reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

dzień dobry!

poczytam i poodpisuje jak tren mały diabeł pójdzie spać!! wrrr..
miałam dziecko anioła to sie w diabła przerodził...!!!

ELBRA POWODZENIA!! PANIE MGR!!!!!!!!!!

reklama
Hej kobity:-)
moze mi ktoras stresci co tam u Was, bo nie dam rady poczytac;-)?

My po chrzcinach, w niedziele bylo tak goraco, ze wszystko sie na stolach gotowalo:baffled: Chlopaki spisali sie na medal:tak::-D Smiesznie bylo:laugh2:
Dzisiaj nadal upaly i wylatuja ostatni goscie, wiec bede miala czas zagladac tu:tak:

:-DDzien dobry:wściekła/y:
Oczywiście ja po sniadaniu bo Olka nie śpi od 4,18:wściekła/y:i jeszcze spadła mi z łóżka nie płakała tylko pełzała po podłodze.Nie wiem jak długo tam była bo ja kimałam sobie:-(aż wstyd.Teraz śpi bo co tam trzeba odespać baraszkowanie.Jak tak dalej pójdzie to będę chodziła spac o 21 żeby zdążyć się wyspać:tak:

Asix zawsze to jakieś oderwanie od garów, dziecka i prania nawet jak nogi tak bolą.Wiem coś o tym bo czasami jak chodziłam na dyzury do aptek w marketach a tam było zawsze dużo ludzi to wracałam po 10 godzinach na czworakach.Było minęło orałam wtedy jak wariat już nigdy więcej do marketu:tak:
Ja tez jak wyjde na dłuzej to tęsknię za dziećmi ale jak pomyślę zaraz o przyjemnosciach domowych np.prasowaniu to już przestaję:-D

no kurcze beata -zdarza sie ... ostatnio wzielam malego do siebie w nocy bo marudzil, no i przez mgle pamietam jak sie zeslizgiwal z lozka i go w ostatniej chwili zlapalam... takze wypadki sie zdarzaja, dobrze tylko, ze nic sie nie stalo:blink:
a co do pracy, to tak jak piszesz, mimo wszystko oderwlam sie od tego calego domu no i mimo wszystko bylo o.k:laugh2:

dzień dobry!

poczytam i poodpisuje jak tren mały diabeł pójdzie spać!! wrrr..
miałam dziecko anioła to sie w diabła przerodził...!!!

kurcze sabinka przejdzie mu;-)

Ladina-fajnie, ze chrzciny sie udaly, jak bedziesz miala chwilke to poopowiadaj;-)

tak wogole to DZIEN DOBEREK!!
my juz godzinke na nogach ale chyba ide uspac tego zboja mojego bo dal czadu w nocy-ale chyba bylo cos nie tak bo ja tez spac cos nie moglam:tak:

Hejeczka :-)

witam się z Wami, Wiku już do nas wrócił, ale już dzisiaj poszedł do żłobka, mam nadzieję że nie przywlecze znowu jakiegoś choróbska...
wczoraj mi się udało posprzątać chatę i teraz w zasadzie pozostało tylko poskładać ciuchy które wczoraj wyschły po praniu i będzie jak w pudełeczku :tak:
ciekawe jak długo :happy2:

A tak w ogóle to gratulacje dla Wszystkich Maluchów za raczkowanie pełzanie chodzenie skakanie mówienie za ząbki ...:tak:;-)

Kacperkowi nie wystarcza już raczkowanie czy siedzenie teraz chce tylko stać :szok:. Wspina sie po wszystkim... jeśli nie stoi to klęczy normalnie akrobata z niego że szok. mówienie "Baba" to już podstawa no i częściej wychodzi mu "Mama" wczoraj tak pięknie to powiedział że z Babcia (czyli moja mama się zachwycałyśmy hihi)

Asix ale super, też bym pojechała do polski, a na ile jedziesz?
i co ty miałaś jakiś wypadek samochodowy? bo chyba cos niedoczytałam :zawstydzona/y:

:-DDzien dobry:wściekła/y:
Oczywiście ja po sniadaniu bo Olka nie śpi od 4,18:wściekła/y:i jeszcze spadła mi z łóżka nie płakała tylko pełzała po podłodze.Nie wiem jak długo tam była bo ja kimałam sobie:-(aż wstyd.Teraz śpi bo co tam trzeba odespać baraszkowanie.Jak tak dalej pójdzie to będę chodziła spac o 21 żeby zdążyć się wyspać:tak:

Beata może połóż ja później spać, to później wstanie :tak: ja tak robie, bo nie wyobrażam sobie wstawać o 4-5 - jak dla mnie to środek nocy :-D:-D

mam pytanko do mam cyckowych, już miałam się kiedyś zapytać, ale zpaomniałam,
a więc czy jak siedzicie sobie na sofie czy leżycie na łóżku to mały sam przywędruje do was, zacznie się wspinać i sam sobie znajdzie pierś? czy to tylko ja mam takie cwane i madre dziecko :-D:-D

dzien dobry kochane
dzis kolejny goracy dzien naszczescie w nocy byla burza i padal deszcz przynajmniej powietrze sie poprawilo
maly jeszcze spi
a mi sie nic nie chce
do poznije pa

reklama
Dzien dobry babeczki :)
Nie mam czasu tu siedziec, czasem cos przeczytam ale nie starcza mi juz czasu na odpisanie.

Beata niemila nocke mialas, odespij w dzien :))
Ladina opowiadaj co i jak no i oczywiscie wstaw zdjecia :)
Asix fajnie ze sobie pracujesz, ja tez bym chciala chociaz pare godzinek ale mysle ze to narazie niemozliwe bo Przemek wlasciwie nie moze z nim zostac przez noge.
Misia porzadek ma to do siebie ze zwykle trwa krotko :D Ale zycze zeby u ciebie bylo inaczej :)
Pusia super ze Kacperek jest taki sprawny i chce mu sie cwiczyc :)
Wisienko moj synus tez sie dobiera do moich cyckow, no ale na golasa nie latam wiec sie wscieka przy nim, szarpie za bluzke, szczypie. Tak bylo jak poszlam do baby clinic i HV dala mi nowy plan zywienia Domisia:

Sniadanie- wheatbix z mleczkiem
Obiad- cokolwiek co my jemy ale ja daje mu sloiczki, polowe tego duzego
Podwieczorek- jakis deserek albo owoc

Ogolnie ma miec 3 posilki dziennie, w miedzyczasie jedzenie w raczke. A cyc dwa razy dziennie :O i ma pic wode. Zamienilam wode na cyca bo z tego co wiem- mleczko z cycusia wystarcza jakos napoj, i jest ok. Ale sie wsciekal jak mu nie dawalam jednego dnia (chcialam sie zastosowac do polecen).

Do góry