reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Oprocz tego maly zaliczyl dwa loty z lozka odkad przyjechalam :((((
Zaczal pelzac do tylu ale jeszcze bym tego nie podciagala pod przemieszczanie sie
Wczoraj zaczal mowic TATA, ladny prezencik :)
Zaczyna wstawac jak mu dam rece albo jak si kogos zlapie, ogolnie jak chce go posadzic to stoi i nie chce zgiac nozek.
Siedzi juz na tyle ladnie ze spokojnie zostawiam go na dywanie z zabawkami i nie boje sie ze sie gibnie
Gdy siedzi to sie husta na nozkach i wybija sie do przodu

To chyba wszystko :)

reklama
Kochane wpadam w biegu powiedziec ze wyjezdzam z czarkiem i jego corka no i oczywiscie z doriankiem do skorzęcina pod gniezno do soboty,niedzieli wiec sie chcialam porzegnac i zyczyc wam udanego tygodnia.Buziaki i nie tęsknijcie az tak bardzo za nami hehe.

Papapapa

Asix ale super, też bym pojechała do polski, a na ile jedziesz?
i co ty miałaś jakiś wypadek samochodowy? bo chyba cos niedoczytałam :zawstydzona/y:

Beata może połóż ja później spać, to później wstanie :tak: ja tak robie, bo nie wyobrażam sobie wstawać o 4-5 - jak dla mnie to środek nocy :-D:-D

Wisienka nic to nie da próbowałam jeszcze gorzej jest:-D
tak jak mówi Sabinka miałam anioła a teraz mam diabła:-D
Z odespaniem Anitt kiepska sprawa bo zaraz mój małżonek przylatuje i kicha niestety a padam na ryjek
No nic idę coś zjeść, wykąpię się i lecę

Asix ale super, też bym pojechała do polski, a na ile jedziesz?
i co ty miałaś jakiś wypadek samochodowy? bo chyba cos niedoczytałam :zawstydzona/y:

jade na 3 tygodnie tj. wracam 19.07 do londynu w polandzie juz mamy zarezerwowany domek nad jeziorkiem na tydz. wiec sie ciesze ogromnie:-D
wypadek mial moj M w piatek, poszla cala tylnia szyba (mamy kangoo) no i tyl jest wgnieciony i dach tez-przywalila w niego ciezarowka-na szczescie M jest caly:tak:

Kochane wpadam w biegu powiedziec ze wyjezdzam z czarkiem i jego corka no i oczywiscie z doriankiem do skorzęcina pod gniezno do soboty,niedzieli wiec sie chcialam porzegnac i zyczyc wam udanego tygodnia.Buziaki i nie tęsknijcie az tak bardzo za nami hehe.

Papapapa

no to wypoczywaj i sie relaksuj!!!:-D

mam pytanko do mam cyckowych, już miałam się kiedyś zapytać, ale zpaomniałam,
a więc czy jak siedzicie sobie na sofie czy leżycie na łóżku to mały sam przywędruje do was, zacznie się wspinać i sam sobie znajdzie pierś? czy to tylko ja mam takie cwane i madre dziecko :-D:-D

hehe, Igi też tak robi, ale teraz kiedy go odstawiam to powoli mu to zanika... :tak:

chyba dzisiaj o 5:00 rano było ostatnie karmienie cycem... mówię chyba, bo kto wie czy coś mi nie odwali i znowu nie zacznę go często przystawiać, żeby tylko to poczuć że jestem mamą "pełną piersią" ;-)
a na razie moja laktacja obumiera... :happy:

Women kochanie baw się dobrze!

Ostatnia edycja:

Papapapa

Udanego wyjazdu :tak:

I zapomniałam napisać że w końcu byłam u fryzjera :-D:tak: i oczywiście zdjęcie na "November Foto Mama"

czesc listopadoweczki :-)
nadrabiam

A tak w ogóle to gratulacje dla Wszystkich Maluchów za raczkowanie pełzanie chodzenie skakanie mówienie za ząbki ...:tak:;-)

