reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
beatka-kurcze tak sobie mysle, ze przeciez twoj maz byl nie dawno, nie?? fajnie, ze mimo rozlaki mozecie sie tak czesto widywac...
caly czas mysle o tej podrozy no i kupilam takie male gotowe mleko-trzeba je tylko podgrzac, myslisz,ze przejdzie, przez odprawe??
no i mam do ciebie pytanko odnosnie mleka otoz tu mam swoje mleko (aptamil1) no i w polsce go nie ma ale widzialam opakowanie polskiego to szata graficzna jest podobna no i mleko to chyba bebilon, no i nie wiem co mam zrobic-chyba kupic swoje mleko i wziac ze soba do polandu, co???

Ostatnia edycja:
witam

widze nie za dużo nas tu dzisiaj

ladina, mirka, asix witajcie ;-)

Asix udanego wyjazdu!!!
propo mleka to mi sie wydaje że apimel jest to samo co bebilon (bo też widziałam że etykietka taka sama) tylko poprostu zmienili nazwe, jak u nas jest Rexona a tu się Sure nazywa :nerd: no ale jak wolisz możez wziąść swoje, tu chyba tańsze...
ja nie miałam tego problemu, bo pordukcje i dostawe mleka mam w zasięgu ręki :laugh2::laugh2:
propo wyjazdu to jak mogę ci coś zaproponować to napakuj ile wlezie pod wózek :-D:-D przy najmniej jak ja leciałam to nikt się nie czepiał

beatka-kurcze tak sobie mysle, ze przeciez twoj maz byl nie dawno, nie?? fajnie, ze mimo rozlaki mozecie sie tak czesto widywac...
caly czas mysle o tej podrozy no i kupilam takie male gotowe mleko-trzeba je tylko podgrzac, myslisz,ze przejdzie, przez odprawe??
no i mam do ciebie pytanko odnosnie mleka otoz tu mam swoje mleko (aptamil1) no i w polsce go nie ma ale widzialam opakowanie polskiego to szata graficzna jest podobna no i mleko to chyba bebilon, no i nie wiem co mam zrobic-chyba kupic swoje mleko i wziac ze soba do polandu, co???

Asix nie bierz mleka!
Niepotrzebny bagaż.Ja zabrałam ostatnio 5 puszek :szok:
5 kilo niepotrzebnego bagażu.Okazał się,że tak jak mówisz Bebiol to Aptamil.
Nawet produkowany jest w Irlandii :-D

A tak wogóle to Dzieńdobry :-)

Dzien dobry

Anineczko maz sie ma juz lepiej, dziekuje :) Czasem sie nawet zapomina ze ma noge w gipsie i na nia staje ale wtedy jest placz i lament :p

Asix udanego pobytu w Polsce, wez duzo letnich ciuszkow bo w porownaniu z Anglia to tam jest Majorka.

dzien dobry;-);-)

u nas rano bylo znowu cyrk... placz i placz... teraz bylo spanko w domu i zaraz chyba wyjdziemy na dwor:-p

Co myslicie o watku URLOP Z MALUSZKIEM ??? zaczyna sie prawdziwy sezon na wyjazdy... a pytan pewnie kazda ma wiele...?

Wisienko, jak to napakowac duzo pod wozek? A jak z przewiezieniem wozka? Nie skladalas go do samolotu??

Asix... szykuje sie, szykuj Kochana, fajnie macie:-)

Aniulko zakładaj.Wątek się przyda ;-)

Matt dziś znowu był lotnikiem :zawstydzona/y:
Spałam a mąż wrzucił mi go do łóżka :angry:

I jak mąż zaglądnął do sypialni to widział Matta w locie :baffled:
Piękną śliwe ma na czole :-:)baffled:;-)

reklama
Do góry