reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzien dobry:-)

Oj... u nas masakara, Oskar dokazuje jak diabli... normalnie nie mam sily... wiem, ze ida mu teraz 4 zabki i ze pewnie boli go buzka... ale on ciagle krzyczy... nie wyrabiam:baffled::baffled:
Wysypka jest juz prawie za nami, zostalo kilka kropek na szyi i karczku, ale to juz prawie nic.

Elbra, gratulacje:tak::tak::tak:

Anineczko, Beatko... usciskajcie swoje maluszki... i pilnujecie mocno by nie zaliczaly wiecej gleby:-p:szok:

Women, udanego wypadu;-)

Karina, wozek fajny, aczkolwiek dla mnie to jakis taki - jak pisala anineczka - lysy:-p:zawstydzona/y:;-)

Asix... wow, to juz w czwartek lecicie... no i powodzenia z ubezpieczycielem

Wisienka, ja tez dzis wyszlam z domu na spacer, bo juz nie dalam rady tak Oskar dokazywal...

Bira, usmialam sie z tego zezarcia kabla:laugh2::-p

Dziunia, jak wyszedl obiadek... desrek wieczorem??:-p;-):laugh2:

reklama
Gratuluje Ci bardzo serdecznie:tak:co studiowalas????z czego prace pisalas??
Studiowałam Finanse i Inwestycje. A prace pisałam z Funduszy inwestycyjnych na rynku kapitałowym.

elbra moje GRATULACJEeeeeeeeeeee :-):-):-):-):-):-):-)
to jak teraz mamy się zwracać do Ciebie MRG ELBRA? :-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

no nie inaczej niż mgr ELBRA:rofl2:;-) Inne zwroty będe ignorować;-):evil::evil:

Hello

Elbra Serdecznie Gratuluje :tak::tak:
Koniec stresów?

tak koniec stresów. nareszcie:-D

elbra .... pani mgr gartulacje !!!!!!!!!!
prawie nic.
Elbra, gratulacje:tak::tak::tak:

Dziekuje wam wszystkm serdecznie:tak:

cześć ja tylko na sekundkę bo teraz mam męza więc byłby obrazony gdybym klikała:tak:
Karina no witaj zabiegana kobieto

Beata a może Ola czuje że tata wraca i dlatego taka podekscytowana i spać nie mogła? :-D:-D
na ile mąż przyjeżdża tym razem?
Nie to nie z przyjazdem taty jest związane to zęby na bank a mąż będzie 3 tygodnie:-)

no mam chwile
women ......... milego wyjazdu
asix ...duzo slonca w Polsce
misia......... i inne karmiace podziwiam was za wytrwalosc

wczoraj mnie maz zaszokowal
jechalismy samochodem i mowie mu ze chyba musze zmienic tabletki na cos innego bo moze od nich mnie tak czesto glowa boli .... a skoro nie chcemy miec wiecej dzieci to moge poszukac czegos na dluzszy czas a na to on .......ze on moze zrobic operacje :szok::szok::szok:
to byl szok bo faceci jakos nie bardzo sie na cos takiego decyduja
ja oczywiscie nie chce zeby go zoperowali bo decyzja odnosnie dzieci zdecydowanie nie jest ostateczna :zawstydzona/y::-D
i tez nie jest tak ze on na 100% niceche wiecej dzieci ........ale stwierdzil ze jak ja niechce to on sie moze poddac operacji :szok:
Mirka no fajny ten Twój męzuś rzadko który ma takie podejście:tak:;-)

Czesc Wam kochane:-D

Ale napisalyscie nie dam rady na razie przeczytac dokaldnie dlatego tak na szybkiego przelecialam co naskrobalyscie i tak;
Na poczatek wszystkiego najlepszego dla nowych umiejetnosci naszych szkrabow:-)

Lilka jak sie czujesz?????
Anulka wysypka juz minela????Jak maluszek sie czuje???
Beatko jak Olenka widze ze dawala Ci popalic juz jest lepiej????
Anulka tak bede miec Chicco juz mam zamowione ja bede miec stoisko firmowe czyli prawie wszystkie ich produkty lacznie z kosmetykami,butelkami itd.....
Larvunia widzialam ten wozek i mi osobisice nie za bardzo podoba sie ale najprawdopodobniej bede je miala ale to dopiero ok 20 lipca natomiast dzisiaj dostalam oferte gdzie maja wedlug mnie swietny i jak na ta cene(wg mnie jest niska) dobrze wyposazony wozek spacerowke nizej dam zdjecie:tak:
Elbra jak obrona????
Women milego wypadu z Czarkiem:tak:

