reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

znów wpadłam na sekunde:-) teraz piekę placka z truskawkami:-)

Kapika mam dzis dość spał 3 razy po 20 minut!!!!! wrrrrrrrrrrrrr masakra marudzi jak stara baba!!!!!!!!!!!!!!!!!
a normalnie śpi 3 raz w tym jeden dłuższy tj. 1,5 godzinki :-) albo czasami nawet 4 razy:-) bo o 18 jeszcze go kłade na chwilkę jak już jest nei do wytrzymania!
a dziś przeszdł samego siebie

no to ide do placka:-) zapraszam:-)
musze jeszcze galaretke zrobić na wierzch...

reklama
sabina a ja smaze placki ziemniaczane :-):-) juz chodzily za mna jakis czas, az nie moge doczekac sie obiadku - gulasz z plackami..mniam :-):-)

mały też trocha murudny i tak latam z kuchni do salonu :baffled:

asix oki, to juz wiem, moja ciekawość została zaspokojona, myślałam że chodzi o faceta ;-):-):-) miłego weekendu.

bira mnie ja pare miechoów czeka celibat :-D:-D

Wisienka ale bym zjadła placki mniam mniam:-) a placki z gulaszem to sama pyszotka:-)
moi się teraz kąpią...wiec ja znów w przelocie...musze poczytac co tam napisałyście bo widzę że jakieś foteczki bramkarza:-) hehe ale nei wiem za bardzo o co lotto...
no ale to później:-)

:tak:

Dzisiaj jest piatek i to 13 ale jak dla mnie mily dzien wlasnie odezwala sie firma Tako wysyla mi umowe do podisania i dogadalam sie z naszym lokalnym producentem lozeczek:tak:Tak wiec mam komplet.
Karina no super:tak:

A mój młody śpi....
dziś miał 2 godzinki aktywności :szok:
aż się martwie już.
Zjada mało,ale zjada.
Ehhh
Oby jutro go wysypało to odetchne z ulgą :baffled:
Biedactwo:-(Anineczko całuski ślemy

ja z polski z polnocy jestem z elbląga zaraz kolo olsztyna badz gdanska
Asix no to prawie bliziutko mnie:tak:Zawojuj ten bar w weekend:-D
znów wpadłam na sekunde:-) teraz piekę placka z truskawkami:-)

Kapika mam dzis dość spał 3 razy po 20 minut!!!!! wrrrrrrrrrrrrr masakra marudzi jak stara baba!!!!!!!!!!!!!!!!!
a normalnie śpi 3 raz w tym jeden dłuższy tj. 1,5 godzinki :-) albo czasami nawet 4 razy:-) bo o 18 jeszcze go kłade na chwilkę jak już jest nei do wytrzymania!
a dziś przeszdł samego siebie

no to ide do placka:-) zapraszam:-)
musze jeszcze galaretke zrobić na wierzch...

Sabinko uwielbiam takie placki z owocami tylko ja taka raczej mało piekąca ciasta i gdzieś posiałam przepis na proporcje podałabyś mi jaki masz tak w wolnej chwilce;-):-)
Co do zachowania to ja też nie komentuje bo Ola przechodzi chyba już od 3 dni sama siebie marudaaaaa:wściekła/y:

dziewczyny prosze :szok: nie piszcie już o tych pysznościach bo padne czetając:-D:-D:-D ja od poniedziałku jestem na diecie:baffled::baffled: ajak tego czytam to mam ochote zaraz przerwać diete:-D:-D:-D:-D:-D
Dziunia ja też raczej staram się być na diecie:baffled:a tak mi już lepiej ze nawet mnie wzięło na cos słodkiego i kisielek sobie zapodałam słodki dobry na mój zbolały brzuszek dzisiaj

Bira ale Inga dzisiaj rozpiesciła Cię:-D:-D:-D

I leci Marylka na 1 z Opola masakra jakas kobieta się już męczy na scenie:-D
Jakoś dzisiaj wrzuciłam na luza i nawet nudno mi dzisiaj może w końcu Harrego Pottera poczytam

Wisienka zastanawiam się czy poradzisz sobie z tą abstynencją seksualną?:-D

Ja tez lubie ten program moj Daniel mowi nieraz ze w Polskiej wersji ja moglabym byc na jej miejscu:rofl2:ale ja az tak dokladna to nie jestem:tak:

Dzisiaj jest piatek i to 13 ale jak dla mnie mily dzien wlasnie odezwala sie firma Tako wysyla mi umowe do podisania i dogadalam sie z naszym lokalnym producentem lozeczek:tak:Tak wiec mam komplet.

Karina widzisz jakie komplementy ci maz prawi :-)

a co do 13-tego to ja lubie ten dzien bo nigdy nic zlego mnei nie spotkalo,zaden pech,wrecz jak juz przeciwnie :-)

no i super ze ten dzien dla ciebie jest taki korzystny :-)
czuje w kosciach ze trafisz w 10tke z tym sklepem :tak:
ale pfu pfu ;-)

Lilka, imiona fajne, ale ja stawiam na faceta:-).

Bira dzieki
w sumie ja podsylalam imionka ale tatus zdecydowal
i pwoiem szczerze ze ten Gabrys za mna zaczyna masakrycznei chodzic :nerd::-)

Dziewczyny, ale narobiłyście mi apetytu...

Zaraz zjem chyba powidełka wiśniowe, bo tylko to słodkiego mam w domu.............

Beata, jak się trzymasz?

Lilka, pisałaś kiedyś, ze dajesz Hani drzem. Z czego ten drzem jest? Inga zawsze mi żebrze przy śniadaniu (o ile da mi cokolwiek zjeść, bo ostatnio z ty cienko było:baffled:), ale dostaje tylko suchą bułkę. Chciała bym jej coś lepszego niż suchy rogal dać.

Asix, jessu gdzie my się spotkamy. Mam nadzieję, ze srawa nie będzie przegrana przez tą odległość.

Mykam do wyrka, bo nie mogę na to Opole patrzeć. Akurat leci Gawliński..........

reklama
Helloł !!!!!!!!!!!!!!!!
W życiu nie nadrobię co naszkrobałyście bo jestem w trakcie prsowania i właśnie mam przerwę:-)
Tylko jeszcze jakies pół godziny z żelazkiem mnie czeka:wściekła/y:

A tak poza tym to jutro jadę na to weselicho (może w końcu chociaż jutro sobie cyknę fote w sukience:-p). Manikiiiiry pedikiiiry porobione, maseczki ponakładane;-) to można jechać:-p
Rano musze śmignąć do fryzjera jeszcze a tak mi się nie chce (jestem chyba jedyna kobita co nie znosi chodzić do fryzjera:-p:-p:-p).

Do góry