Kacperkowi nie wystarcza już raczkowanie czy siedzenie teraz chce tylko stać :szok:. Wspina sie po wszystkim... jeśli nie stoi to klęczy normalnie akrobata z niego że szok. mówienie "Baba" to już podstawa no i częściej wychodzi mu "Mama" wczoraj tak pięknie to powiedział że z Babcia (czyli moja mama się zachwycałyśmy hihi)

u nas to samo
BABA i BABA,ale i MAMA juz slyszalam :-D
TATA musi poczekac hihiiii
a wg wrozby oznacza to ze urodze znowu coreczke :rofl2:
gratki dla Kacperka za wstawanie
Hania narazie opanowuje raczkowanie :-)

hallo, dajcie kawyyy

mi tez
siedzialam z Agula do 3 w nocy:laugh2:

Papapapa

Women udanego wypadu :-):-):-)

Heloł:-)

Witam po tygodniowej przerwie. Pies mi zeżarł kabel od netu i nie mogłam się doprosić administracji żeby ktos mi to naprawił. Raczej nie nadrobię co naskrobałyście. Ale teraz będę na bieżąco:-)

ooo,tez mi kiedys pies przzarl kabel od neta :rofl2: hihiiii,wiec wiem jak to jest

gratki dla Hani!!
No i super masz funfelke, ze ci tak pomaga:tak:
Jak zdrowko?
no i buziolek w brzucho dla brzdaca :-D

Asix dziekuje:-)
czuje sie dobrze,aczkolwiek u nas w domu jakis wirus panuje bo ja mialam wczoraj rozwolnienie,a Hania wczoraj zwracala mleko:-(
ale dzis juz obie czujemy sie ok
no kurka mam dosc tego chorobska:angry::angry:
jest lepiej ale cholernie malymi kroczkami nooo :angry::baffled:

powodzenia z ubezpieczycielem:tak: daj znac jak poszlo

byłam 2,5 godziny na spacerze :szok: ale mały taki marudny był w domu że nie miałam wyjścia i musiałam pójść na spacer, w wózeczku grzeczniutki aniołek, a teraz ładnie śpi.

Beata a może Ola czuje że tata wraca i dlatego taka podekscytowana i spać nie mogła? :-D:-D

na ile mąż przyjeżdża tym razem?

Asix zazdroszcze wyjazdu, życzę aby sie udał no i ślicznej pogody. A co do wypadku to rzeczywiście szczęście że M się nic nie stało :tak:

co do odszkodowania to słyszałam że tutaj to strasznie wolno idzie, nawet pół roku można czekać
Moja siostra w piątek jak wracała z pracy to mąż po nią przyjechał i sarna na nich wpadła :szok: mają bok samochodu i zderzak wgnieciony a odszkodowania nie będą mieć a dopiero co nowy samochód kupili :angry: masakra

women
udanego wyjazdu,

pusia u mojego z mówieniem to kiepsko, czasem powiem tata, a jeszcze żadziej mama ale z tym wspinanie to to samo :-D:-D jak wkładam go do kojca to on niechce leżeć czy siedzieć tlyko stać, sam łapie się poręczy i tak stoi :-):-)

misia, anitt to widzę że sprytne te nasze dzieciaki :-):-)

lilka to poszalałam z koleżanka aby siedzieć do tak późnej godizny, musisz się oszczędzać ;-)
propo wróżb to ja robiłam z obrączką i wyszło mi że będę miała dziewczyne - 2 razy robiłam i co :confused: mam chłopca, więc nic nie wiadomo :-D:-D

a co z Kariną???

Ostatnia edycja:
reklama
no mam chwile
women ......... milego wyjazdu
asix ...duzo slonca w Polsce
misia......... i inne karmiace podziwiam was za wytrwalosc

wczoraj mnie maz zaszokowal
jechalismy samochodem i mowie mu ze chyba musze zmienic tabletki na cos innego bo moze od nich mnie tak czesto glowa boli .... a skoro nie chcemy miec wiecej dzieci to moge poszukac czegos na dluzszy czas a na to on .......ze on moze zrobic operacje :szok::szok::szok:
to byl szok bo faceci jakos nie bardzo sie na cos takiego decyduja
ja oczywiscie nie chce zeby go zoperowali bo decyzja odnosnie dzieci zdecydowanie nie jest ostateczna :zawstydzona/y::-D
i tez nie jest tak ze on na 100% niceche wiecej dzieci ........ale stwierdzil ze jak ja niechce to on sie moze poddac operacji :szok:

Do góry