reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisienka, ja bałam się trochę tych dżemów truskawkowych, ale skoro u Was nic się nie dzieje, to pojedzemy z tym :-)

bira
nie ma sie co bać ;-) Davidek od około 3 miesiecy dostaj troszeczke i nic mu nie jest. Najgorzej to uczulaja swieze truskawki, a z komptu, dzemu itd to juz nie tak bardzo.

widze, ze zadna z mamusiek nie zna przepisu na placek po cygansku :( szkoda zrobie w takim razie fasolke po bretonsku, choc to nie to samo...
maly usnal a ja lece ogarnac chatke...

asix moja była teściowa robiła dobry.....wiem ze ciasto na placki to dajesz wiecej maki, zeby bylo gesciejsze a sos to male czerwone papryczki starte, koncentrat pomidorowy, mieso mielone i przyprwy al w jakich proporcjach to nie wiem :dry:
na wierzch lejesz gesta smietane i ukladasz plasterki ogorka konserwowego i kawaki pomidora i pycha!!

Tak pozatym tak mnie ten sklep zabsorbowal ze zupelnie zapomnialam Wam napisac ze moj synek od kilu dni zaczal raczkowac:tak:smiesznie to wyglada to - najpierw podnosi dupke i unosi sie na raczkach i wykonuje baaaaaaardzo dziwne ruchy jakby chcial bzykac (sorki za takie okreslenie):-D:-D:-D
karina gratulacje :-):-)
moj to jak sie bawi w kojcu, to tam mu polozylismy tego szczeniacza uczniaczka z fp i david zawsze na niego wchodzi i tez robitakie ruchy jaby go bzykał :-D:-D

AAAA........zapomniałam napisać najważniejszego. Wczoraj wyszły nam dwie dolne jedynki na raz:-D:-D:-D

elbra gratulacje!!!!!!!!!!!

pamietam z któraś z was miala wczoraj urodziny, tylko nie pamietam która :-( moze sie ujawnisz :confused::confused:
zdaje mi sie ze aluska, ale nie jestem pewna :rofl2:

reklama
Witaj!
Jestem szczęśliwą mamą od 3 tygodni. Karolek to zdrowe cudowne maleństwo, jednak sen z powiek spedza nam jego kolka.
Nie dajemy sobie rady. Wiem, że jest bardzo skuteczny lek, łagodzacy objawy koli "SAB SIMPLEX", ale jest on niedostęny u nas w kraju. Przeczytałam na forum,że Twoi rodzice mieszkaja w Niemczech.Czy mogłabys mi pomóc w zdobyciu tego leku? Błagam o pomoc, nie mogę juz patrzeć jak to moje maleństwo tak cierpi.
Bardzo Cie proszę odpisz na Izulka11@op.pl
Z góry bardzo dziękuje:)

wiecie co ... to jednak prawda ze najprostrza zabawka najbardziej cieszy dziecko malem sie nudzilo a ja nie mialam czasu sie nim zajac i zadna zabawka go nie zajmowala dluzej niz 5 minut
no wiec wzielam mala plastikowa butelke wrzucilam 2 monety zakrecilam mocno no i maly bawi sie juz nia godzine i nie wyglada na to zeby mu sie znudzilo

Mirka:-D:-D:-D no właśnie tak jest my tu kupujemy niewiadomo jakie zabawki a dziecko butelką się bawi U nas hitem jest miska metalowa i duza plastikowa łyzka:tak:

Ale u nas burza była w sumie prawie dwa tygodnie się zbierało i nic przynajmniej trochę podlało ogródek:tak:

Witaj!
Jestem szczęśliwą mamą od 3 tygodni. Karolek to zdrowe cudowne maleństwo, jednak sen z powiek spedza nam jego kolka.
Nie dajemy sobie rady. Wiem, że jest bardzo skuteczny lek, łagodzacy objawy koli "SAB SIMPLEX", ale jest on niedostęny u nas w kraju. Przeczytałam na forum,że Twoi rodzice mieszkaja w Niemczech.Czy mogłabys mi pomóc w zdobyciu tego leku? Błagam o pomoc, nie mogę juz patrzeć jak to moje maleństwo tak cierpi.
Bardzo Cie proszę odpisz na Izulka11@op.pl
Z góry bardzo dziękuje:)

Izabela a do kogo ty to piszesz? :confused:

Ej laski nie dawajcie jeszcze danonków :szok: "Danonki, tak jak wszystkie fermentowane produkty mleczne polecane są dla dzieci od trzeciego roku życia"
=> Taka informacja widnieje na oficjalnej stronie Danonków :tak:

czesc nie pisalam bo mialam mega krytyczny weekendzapalenie spojowek i wielkieeeeee zmeczenie ze nie mialam sil funkcjonowacale juz jestem i nie kumam co sie dzieje ze nie moge usmieszkow wstawiac??
Ej laski nie dawajcie jeszcze danonków :szok: "Danonki, tak jak wszystkie fermentowane produkty mleczne polecane są dla dzieci od trzeciego roku życia"
=> Taka informacja widnieje na oficjalnej stronie Danonków :tak:

podpisuje sie pod tymjuz ciul ze od 3 roku zycia bo lekarze mowia ze jak dziecko nie ma skazy to po roczku mzoe jesc,ale moja koelzanka chemiczka jak juz kiedys pisala podsumowala to jako mega syf,jednym slowem extra chemiaostatnio kupilam Milence Danonki i....sama je musze jesc :)

Wisienko doczytałam, że ci siorka kupiła to autko co ma Misia.
Ja też go kupiłam jest EXTRA !!
Mały bawił się w nim dzisiaj godzinę sam:-D
Ściągłam mu tą górę żółtą i jest to bajerancki "plac zabaw":tak:

A misia tobie ten samochodzik też tak smierdział gumą. bo ja go myłam i myłam ale jeszcze troszkę zajeżdza smrodzikiem jak nosem dotknąć;-)

dzieńdoberek , no jakoś przeżyłam wczorajszy wyjazd do teściów;-) , nie było najgorzej, ale dzisiaj moi rodzice mi tak ciśnienie podnieśli że jestem wkurzona na maksa:wściekła/y:21 miałam mieć spotkanie z wiarą z klasy z LO ale mój tato miał robić imieniny no to odpadłam:-(, a 28 umówiliśmy się ze znajomymi (nareszcie, bo już 5 razy przekładane na grila u nas bo mężuś kończy 30 :laugh2:, a tu dzisiaj się dowiaduje że jednak imprezkę tato planuje na 28 zaraz szlag mnie trafi :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry:

beatko
gratulacje dla córci:tak:

elbra super że sie wyszalałaś:-D

karinka gratki dla szymusia i trzymam mocno kciuki za sklep:-)

aluśka
może ktoś rzucił urok na małą :-D:-D:-D:rofl2:

elbra gratuluje ząbasków:laugh2:

mirka.mkm
moja oliwcia ma butelkę z grochem :laugh2::laugh2:

reklama
elbra już sie nie mogę doczekać jak mi przywioza ten basenik :-):-)

dziunia widze ze masz niezdecydowanych rodziców :no:

lilka i jak oko? już dobrze???

annineczka i jak Matt? dalej ma gorączke?

Do góry