reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

sabina a ja smaze placki ziemniaczane :-):-) juz chodzily za mna jakis czas, az nie moge doczekac sie obiadku - gulasz z plackami..mniam :-):-)

mały też trocha murudny i tak latam z kuchni do salonu :baffled:

asix oki, to juz wiem, moja ciekawość została zaspokojona, myślałam że chodzi o faceta ;-):-):-) miłego weekendu.

bira mnie ja pare miechoów czeka celibat :-D:-D

Wisienka uwielbiam placki z gulaszem i smietanka mniam mniam:tak:poczestuj:blink::-D

Karina widzisz jakie komplementy ci maz prawi :-)

a co do 13-tego to ja lubie ten dzien bo nigdy nic zlego mnei nie spotkalo,zaden pech,wrecz jak juz przeciwnie :-)

no i super ze ten dzien dla ciebie jest taki korzystny :-)
czuje w kosciach ze trafisz w 10tke z tym sklepem :tak:
ale pfu pfu ;-)

Bira dzieki
w sumie ja podsylalam imionka ale tatus zdecydowal
i pwoiem szczerze ze ten Gabrys za mna zaczyna masakrycznei chodzic :nerd::-)

Hehehe Lilka nie wiem czy to sa komplementy:-Dma mnie dosyc ze chodze za nim ze sciera i mowie zeby po sobie na miejsce odkladal:tak:

Helloł !!!!!!!!!!!!!!!!
W życiu nie nadrobię co naszkrobałyście bo jestem w trakcie prsowania i właśnie mam przerwę:-)
Tylko jeszcze jakies pół godziny z żelazkiem mnie czeka:wściekła/y:

A tak poza tym to jutro jadę na to weselicho (może w końcu chociaż jutro sobie cyknę fote w sukience:-p). Manikiiiiry pedikiiiry porobione, maseczki ponakładane;-) to można jechać:-p
Rano musze śmignąć do fryzjera jeszcze a tak mi się nie chce (jestem chyba jedyna kobita co nie znosi chodzić do fryzjera:-p:-p:-p).

Elbra no to zycze milej zabawy:tak:widze ze zrobilas sie na bostwo-SUPER:tak:

A ja siedzialam trzy godziny zeby pospisywac co zamowic tylko z 2 firm -ile tego jest a do tego nazwy takie dziwne ze zanim ja przeczytam je i pozniej odnajde co to za produkt troche czasu mija :-Dheheheh

Zmykam teraz spac DOBRANOC

reklama
Elbra no to zycze milej zabawy:tak:widze ze zrobilas sie na bostwo-SUPER:tak:

A ja siedzialam trzy godziny zeby pospisywac co zamowic tylko z 2 firm -ile tego jest a do tego nazwy takie dziwne ze zanim ja przeczytam je i pozniej odnajde co to za produkt troche czasu mija :-Dheheheh

Zmykam teraz spac DOBRANOC

Kochana do bóstwa to mi jeszcze DUUUUUUŻŻOO brakuje:-D:-D:-D

A co do zamówień to wspólczuje slęczenia nad tym, ale napewno to radocha jest myśląc oxswoim interesie:tak: Kurde jak któraś z dziewczyn też pisała jaram sie jakbym też sklep otwierała.
Jak byłam młodsza to zawsze chciałam otworzyć sobie sklep odzieżowy. ale pomijając kwestię braku kasy to zabrakło mi odwagi. A teraz marzy mi się praca w domu maklerskim ale marzenie o sklepie gdzieś tam głęboko tkwi.

Dobra nie przynudzam już.;-)
Spadam skończyć prasować i do wyrka. Odezwę sie w niedziele (jak będę kontaktowała ze światem). Ale mam dobrze bo moja mama zabiera Piotrusia na cąły weekend więc się wyśpimy po weselichu:rofl2:
Ale ze mnie wyrodna matka myślę tylko żeby się wyspać;-);-);-):oo2::oo2::oo2:

ciaoooo lejdis !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
elbra super zabawy życze :-D:-D

ale bym się pobawiła ......:-D:-D:-D:-D
właśnie mi przeszło koło nosa spotkanie klasowe wiary z LO :wściekła/y:, cholercia a już sie cieszyłam :-(, a oni umówili sie na NK na termin gdzie mam impreze w domu:sorry2: , szlag:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no nic zmykam do wyra dobranoc

ale się objadłam tymi plackami :baffled::baffled: jeszcze mi zostało pare jakby ktoś miał ochotę
mięska już nie m, bo Danny kocha wołowinę :)

Beata a ty sobie radzisz? :laugh2:
Jasne muszę a mam wyjście:-D

Dziewczyny, ale narobiłyście mi apetytu...

Zaraz zjem chyba powidełka wiśniowe, bo tylko to słodkiego mam w domu.............

Beata, jak się trzymasz?

..........
Bira dzisiaj już nieźle:tak: No i super wyspana bo o 21,30 w wyrku byłam ach jak dobrze pospac do 6

Muszę poprać i potem będe prasować dobrze że wiaterek jest to mi poschnie

Elbra miłej zabawy wyszalej się za nas wszystkie:tak::-D

reklama
Dzień dobry Kobitki weekendowo:tak:

Małż w pracy a ja już od jakiejś godziny prasuję ale jeszcze z 30 min i koniec :tak: a potem na odkurzaczu trochę polatam:laugh2::-p
Teściowie pojechali z rana na wieś i wrócą za tydzień ......jupi jupi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: trochę spokoju będzie:tak::-):-):-)

Helloł !!!!!!!!!!!!!!!!
W życiu nie nadrobię co naszkrobałyście bo jestem w trakcie prsowania i właśnie mam przerwę:-)
Tylko jeszcze jakies pół godziny z żelazkiem mnie czeka:wściekła/y:

A tak poza tym to jutro jadę na to weselicho (może w końcu chociaż jutro sobie cyknę fote w sukience:-p). Manikiiiiry pedikiiiry porobione, maseczki ponakładane;-) to można jechać:-p
Rano musze śmignąć do fryzjera jeszcze a tak mi się nie chce (jestem chyba jedyna kobita co nie znosi chodzić do fryzjera:-p:-p:-p).
Elbra udanej zabawy życzę:tak::-):-) foteczki mile widziane ;-):-)

Do góry