problemu.Młody grzeczny jest,a zresztą on i tak często dostaje wtedy zabawke do pobawienia się.
Sabinko to dobrze ,że wrócił grzeczny Kapik :cool2::-D

Bira pewnie wesele będzie przednie.Fajnie sobie poszalejesz...no chyba,że z Ingą idziesz?
Gratki dla Kuzynki ;-)

Lilka takie ceny bo to troche późno na szukanie kwatery ;-)
Ja w zeszłym roku szukałam już w styczniu :szok:
Ale i tak dobrze,że masz jakiś wybór :tak:

Ja nic nie szukam,na wakacje mieliśmy jechać,ale moi rodzice są w trakcie kupowania domu nad jeziorem w Wieleniu :tak::tak:
I chcemy w sierpniu do nich pojechać.Tak więc będe miała darmowe wakacje nad jeziorkiem.Ale się ciesze :-D:-D

Anineczka, Inga zostaje w Zduńskiej:-) Także będę miała pełny luz:-) Ale nie chce mi się jechać, bo to 100 km i jakby mi się nie podobało to będę uziemiona;-)

Młoda śpi. Tatuś ma na nią widac dobry wpływ:-)

reklama
hej wieczorowe

My byliśmy dziś na zakupach na Zielińskiego (Wisienka pewnie wie gdzie to :tak:) . Piotrek kupił sobie sandałki :tak:. Potem poszliśmy u nas do parku na kocyk achhh jak przyjemnie było :cool2:. Teraz Kacper usnął jak w oka mgnieniu ...chyba był padnięty . Ale za to nie wypił całej butli 180 ml tylko 90 ml ale sie mu nie dziwie jest tag gorąco w pokoju mamy 31 stopni MASAKRA

Do góry