A u mnie bieganina,zalatwianie jest to momentami meczace bo biegam z baczkiem ale juz wiecej zalatwione niz nie:tak:
Ale powiem Wam ze nadal boje sie jak diabli a do tego jeszcze moj maz panikuje a ja musze robic dla niego dobra mine.

Daje zdjecie wozka ktorego bede miec w przyszlym tygodniu wg mnie jest naprawde fajny
To jego funkcje
-moskitiera
-okrycie na nóżki
-folia przeciwdeszczowa
-regulacja oparcia i podnóżka
-pałąk z zabawkami
-odpinana tacka
-kosz na zakupy
-kubek podwieszany z boku
-skrętne koła przednie z możliwością blokady
-tylne koła z hamulcem
-składanie

Przepraszam ze tutaj dalam ale maly drze sie i tak szybko pisalam zaraz Wisienka da mi kopa:-D
Karina nie jest lepiej z Olą a nawet przeciwnie coraz gorzej to diablica:wściekła/y::-D
Wózek fajny to ten Arti chyba tak?
Cześć laski!!!

Wpadam tylko napisać, że jestem już Panią mgr. :-):-):-)
teraz mój tytuł to mgr Mama;-)

Jestem strasznie zadowolona. Teraz mykam pod prysznic bo padam na pysk.
Paaaaaa
Elbra gratulacje teraz możesz się upić ze szczęścia:-)

Dobra uciekam miłego wieczorku

Cześć laski!!!

Wpadam tylko napisać, że jestem już Panią mgr. :-):-):-)
teraz mój tytuł to mgr Mama;-)

Jestem strasznie zadowolona. Teraz mykam pod prysznic bo padam na pysk.
Paaaaaa

Gratulacje Pani MGRRRRRRRRR :-):tak:

magisterka2.jpg

My dziś byliśmy w restauracji z okazji wczorajszego dnia Ojca :) Było milusio .
Kacper chyba usnął bo jest cisza w pokoju (ale to czasem oznacza że stoi sobie i sie świetnie bawi) :baffled:

Witam:-)

Elbra,
gratulacje Pani mgr:-)
Mirka, ostatnio rozmawiałam z moim mężem o operacji po następnym dziecku, to stwierdził później, ze go trzy dni jajka bolały na samą myśl.
Beata, Tobie to dobrze:-) Często masz męża w domu. Mój przyjeżdza teraz w sobotę, ale wdzieliśmy sie na początku maja... Współczuję skoku Oli. Dobrze, ze nic się nie stało. A co do zachowania, to pewnie podczytała o Indze i się dokształciła;-) Życzę dzisiaj lepszej nocki:-)
Anineczka, może Matt zapatrzył sie na Małysza, ze skoczył z wysokości... Moja zaglebowała dwa razy, ale nadal ciągnie ją do krawędzi łóżka. Ostatnio myślałam, zeby ją smyczą przypiąć:baffled:
Karina, to kiedy masz otwarcie sklepu?
Asix, udanego pobytu w Polandzie.
Sabinka, wiem, ze to marne pocieszenie, ale mam to samo w domu. Wyrazy współczucia.
Anulka, co za wysypka? Dobrze, ze już jest lepiej.

A co u nas? W zeszły wtorek byłam z młodą na szczepieniu... Waży 8190... w ciagu półtora miesiaca przybrała 190 gram:baffled: trochę mało. Teraz raz w miesiacu musimy chodzić na kontrolę wagi. Oczywiście nadal jest niegrzeczna Dziś wstała o 5. Miała jedną drzemkę godzinną i jedną 15 min... skąd ona ma siłę? Ja też bym tak chciała. Zęby jej idą, ślini się na maksa, jest rozdrażniona jak osa nie idzie się z koleżanką dogadać. Byłyśmy dzisiaj nad rzeką. Było bardzo przyjemnie. Psy wybiegane, Inga padnięta usnęła od razu. A ja chyba też zaraz si położę.

cześć ja tylko na sekundkę bo teraz mam męza więc byłby obrazony gdybym klikała:tak:
Karina no witaj zabiegana kobieto
Karina nie jest lepiej z Olą a nawet przeciwnie coraz gorzej to diablica:wściekła/y::-D
Wózek fajny to ten Arti chyba tak?

