reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

temat nie na otwarty ale tu chodzi nie o mojego M tylko o kogos innego
a M oczywiscie ze jest ojcem Maciusia:tak:

anineczka- top twoj maz wyrozumialy, u mojego sie dziwne zazdrosne teksty wlaczaja:-p;-)

Dzisiaj jest piatek i to 13 ale jak dla mnie mily dzien wlasnie odezwala sie firma Tako wysyla mi umowe do podisania i dogadalam sie z naszym lokalnym producentem lozeczek:tak:Tak wiec mam komplet.
gratulacje tak wiec to dla ciebie szczesliwy dzien!!

pusia-milego weekendu

reklama
Wisienka fajny avatarek masz:tak:
.

karina dziękuję :-):-) moj tez ma na imie Daniel, skrót to Danny - jakby ktos nie wiedzial ;-) :-):-)

temat nie na otwarty ale tu chodzi nie o mojego M tylko o kogos innego
a M oczywiscie ze jest ojcem Maciusia:tak:

anineczka- top twoj maz wyrozumialy, u mojego sie dziwne zazdrosne teksty wlaczaja:-p;-)

asix to mnie teraz zaciekawiłaś - ja to jestem straznie ciekawska - chyba jedna z moich gorszych wad :-p:zawstydzona/y: ale to oczywiscie twoja prywatność i jak nie masz ochoty to rozumiem :tak:
ja przy swoim nie raz komentuje, o ten ładny, ten sexy itd :-D:-D biedaczek... a on nic nie może powiedzieć bo ja to już taka wyrozumiała nie jestem i zaraz bym sie obraziła :laugh2::laugh2:

ja dzisiaj mam gulasz na obiadek :-):-)

Karinko a jakieś zabawki masz?

Pusia miłego weekendo :tak:

Anineczko bede miala Fisher Price ( czekma na umowe),troche Canpola co do reszty chyba nie bede rozdrabniac sie bo poprostu nie zmieszcze sie na sklepie.
Dostalam oferte tez z zbawek z serii Toy Box,Ponds,Amazing Garden,Backyard Bunch, Noah,s ark,Zanny Zoo,Ballerina mouse,My first jezeli to komus cos to mowi:tak:Tak wiec zobacze chyba ze wyjdzie tak ze bede miala miejsce to pomysle.

Heloł:-)

Dziś mam super dzień, bo się w miarę wyspałam. Inga odstawia koncert tylko po 2 później o którejś ją wzięłam do wyra (nie wiem o której, bo nie pamiętam, ze w ogóle ją przeniosłam:baffled:) i wstałyśmy o 6. Wyszłyśmy z suczyskami i po 7 poszłyśmy dalej w kimę i tak do 10:-):-):-) Życie jest piękne. Teraz sobie śpi oby to jeszcze trochę potrwało:-) Tylko pogoda do bani i w domu trzeba siedzieć...;-)

Asix,
widzę nasze dzieciaki mają taki sam schemat pobudek w nocy, z tym, ze Inga nie je. Co do spotkania też myślałam, zeby znaleźć jakieś miejsce pośrodku. A w ogóle gdzie mieszkasz w PL?

Beata, współczuję jelitówki. mnie jakoś omija szerokim łukiem, ale wiadomo... złego licho nie bierze;-)

Wiśnia, widzę, ze szalejesz. Ja na razie nie mam z kim. Maż wraca dopiero na koniec czerwca.... ale jestem wściekła, bo zrobił mnie w konia.. ale ja mu pokażę...

Lilka, imiona fajne, ale ja stawiam na faceta:-)

Anineczka, buziaki dla Matta. Żeby szybko wyzdrowiał.

Women, a wyroku o alimenty nie można zasądzić zaocznie? Co za duper z tego gościa to szkoda gadać.

A mój młody śpi....
dziś miał 2 godzinki aktywności :szok:
aż się martwie już.
Zjada mało,ale zjada.
Ehhh
Oby jutro go wysypało to odetchne z ulgą :baffled:
przesylam moc caluskow dla Matt-a i duzoo zdrowka zycze

no niezle a zdjecia sa swietnej jakosci:tak::-)

asix to mnie teraz zaciekawiłaś - ja to jestem straznie ciekawska - chyba jedna z moich gorszych wad :-p:zawstydzona/y: ale to oczywiscie twoja prywatność i jak nie masz ochoty to rozumiem :tak:
ja przy swoim nie raz komentuje, o ten ładny, ten sexy itd :-D:-D biedaczek... a on nic nie może powiedzieć bo ja to już taka wyrozumiała nie jestem i zaraz bym sie obraziła :laugh2::laugh2:

ja dzisiaj mam gulasz na obiadek :-):-)

:-D:-D:-D ale ten twoj danny to z taba sie ma:-D:-D
co do tematu to jest dluzsza historia i dotyczy osobki o ktorej pisala karina na zamnknietym, moze kiedys napisze a znajac zycie to napisze po powrocie z polandu bo cos czuje, ze moze byc wesolo:no:

Heloł:-)

Dziś mam super dzień, bo się w miarę wyspałam. Inga odstawia koncert tylko po 2 później o którejś ją wzięłam do wyra (nie wiem o której, bo nie pamiętam, ze w ogóle ją przeniosłam:baffled:) i wstałyśmy o 6. Wyszłyśmy z suczyskami i po 7 poszłyśmy dalej w kimę i tak do 10:-):-):-) Życie jest piękne. Teraz sobie śpi oby to jeszcze trochę potrwało:-) Tylko pogoda do bani i w domu trzeba siedzieć...;-)

Asix, widzę nasze dzieciaki mają taki sam schemat pobudek w nocy, z tym, ze Inga nie je. Co do spotkania też myślałam, zeby znaleźć jakieś miejsce pośrodku. A w ogóle gdzie mieszkasz w PL?
.

no to gratulacje!! wyspany czlowiek to potrafi byc tak pozytywny ze szok!!!
ja z polski z polnocy jestem z elbląga zaraz kolo olsztyna badz gdanska

reklama
Do góry