reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
dzien dobry
Czarek rano pojechał,wiec sie lenie od samego rana,odwykłam troche od bycia 24/24 razem.

pusia no właśnie

kto ma ochotę to zapraszam na filmik
film nagrałam przed chwilką, tlyko nie patrzcie na bajzer :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
YouTube - David4

Wisienka jestem pod wielkim wrażeniem,jestem w szoku,mój to chyba nawet nie śni o takich wygibasach no cóż....jeszcze raz gratuluję.

Co tutaj tak puściutko....
Miłego dnia życzę.

przed chwilą się dowiedziałam, że babcia nie żyje :-:)-:)-( moja ostatnia.
Davidek ją poznał, ale nie byliśmy długo u niej z wizytą.
Niedawno wysłałam jej zdjęcie prawnuczka to strasznie się cieszyła
2 dni temu dzwoniła do mojej siostry i wszystko było ok, ja akurat rozmawiałam z siostrą na gg, to babcia przesłała nam pozdrowienia. Miałam wziąść numer do babci i zadzwonić, ale nie zdąrzyłam.:-:)-:)no::-:)-(

Witajcie :-)

Wisienko strasznie mi przykro... :-( niech spoczywa w pokoju...
Widziałam filmik z Davidkiem. Robi piękne postępy. Zauważyłam ze mówisz do niego po angielsku, na codzień nie mówisz do niego po polsku?

Właśnie do mnie sister przyjechała, idę piwkować... ;-)

Wisienko współczuję:-(

Dzien dobry!
Ale wasze dzieci wywijaja w nocy :O Dominika to czasem jeszcze trzeba przewracac na boczek, a jak sie przewroci na brzuszek sam to po jakims czasie budzi sie z placzem :|
No i do tego nie raczkuje i sam nie siada :( Zaraz sie zaczne martwic.

spoko mój też nic takiego nie robi. jak go posadze to pięknie siedzi. ale sam nie potrafi usiąć. Raczkować ani nic w tym stylu nie ma sznas i się narazie na to nie zanosi.

pusia no właśnie
kto ma ochotę to zapraszam na filmik
film nagrałam przed chwilką, tlyko nie patrzcie na bajzer :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
YouTube - David4
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jestem w ciężkim szoku.
Mój szybko tak nie będzie robił.
Pieknie Davidek staje i się tzryma. Jestem pod wielkim wrażaniem:-):-):-)
Wisienka jestem pod wielkim wrażeniem,jestem w szoku,mój to chyba nawet nie śni o takich wygibasach no cóż....jeszcze raz gratuluję.
Co tutaj tak puściutko....
Miłego dnia życzę.

Dokładnie mój też nawet nie śni o takich akrobacjach:cool:

przed chwilą się dowiedziałam, że babcia nie żyje :-:)-:)-( moja ostatnia.
Davidek ją poznał, ale nie byliśmy długo u niej z wizytą.
Niedawno wysłałam jej zdjęcie prawnuczka to strasznie się cieszyła
2 dni temu dzwoniła do mojej siostry i wszystko było ok, ja akurat rozmawiałam z siostrą na gg, to babcia przesłała nam pozdrowienia. Miałam wziąść numer do babci i zadzwonić, ale nie zdąrzyłam.:-:)-:)no::-:)-(

Przykro mi z powodu Twojej Babci :-(...............................

Obejrzałam filmik z Davidkiem w roli głównej :tak: Super stoi :-D. Kacper tez tak świruje tylko że my nie mam niskiego stołu i on staje przy naszej wersalce i szaleje przy niej :-D:-). Ostatnio złapał sie za poręcze w kojcu które są nieco wyżej i nieźle sie musi nagimnastykować żeby sięgnąć :-).

Jejku jak te nasze dzieci sie zmieniają i jak z dnia na dzień uczą się czegoś nowego normalnie szok :szok:

reklama
Laseczki ja jestem tylko nie mam czasu pisac:-)
Wisienka po pierwsza strasznie mi przykro z powodu babci:-( a po drugie ja jestem:-) melduję się zawsze rano:-) potem zazwyczaj gdzieś wyjeżdzam albo całe dnie siedzimy na polku...
kuzynka do mnie przyjechała no i tak ciągle nas nie ma:-)
po drugie wielkie wielkie gratulacje dla Davidka!:-) szaleje chłopak extra;-)

Anieczka fotki obejrzałam!! super!! tylko pozazdrościc no i gratki wielkie dla Matiego;-)
Pusia suepr że udany wypad:-)
Lilus pogłaskaj brzusio:-) a ze zgagą nie pomogę bo ja nie miałam ani razu:-( ale też słyszałam o migdałach:-)
Elbra teraz się pomeczycie ale perspektywa mieszkanka w swoim własnym domeczku:-) jest piękna:-) buziak dla Pitera:-)
Misia zdróweczka dla maluszka biedaczek:-( a wogóle jak dzisiaj mam nadzieje że lepiej??
Women powodzenia z Czarkiem i super że tak miło czs spędzacie:-)
Anulka biedny Oskarek z tym płaczem:-( a może zabeczki??
Dziunia zdróeczka dla Oliwki także...:-)
Anitt a czym Ty się chcesz kochana martwić mój Kapik też narazie siedzi tylko:_) sam nie umie:-) stać stoi sam super ale sam nie wstanie;-) kochana jeszcze czas na chłopaków...ostatnio jak byłam u pediatry to powiedziałam jej co dzieciaczki w wieku Kacperka już robią to dokładnie powiedziała niech się pani popuka po głowie:-) (luzara z niej) on ma jeszcze bardzo bardzo dużo czasu! raczkwoac tez narazie nie ma w planie:-) przesuwac się przesuwa obraca pełna ale gdzie tam raczkowanie;-) także luzik kochana ja dałam na luz po rozmowie z pediatrą:-)

Kapik za to gada jak dajęty:-) tata dzidzia, baba robi papapa i przybija piatkę :-) to narazie tyle z jego możliwości;-) ale to gadanie to po mamusi odziedziczył:-)
wiec nie ma sie co martwić:-)

własnie śpi...
i narazie odpukac znów zrobił sie w miare ok:-) czasem pomarudzi ale nei dziwie się bo gorąco:-) a tak to słodziak jest:-)
a za tydzień jedziemy nad morze :-) już sie cieszę ale jak pomyśle o drodze!! 12-13 godzin jazdy to mam dosć...ehhhhhhh:-( no cóż poradze że tak daleko mieszkam:-)

buaziki dla was wszystkich kochane:-)

Do góry