karina1980
Fanka BB :)
sabina a ja smaze placki ziemniaczane :-):-) juz chodzily za mna jakis czas, az nie moge doczekac sie obiadku - gulasz z plackami..mniam :-):-)
mały też trocha murudny i tak latam z kuchni do salonu
asix oki, to juz wiem, moja ciekawość została zaspokojona, myślałam że chodzi o faceta ;-):-):-) miłego weekendu.
bira mnie ja pare miechoów czeka celibat
Wisienka uwielbiam placki z gulaszem i smietanka mniam mniampoczestuj
Karina widzisz jakie komplementy ci maz prawi :-)
a co do 13-tego to ja lubie ten dzien bo nigdy nic zlego mnei nie spotkalo,zaden pech,wrecz jak juz przeciwnie :-)
no i super ze ten dzien dla ciebie jest taki korzystny :-)
czuje w kosciach ze trafisz w 10tke z tym sklepem
ale pfu pfu ;-)
Bira dzieki
w sumie ja podsylalam imionka ale tatus zdecydowal
i pwoiem szczerze ze ten Gabrys za mna zaczyna masakrycznei chodzic :-)
Hehehe Lilka nie wiem czy to sa komplementyma mnie dosyc ze chodze za nim ze sciera i mowie zeby po sobie na miejsce odkladal
Helloł !!!!!!!!!!!!!!!!
W życiu nie nadrobię co naszkrobałyście bo jestem w trakcie prsowania i właśnie mam przerwę:-)
Tylko jeszcze jakies pół godziny z żelazkiem mnie czeka
A tak poza tym to jutro jadę na to weselicho (może w końcu chociaż jutro sobie cyknę fote w sukience). Manikiiiiry pedikiiiry porobione, maseczki ponakładane;-) to można jechać
Rano musze śmignąć do fryzjera jeszcze a tak mi się nie chce (jestem chyba jedyna kobita co nie znosi chodzić do fryzjera).
Elbra no to zycze milej zabawywidze ze zrobilas sie na bostwo-SUPER
A ja siedzialam trzy godziny zeby pospisywac co zamowic tylko z 2 firm -ile tego jest a do tego nazwy takie dziwne ze zanim ja przeczytam je i pozniej odnajde co to za produkt troche czasu mija heheheh
Zmykam teraz spac DOBRANOC