karina1980
Fanka BB :)
Czesc Wam kochane
Ale napisalyscie nie dam rady na razie przeczytac dokaldnie dlatego tak na szybkiego przelecialam co naskrobalyscie i tak;
Na poczatek wszystkiego najlepszego dla nowych umiejetnosci naszych szkrabow:-)
Lilka jak sie czujesz?????
Anulka wysypka juz minela????Jak maluszek sie czuje???
Beatko jak Olenka widze ze dawala Ci popalic juz jest lepiej????
Anulka tak bede miec Chicco juz mam zamowione ja bede miec stoisko firmowe czyli prawie wszystkie ich produkty lacznie z kosmetykami,butelkami itd.....
Larvunia widzialam ten wozek i mi osobisice nie za bardzo podoba sie ale najprawdopodobniej bede je miala ale to dopiero ok 20 lipca natomiast dzisiaj dostalam oferte gdzie maja wedlug mnie swietny i jak na ta cene(wg mnie jest niska) dobrze wyposazony wozek spacerowke nizej dam zdjecie
Elbra jak obrona????
Women milego wypadu z Czarkiem
A u mnie bieganina,zalatwianie jest to momentami meczace bo biegam z baczkiem ale juz wiecej zalatwione niz nie
Ale powiem Wam ze nadal boje sie jak diabli a do tego jeszcze moj maz panikuje a ja musze robic dla niego dobra mine.
Daje zdjecie wozka ktorego bede miec w przyszlym tygodniu wg mnie jest naprawde fajny
To jego funkcje
-moskitiera
-okrycie na nóżki
-folia przeciwdeszczowa
-regulacja oparcia i podnóżka
-pałąk z zabawkami
-odpinana tacka
-kosz na zakupy
-kubek podwieszany z boku
-skrętne koła przednie z możliwością blokady
-tylne koła z hamulcem
-składanie
Przepraszam ze tutaj dalam ale maly drze sie i tak szybko pisalam zaraz Wisienka da mi kopa
Ale napisalyscie nie dam rady na razie przeczytac dokaldnie dlatego tak na szybkiego przelecialam co naskrobalyscie i tak;
Na poczatek wszystkiego najlepszego dla nowych umiejetnosci naszych szkrabow:-)
Lilka jak sie czujesz?????
Anulka wysypka juz minela????Jak maluszek sie czuje???
Beatko jak Olenka widze ze dawala Ci popalic juz jest lepiej????
Anulka tak bede miec Chicco juz mam zamowione ja bede miec stoisko firmowe czyli prawie wszystkie ich produkty lacznie z kosmetykami,butelkami itd.....
Larvunia widzialam ten wozek i mi osobisice nie za bardzo podoba sie ale najprawdopodobniej bede je miala ale to dopiero ok 20 lipca natomiast dzisiaj dostalam oferte gdzie maja wedlug mnie swietny i jak na ta cene(wg mnie jest niska) dobrze wyposazony wozek spacerowke nizej dam zdjecie
Elbra jak obrona????
Women milego wypadu z Czarkiem
A u mnie bieganina,zalatwianie jest to momentami meczace bo biegam z baczkiem ale juz wiecej zalatwione niz nie
Ale powiem Wam ze nadal boje sie jak diabli a do tego jeszcze moj maz panikuje a ja musze robic dla niego dobra mine.
Daje zdjecie wozka ktorego bede miec w przyszlym tygodniu wg mnie jest naprawde fajny
To jego funkcje
-moskitiera
-okrycie na nóżki
-folia przeciwdeszczowa
-regulacja oparcia i podnóżka
-pałąk z zabawkami
-odpinana tacka
-kosz na zakupy
-kubek podwieszany z boku
-skrętne koła przednie z możliwością blokady
-tylne koła z hamulcem
-składanie
Przepraszam ze tutaj dalam ale maly drze sie i tak szybko pisalam zaraz Wisienka da mi kopa