reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
Moje drogie dziecko właśnie wspięło sie na wersalkę ( tak że sobie stoi) i stuka rączkami jak w bębenek :laugh2::laugh2::laugh2:
szkoda że baterie mi padły bo bym ją nagrała :confused:

aluska zapraszam do mnie z tym prasowaniem :tak:;-)
larvuniu już pędzę:tak::-):-):-)
Hej, hej
wpadlam sie przywitac, narazie nie mam czasu na forum , bo mam gosci, ale obiecuje, ze sie poprawie;-)
buziaczki mamuski;-)
Ladina miłego spędzenia czasu z gośćmi życzę:tak::-):-)

czesc mamuski :-)

sobota wiec dzis akcja sprzatania mieszkania :-)

Bira co do dzemu to my lubimy jagodowy,truskawkowy i z czarnej pozeczki,wiec takie smaki mamy w domu i takie je i Hania
co do urozmaicenia to u nas sa juz chude wedlinki (malusie kawaleczki,bo Hania jeszcze bezzebna),serki topione rozne smaki,jak mamy jajka smazone to Hania je chlebek z zoltkiem bo jej wybieram,takze troche tego ma wprowadzone pzrez to chlebek lubi jesc ale duzo nie wcina bo zazwyczaj jest po butli mleka i tylko uzupelnia chlebkiem resztke wolnego meijsca w brzuszku :-D
ale podstawa to chlebek z maselkiem ktory uwielbia :-)

moje dziecie dzis rano mnie zaskoczylo,wstaje do niej bo slysze ze sie rusza w lozeczku,a pannica mi prawie siedzi :-)
potem na czworakach wyprostowala raczki,tylek do gory i....tylnymi nogami skakala :szok:
no jakie dzis akrobacje obserwowalam to az mi szczena opadala:-)

u mnie wreszcie po tygodniu pochmurnego nieba wyszlo sloneczko :-)

wogole ejstem Happy bo wczoraj przyjaciolka/chrzestna Milenki kupila bilet lotniczy i za tydzien w czwartek przylatuje do nas na 10dni!!!!!!!!
ale jestem szczesliwa :-):-):-):-)

Dzien dobry:-)

Beatko, mam nadzije ze grypa jelitowa juz poszla sobie...?

Anineczko, jak tam u Mattiego? Goraczka jest, czy juz dobrze??

Aluska, to masz 7 dni laby:-):-D

Elbra, udanej zabawy zycze:-):-)

Women, jestem w szoku... Dori ma juz 7 miesiecy a kaski ten dupek nie daje na syna... wrrr!!!!:wściekła/y::wściekła/y:

Sabinko, jak wyszlo ciasto??

Wisienka, uwielbiam placki ziemniaczane:tak::tak::tak:

Karina, ja tez tak latam ze scierka... musi byc blysk:-p a mezus sie irytuje, ze dom wyglada jak ekspozycja - jakby nikt nie mieszkal...:-D:-D

Lilka, to ladnie dokarmisza Hanie... ja to ciagle sie boje, ze dam cos co zaszkodzi:baffled: a tu czytam, ze chleb z maslem, smazone jajo, dzemy, wedlinki, serki topione:szok::szok:

no i fajnie, ze bedziesz miec fajnego goscia... lubie milych gosci na ktoryhc sie ciesze, a nei takie wymuszone i do bani towrzystwo:baffled:

U nas pogoda troszke probuje byc lepsza... ostatnio max 18-20 stopni, wiec zimno... teraz przez okno dachowe zaglada mi na plecki sloneczko, wiec moze sie rozpogodzi:-):-) mezus pojechal wypicowac autko - myjnia, odkurzanie, a potem chcial sam nawoskowac... ostatnio jak zaczal woskowanie to deszcz lunal i tyle bylo z tego:wściekła/y::baffled:

Anulka ty jeszcze cycusiowa a my od 6 mieisecy butelkowi to tez zmienia postac rzeczy :tak:

Aluska wybacz nie pogadamy na gg,bo siedzialam na moim staruszku kompie i net mi zniknal :wściekła/y::wściekła/y:
a tu na laptopie Karola gg nie ma,bo on nie uzywa
kurka jak pech to pech:baffled:

i ja sie witam ;-)

bira ja tez czasami daje dżem, my dajemy truskawkowy, ananasowy i morelowy

Wisienka uwielbiam placki z gulaszem i smietanka mniam mniam:tak:poczestuj:blink::-D

karina jak pisałam gulaszu juz nie ma, ale placków jeszcze z 10 zostało tak więc zapraszam :tak::-)

Jasne muszę a mam wyjście:-D

Beata zawsze jest jakieś wyjście ;-):-D:-D a tak poważnie to widzisz jak się chce i KOCHA to można wytrzymać

Teściowie pojechali z rana na wieś i wrócą za tydzień ......jupi jupi:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: trochę spokoju będzie:tak::-):-):-)

aluska super, troche odpoczniesz od tej 'torby' :-D:-D no i masz mieszkanko tylko dla siebie z mężem ;-)

u mnie wreszcie po tygodniu pochmurnego nieba wyszlo sloneczko :-)

wogole ejstem Happy bo wczoraj przyjaciolka/chrzestna Milenki kupila bilet lotniczy i za tydzien w czwartek przylatuje do nas na 10dni!!!!!!!!
ale jestem szczesliwa :-):-):-):-)

lilka u mnie też dziś śliczna pogoda
i super że chrzestna Milenki przyjedzie Was odwiedzić

Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy :))
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**

reklama
Do góry