reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Czesc Wam kochane:-D

Ale napisalyscie nie dam rady na razie przeczytac dokaldnie dlatego tak na szybkiego przelecialam co naskrobalyscie i tak;
Na poczatek wszystkiego najlepszego dla nowych umiejetnosci naszych szkrabow:-)

Lilka jak sie czujesz?????
Anulka wysypka juz minela????Jak maluszek sie czuje???
Beatko jak Olenka widze ze dawala Ci popalic juz jest lepiej????
Anulka tak bede miec Chicco juz mam zamowione ja bede miec stoisko firmowe czyli prawie wszystkie ich produkty lacznie z kosmetykami,butelkami itd.....
Larvunia widzialam ten wozek i mi osobisice nie za bardzo podoba sie ale najprawdopodobniej bede je miala ale to dopiero ok 20 lipca natomiast dzisiaj dostalam oferte gdzie maja wedlug mnie swietny i jak na ta cene(wg mnie jest niska) dobrze wyposazony wozek spacerowke nizej dam zdjecie:tak:
Elbra jak obrona????
Women milego wypadu z Czarkiem:tak:

A u mnie bieganina,zalatwianie jest to momentami meczace bo biegam z baczkiem ale juz wiecej zalatwione niz nie:tak:
Ale powiem Wam ze nadal boje sie jak diabli a do tego jeszcze moj maz panikuje a ja musze robic dla niego dobra mine.

Daje zdjecie wozka ktorego bede miec w przyszlym tygodniu wg mnie jest naprawde fajny
To jego funkcje
-moskitiera
-okrycie na nóżki
-folia przeciwdeszczowa
-regulacja oparcia i podnóżka
-pałąk z zabawkami
-odpinana tacka
-kosz na zakupy
-kubek podwieszany z boku
-skrętne koła przednie z możliwością blokady
-tylne koła z hamulcem
-składanie

Przepraszam ze tutaj dalam ale maly drze sie i tak szybko pisalam zaraz Wisienka da mi kopa:-D

reklama
Witam kobitki ja tak tylko na szybko bo oliwcia na spacerku z babcią a ja szybko przygotuje urodzinowy obiadek dla mężula póki chwilka :rofl2:

bira co ty masz za bestie kablożerną ha ha :-D:-D:szok:

larwunia wózek całkiem fajny , ten co karina pokazała też niczego sobie:tak:

bira trzymam kciuki:-)

women
udanego wyjazdu Skorzęcin jest super:tak:;-):-D , koniecznie zaglądnijcie do parku safari:happy2:

lilka duuuuuużo zdrówka :-):-):-):-)

Cześć laski!!!

Wpadam tylko napisać, że jestem już Panią mgr. :-):-):-)
teraz mój tytuł to mgr Mama;-)

Jestem strasznie zadowolona. Teraz mykam pod prysznic bo padam na pysk.
Paaaaaa

dziunia Wzystkiego najlepszego dla męża :-):-) ile kończy?

karina fajny ten wózek, podobny do mojego, tylko że ja nie mam moskiterki i tego pałąka,

mirka to ładnie cię mąż zaskoczył ;-)

Hello

Elbra
Serdecznie Gratuluje :tak::tak:
Koniec stresów?

Karina ale jesteś zabiegana :szok:
Wózek fajny ale taki łysy jak dla mnie ;-)
A ile kosztuje?

Mirka to ciężka decyzja.
Wiem,że można później zrobić operacje przywrócenia płodności,ale ciężko to zrobić :tak:
Jeżeli masz wahania i nie jesteś pewna zastanówcie się głęboko nad tym.
A powiedz jeżeli to nie tajemnica ile masz lat ?

Lilka to ja mam przechlapane.Trzeciego dziecka nie będzie bo Matt mówi Tatatatatatata :laugh2:
Ładnie posiedziałaś,ale rozumiem Cie.W końcu nocne ploty z przyjaciółką są takie przyjemne :tak::rofl2:

No Misia widze,że się wahasz z karmieniem.I jakoś wydaje mi się,że jeszcze chcesz pociągnąć ;-):-D

Women miłego weekendu :tak::tak:
Anitt a jak mąż się czuje?

U nas Mateusz tez zaliczył lot z łóżka.Tatuś nie dopilnował ;-)

elbra .... pani mgr gartulacje !!!!!!!!!!
anineczka ..........nie operacja nie wchodzi w gre , ja sobie tak tylko powiedzialam do meza tzn mialam na mysl plastry itp . ja na pewno nie bede podejmowac takich radykalnych decyzji
nigdy nic nie wiadomo .... a lat mam 28 , czyli jeszcze duzo moze sie zdarzyc

karina .... wozek fajny podobny do mojego chicco london

reklama
Hello

Elbra Serdecznie Gratuluje :tak::tak:
Koniec stresów?

Karina ale jesteś zabiegana :szok:
Wózek fajny ale taki łysy jak dla mnie ;-)
A ile kosztuje?

Mirka to ciężka decyzja.
Wiem,że można później zrobić operacje przywrócenia płodności,ale ciężko to zrobić :tak:
Jeżeli masz wahania i nie jesteś pewna zastanówcie się głęboko nad tym.
A powiedz jeżeli to nie tajemnica ile masz lat ?

Lilka to ja mam przechlapane.Trzeciego dziecka nie będzie bo Matt mówi Tatatatatatata :laugh2:
Ładnie posiedziałaś,ale rozumiem Cie.W końcu nocne ploty z przyjaciółką są takie przyjemne :tak::rofl2:

No Misia widze,że się wahasz z karmieniem.I jakoś wydaje mi się,że jeszcze chcesz pociągnąć ;-):-D

Women miłego weekendu :tak::tak:
Anitt a jak mąż się czuje?

U nas Mateusz tez zaliczył lot z łóżka.Tatuś nie dopilnował ;-)

Anineczka jak spojrzalam na zdjecie to tez tak odnioslam wrazenie ale mysle ze w rzeczywistosci wyglada calkiem niezle a cena detaliczna 199zl
Tutaj lepiej chyba widac jak ten wozek wyglada

juz iwecej tutaj nie bede dawac zdjec jak cos to na zabawki:tak:

Do góry