wisienkaa1
Listopadowa mama '07
Wisienka, ja bałam się trochę tych dżemów truskawkowych, ale skoro u Was nic się nie dzieje, to pojedzemy z tym :-)
bira nie ma sie co bać ;-) Davidek od około 3 miesiecy dostaj troszeczke i nic mu nie jest. Najgorzej to uczulaja swieze truskawki, a z komptu, dzemu itd to juz nie tak bardzo.
widze, ze zadna z mamusiek nie zna przepisu na placek po cygansku szkoda zrobie w takim razie fasolke po bretonsku, choc to nie to samo...
maly usnal a ja lece ogarnac chatke...
asix moja była teściowa robiła dobry.....wiem ze ciasto na placki to dajesz wiecej maki, zeby bylo gesciejsze a sos to male czerwone papryczki starte, koncentrat pomidorowy, mieso mielone i przyprwy al w jakich proporcjach to nie wiem na wierzch lejesz gesta smietane i ukladasz plasterki ogorka konserwowego i kawaki pomidora i pycha!!
karina gratulacje :-):-)Tak pozatym tak mnie ten sklep zabsorbowal ze zupelnie zapomnialam Wam napisac ze moj synek od kilu dni zaczal raczkowacsmiesznie to wyglada to - najpierw podnosi dupke i unosi sie na raczkach i wykonuje baaaaaaardzo dziwne ruchy jakby chcial bzykac (sorki za takie okreslenie)
moj to jak sie bawi w kojcu, to tam mu polozylismy tego szczeniacza uczniaczka z fp i david zawsze na niego wchodzi i tez robitakie ruchy jaby go bzykał
AAAA........zapomniałam napisać najważniejszego. Wczoraj wyszły nam dwie dolne jedynki na raz
elbra gratulacje!!!!!!!!!!!
pamietam z któraś z was miala wczoraj urodziny, tylko nie pamietam która :-( moze sie ujawnisz
zdaje mi sie ze aluska, ale nie jestem pewna