A
Anitt
Gość
Zapisuje Dominika na jednodniowy, przyspieszony kurs do Davidka! Moze zalapie jak to sie robi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pusia no właśnie
kto ma ochotę to zapraszam na filmik
film nagrałam przed chwilką, tlyko nie patrzcie na bajzer
YouTube - David4
Dzien dobry!
Ale wasze dzieci wywijaja w nocy :O Dominika to czasem jeszcze trzeba przewracac na boczek, a jak sie przewroci na brzuszek sam to po jakims czasie budzi sie z placzem :|
No i do tego nie raczkuje i sam nie siada Zaraz sie zaczne martwic.
pusia no właśnie
kto ma ochotę to zapraszam na filmik
film nagrałam przed chwilką, tlyko nie patrzcie na bajzer
YouTube - David4
Wisienka jestem pod wielkim wrażeniem,jestem w szoku,mój to chyba nawet nie śni o takich wygibasach no cóż....jeszcze raz gratuluję.
Co tutaj tak puściutko....
Miłego dnia życzę.
przed chwilą się dowiedziałam, że babcia nie żyje :---( moja ostatnia.
Davidek ją poznał, ale nie byliśmy długo u niej z wizytą. Niedawno wysłałam jej zdjęcie prawnuczka to strasznie się cieszyła
2 dni temu dzwoniła do mojej siostry i wszystko było ok, ja akurat rozmawiałam z siostrą na gg, to babcia przesłała nam pozdrowienia. Miałam wziąść numer do babci i zadzwonić, ale nie zdąrzyłam.:--no::--(