karina1980
Fanka BB :)
dziendoberek!!
beata-olenka zdolna widac jak cholera
sabinka-dobrze ze wycieczka sie udala no tylko szkoda ze wialo bo pewnie by byla dluzsza nie??no i witaj w klubie marudow
karina-daj znac co postanowiliscie...
a u nas nocka o dziwo lepiej, maly nie wstal na karmienie tylko jeczal cala noc no ale sie nie obudzil wiec mu butli nie wciskalam, bo po co..
wlasnie lezy na kocu i okropnie krzyczy-ach te jego struny glosowe moze jakis spiewak bedzie czy cos ))
tak czytam o waszych dzieciaczkach i znowu mnie jakies watpliwosci dopadaja, bo kurcze wasze pociechy juz sieda, raczkuja, muwic powoli zaczynaja a Matti nic-chyba sie z nim do lekarza przejde tylko co oni mi ti powiedza
no i w koncu wiem jak bede pracowac w ten weekend otoz w sobote od 15,00-24,00 no a w niedziele 10,00-19,00 no i bede jako wine girl no ale kaska wplynie mi niestety dopiero po 2 tyg. wiec bedzie jak przyjade-no lepsze to niz nic....
dobra ide do mojego marudy...
wiecie co jest najdziwniejsze ze Matti chyba mnie wyczul no bo u taty to tak az marudny to nie jest
Asix spokojnie przyjdzie na niego czas zobaczysz moze to byc nawet dzisiaj bedziesz patrzec na niego a on ni z tego ni z owego pojdzie na kolanka i zacznie przemieszcac sieon ma na to jeszcze czasno troche kiepsko ze pozniej dostaniesz ieniazki ale chyba wszedzie tak robia
Cześć laski.
Wczoraj wieczorkiem trocszkę poczytałam co u was.Trochę tego było
Karinko życze podjęcia słusznej decyzji...kurde straszna lipa z tym drugim sklepem
My po weselu wczoraj spaliśmy do 14:-) Masakra.
Ale było suuuuperr dawno się tak nie bawiłam.
Mimo, że się wyspałam chodzę jakaś jeszcze do tyłu
A zdjęcia lecę wkleić do galerii.
Elbra super zetak wybawilas sie
Anulka samo przejdzie jak nie bedziesz podawać tego co spowodowało uczulenie a jak nie to pediatra coś zapisze
a to że pędzone to możliwe bo większośc rzeczy jest teraz nawozona
asix z miłą chęcia bym podała ale nie wiem jak to sie robi wiem tylko że placek się smaży i dodaje mięso na wierzch gulaszowe i polewa śmietana ale dokładnie jak się robi nie wiem
Sabinko poproszę:-)
Elbra super że się wybawiłaś
Dziękujemy ciociom za pochwały
A mój samochód mocno się zepsuł stelaż pod silnikiem pękł dobrze ze była brzydka pogoda w sobotę i nie pojechałam na działkę bo strach pomyśleć co by się stało jakbyśmy jechali obwodnica ytak z 140 trupy na miejscu:-(
No nic dwa dni w zakładzie będzie mam tylko nadzieję ze do srody będe miała samochód bo mam zaproszenie na szkolenie Vichy i bardzo chciałam pojechaćtym bardziej ze Ola z babcią mogłaby zostać
Beatko jak to dobrze ze ten samochod popsul Ci sie w taka pogodeciesze sie bardzotzn nie z tego ze sie wogole popsul ale z tego ze jak juz musial to w takim momencie.
Co do szkolenai to jedz kochana jedz i powiesz nam jak to wyglada z ta firma.Ja kupilam po porodzie produkt od nich na celulit i nie widzialam poprawy:-(ale duzo osob zachwala sobie te kosmetyki chyba ze trzeba inaczej stosowac albo Vichy ma jakis przelomowy produkt to powiesz nam
No to kochane powiem ze ciagniemy ten temat dalej trudno zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje ze to sluszna decyzja moj maz dzisiaj jak byl na spacerku z psinka wszedl w g....o heheheh smialam sie ze to naszczescie
Gdyby nie wyszlo (lepiej odpukac)mozemy liczyc na wyzywienie z Waszej stronyhehehehe
Tak pozatym tak mnie ten sklep zabsorbowal ze zupelnie zapomnialam Wam napisac ze moj synek od kilu dni zaczal raczkowacsmiesznie to wyglada to - najpierw podnosi dupke i unosi sie na raczkach i wykonuje baaaaaaardzo dziwne ruchy jakby chcial bzykac (sorki za takie okreslenie)pozatym krzykol jest niesamowity i nasladuje niektore ruchy
Dobra zmykam sprztac pomyc gary i ide na maisto zalatwiac