Dobra uciekam miłego wieczorku

Beatko tak ten jest akurat z Arti:tak:

Witam:-)
Karina, to kiedy masz otwarcie sklepu?
A co u nas? W zeszły wtorek byłam z młodą na szczepieniu... Waży 8190... w ciagu półtora miesiaca przybrała 190 gram:baffled: trochę mało. Teraz raz w miesiacu musimy chodzić na kontrolę wagi. Oczywiście nadal jest niegrzeczna Dziś wstała o 5. Miała jedną drzemkę godzinną i jedną 15 min... skąd ona ma siłę? Ja też bym tak chciała. Zęby jej idą, ślini się na maksa, jest rozdrażniona jak osa nie idzie się z koleżanką dogadać. Byłyśmy dzisiaj nad rzeką. Było bardzo przyjemnie. Psy wybiegane, Inga padnięta usnęła od razu. A ja chyba też zaraz si położę.

Bira planuje tak 15-20 lipiec tylko nie wiem czy wyrobie sie ze wszystkim:baffled:Widze ze Twoj szkrab ma tez niespozyte poklady energi jak moj:tak:

Wisienka, ja tez dzis wyszlam z domu na spacer, bo juz nie dalam rady tak Oskar dokazywal...

anulka najlepsze wyjście :-D:-D jutro też mnie pewnie czeka maraton, oby tylko deszcz nie padał.

no nie inaczej niż mgr ELBRA:rofl2:;-) Inne zwroty będe ignorować;-):evil:

mgr Elbra
gratuluje jeszcze raz i zazdroszcze :-):-) mnie to czeka za rok.

Nie to nie z przyjazdem taty jest związane to zęby na bank a mąż będzie 3 tygodnie:-)

Beata kurcze skąd Twój mąż ma tyle dni wolnego? :szok::szok:

ja juz się wygimnastykowałam, własnie nakarmiłam małego, zaraz idę go kąpać i spać.
Dobranoc

ELBRA-GRATULACJE!!!!!!!!!!!

czuje sie dobrze,aczkolwiek u nas w domu jakis wirus panuje bo ja mialam wczoraj rozwolnienie,a Hania wczoraj zwracala mleko
ale dzis juz obie czujemy sie ok
no kurka mam dosc tego chorobska
jest lepiej ale cholernie malymi kroczkami nooo

powodzenia z ubezpieczycielem daj znac jak poszlo

no kurcze mam nadzieje, ze z wami już lepiej laseczki, no i masz swietna funfelke (tylko pozazdrościć )no i buziulek w brzucho dla skaczącego maleństwa
a z ubezpieczycielem-w sumie to nadal nic nie wiadomo bo przyczłapał się tu i po rozmowie i tak wyszlo, ze wszystko będzie załatwiane jak wrocimy z wakacjii

Asix zazdroszcze wyjazdu, życzę aby sie udał no i ślicznej pogody. A co do wypadku to rzeczywiście szczęście że M się nic nie stało
co do odszkodowania to słyszałam że tutaj to strasznie wolno idzie, nawet pół roku można czekać
Moja siostra w piątek jak wracała z pracy to mąż po nią przyjechał i sarna na nich wpadła mają bok samochodu i zderzak wgnieciony a odszkodowania nie będą mieć a dopiero co nowy samochód kupili masakra

dzieki!!
no zobaczymy jak to będzie po powrocie na razie mam wszystko gdzies…jade do polaniu-jupi!!!
aaaaaaa i wspolczuje siostrze!!

asix ...duzo slonca w Polsce

Asix... wow, to juz w czwartek lecicie... no i powodzenia z ubezpieczycielem

Asix, udanego pobytu w Polandzie.

dzieki kochane!! mam nadzieje, ze wszystko jakos będzie po mojej mysli no i za często dzis nie pozaglądam, no bo mam i pakowanie i zaraz lece robic depilacje dopóki maly mi usnal

reklama
Do góry