reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Kibicki :-D dziś mecz ostatniej szansy achhh strach się bać ... ale najpierw M jak miłość tylko niestety nie w całości bo mecz sie zacznie Nie można mieć wszystkiego :-D

reklama
heloł Kochaniutkie

dziękujemy za komplementy w galerii:-):-):tak::tak:
podczytuje Was codziennie ale na pisanie weny brak:-(
dlatego wybaczcie ze od czasu do czasu troche sie powtrącam ni z gruszki ni z pietruszki:blink:
Mam pytanie,czy ktoras z was daje dananonki - bo bira kiedys pisala ze daje i tez dałam małemu od 3 dni i ma zielony luźny stolec i tak sie zastanawiam czy oby nie od tych danonków - czy to jest za wczesnie?
Reszte napisze na zamknietym
ale jaja z tymi danonkami
ja Samuelkowi dawałam odkąd skończył 7mc i to samo z Marcelkiem
wcina już od miesiąca,właściwie codziennie....:zawstydzona/y:
ale nic mu nie jest a doktor mówi zeby obserwować
w ogóle już mamy premiere monte zaliczoną i czekoladek kinder
uwielbia paluszki lajkonik-junior i chrupki kukurydziane
obiadki dalej codziennie słoiczkowe i deserki też

zęba nie mamy żadnego
już się śmieje że musze na implanty dla synusia zacząć zbierać:laugh2::laugh2::laugh2:
młody zaczyna stawać przy łóżeczku i raczkuje do tyłu
jest kompletnie bezproblemowy
grzeczny jak aniołek:rofl2::-)

no dobra to spadam na inne wątki
buzia:-)

women.....głowa do góry!!!!!!
karty się odwrócą a kara przyjdzie,szybciej niż się spodziewa!
przytulam mocno;-)

Hej Pati! Witaj, troszkę Cię tu brakuje!

dziunia tak czasem bywa ;-) trzeba by coś wybrać i chyba tu tata będzie poszkodowany ;-)

jutro idę z bachorami do lekarza, ten katar u nich mi się nie podoba... :wściekła/y:

Wisienka z oczami znacznie lepiej :)dopadlo mnei mega zmeczenie,czuje sie wypompowana,najgorszy dzien mialam wczorajale pospalam i jakos sie czuje lepiejLASKI NIE MOGE UZYWAC IKONEK TYCH PO PRAWEJ STRONIE,NIE MOGE POGRUBIAC TEKSTU PISANEGO,KOMPLETNIE NIC!!!!!!!!O CO KAMAN??? HELP!!!!!!!!!!Pati milo ze czasem cos napiszesz :)Marcelek slicznie je,piszesz ze bez problemowyach zazdroszcze :)Hania to musi byc w ciaglym ruchu jak nie spiwymagajace dziecie i powoli zaczynam porkami trzasc co to bedzie jak sie male urodzi ://

weszłam zeby poczytac ile juz prowadzimy/mamy w plecy ale widac dzisiaj cicho jak nie ma annineczki,
wlasnie annineczka gdzie jestes????

lilka dobrze ze oczka juz lepiej, i odpoczywaj jak najwiecej !!!!!!!!
a co do czcionek to sprawdź ustawienia, może coś ci się poprzestawiało

reklama
Lilka ja nie wiem co jest bo u mnie wszystko po staremu to pewnie Twój komp szaleje
Pati ja tez chyba muszę na implanty zebrać:-D:tak:
Misia a co z tym katarem cały czas maja?

U nas pada i pada jestem ciekawa czy w końcu troszkę cieplej sie zrobi bo przeciez wakacje
Cos chciałam napisać ale kurka zapomniałam o coś chciałam spytać

Do góry