reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

beata-tak mi sie skojarzylo z tym twoim szkoleniem tylko sie ze mnie nie smiej bo to dla mnie prawdziwy dylemat otoz-nie wiem jak dobrac sobie krem do twarzy-powaga!! zwlaszcza, ze tu jest inny wybor no i wiekszosc jest dla kobiet po 30-ce ;) moze masz jakas rade
aaaa i jak cie juz nagabuje pytaniami to pytanie nr. 2 (spac przez to w nocy nie moglam) otoz jak bede leciala samolotem to bedzie akurat pora karmienia macka no i nie wiem co z mlekiem, no i czy jakies herbatki tez moge miec?? co ty mialas dla oli w samolocie??

A ja znów mam problem z doborem podkładu. Chodzi mi o taki żeby był kryjący. Bo mam trochuuu piegów;-)

Asix nie przejmuj się. Mój bez podparcia sam jeszcze nie usiedzi :no:
raczkowaniu też nie ma mowy. Także spoko loko - nien jesteś sama:-)

reklama
Women23 moim zdaniem nawet nie od roku tylko od 3 lat a na dowód mam cytat właśnie ze strony Danonków

"Danonki, tak jak wszystkie fermentowane produkty mleczne polecane są dla dzieci od trzeciego roku życia."

a to link do tej strony :
Danonki

tak więc skoro producent tak pisze to tym bardziej musi coś w tym być.

JEZU to teraz sie boje ze moglam mu na sero bardzo zaszkodzić CHOLERA jaka ja głupia jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pusia dziekuje.

AAAA........zapomniałam napisać najważniejszego. Wczoraj wyszły nam dwie dolne jedynki na raz:-D:-D:-D

Gratuluję
U nas dalej bez zębów
Nie wiem ile jeszcze mam czekać na ten pierwszy ząbek :wściekła/y:

JEZU to teraz sie boje ze moglam mu na sero bardzo zaszkodzić CHOLERA jaka ja głupia jestem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pusia dziekuje.

Nie martw sie na pewno mu nie zaszkodziłaś dając kilka razy :tak:.
Ja w ogóle o Danonkach słyszałam mnóstwo złego i nie wiem czy w ogóle będę kiedyś dawać je Kacperkowi

Kacper jak wstał o 10 tak drzemkę po śniadaniu miał o 11:40 i jeszcze śpi :-):-). Wszystko się dziś przesunie bo śniadanie praktycznie zjadł o porze obiadu :-D.

U nas leje deszcz fuuuuuuu więc ze spaceru nici

A ja znów mam problem z doborem podkładu. Chodzi mi o taki żeby był kryjący. Bo mam trochuuu piegów;-)
Elbra podkład korygujący Dermablend ale podkład (bo jest puder ale on jest dla tych co mają blizny, znamiona super kryje ale tworzy maskę) jest super ja go używam non stop tylko musisz najpierw wypróbować albo na miejscu maja tester albo dadzą próbkę.Ja obecnie mam Aera Teint bo matuje ale z kryciem średnio ale może Tobie również spasuje.No i fajne sa też La-Roche ale nie te nawilżające Toleriane.Wydatek spory ale na 4-5 miesiecy starcza

AAAA........zapomniałam napisać najważniejszego. Wczoraj wyszły nam dwie dolne jedynki na raz:-D:-D:-D
Wow Elbra gratulacje:tak:

Mąż właśnie mi powiedział ze skoro tak źle z tym samochodem to kupimy nowy tzn nie nowy ale młodszy:-)

witam

my troche później, bo dzisiaj miały być zajęcia muzyczne dla maluchów w bibliotece, ale jeszcze nie skończyli remontu i zostały odwołane :-( ale za to się przeszliśmy na długi spacerek z koleżankami więc nie było źle. :-):-)

kurcze kupiłam w sobote nową klawiature z myszką bez przewodową, ale coś mi się zacina ta klawiatura - stara była lepsza, za to myszka super i nie wiem czy mam isść oddawać czy nie bo troche mnie to wkurza :angry:

idę sbie zrobić cieplutka herbatke z cytrynka i coś do jedzenia, bo jeszcze nic nie jadłam i już lece czytaćco tam u was.

reklama
wiecie co ... to jednak prawda ze najprostrza zabawka najbardziej cieszy dziecko malem sie nudzilo a ja nie mialam czasu sie nim zajac i zadna zabawka go nie zajmowala dluzej niz 5 minut
no wiec wzielam mala plastikowa butelke wrzucilam 2 monety zakrecilam mocno no i maly bawi sie juz nia godzine i nie wyglada na to zeby mu sie znudzilo

Do góry