reklama
Moje drogie dziecko właśnie wspięło sie na wersalkę ( tak że sobie stoi) i stuka rączkami jak w bębenek
szkoda że baterie mi padły bo bym ją nagrała
szkoda że baterie mi padły bo bym ją nagrała
larvuniu już pędzę:-):-):-)aluska zapraszam do mnie z tym prasowaniem ;-)
Ladina miłego spędzenia czasu z gośćmi życzę:-):-)Hej, hej
wpadlam sie przywitac, narazie nie mam czasu na forum , bo mam gosci, ale obiecuje, ze sie poprawie;-)
buziaczki mamuski;-)
Lilka
Fanka BB :)
czesc mamuski :-)
sobota wiec dzis akcja sprzatania mieszkania :-)
Bira co do dzemu to my lubimy jagodowy,truskawkowy i z czarnej pozeczki,wiec takie smaki mamy w domu i takie je i Hania
co do urozmaicenia to u nas sa juz chude wedlinki (malusie kawaleczki,bo Hania jeszcze bezzebna),serki topione rozne smaki,jak mamy jajka smazone to Hania je chlebek z zoltkiem bo jej wybieram,takze troche tego ma wprowadzone pzrez to chlebek lubi jesc ale duzo nie wcina bo zazwyczaj jest po butli mleka i tylko uzupelnia chlebkiem resztke wolnego meijsca w brzuszku
ale podstawa to chlebek z maselkiem ktory uwielbia :-)
moje dziecie dzis rano mnie zaskoczylo,wstaje do niej bo slysze ze sie rusza w lozeczku,a pannica mi prawie siedzi :-)
potem na czworakach wyprostowala raczki,tylek do gory i....tylnymi nogami skakala
no jakie dzis akrobacje obserwowalam to az mi szczena opadala:-)
u mnie wreszcie po tygodniu pochmurnego nieba wyszlo sloneczko :-)
wogole ejstem Happy bo wczoraj przyjaciolka/chrzestna Milenki kupila bilet lotniczy i za tydzien w czwartek przylatuje do nas na 10dni!!!!!!!!
ale jestem szczesliwa :-):-):-):-)
sobota wiec dzis akcja sprzatania mieszkania :-)
Bira co do dzemu to my lubimy jagodowy,truskawkowy i z czarnej pozeczki,wiec takie smaki mamy w domu i takie je i Hania
co do urozmaicenia to u nas sa juz chude wedlinki (malusie kawaleczki,bo Hania jeszcze bezzebna),serki topione rozne smaki,jak mamy jajka smazone to Hania je chlebek z zoltkiem bo jej wybieram,takze troche tego ma wprowadzone pzrez to chlebek lubi jesc ale duzo nie wcina bo zazwyczaj jest po butli mleka i tylko uzupelnia chlebkiem resztke wolnego meijsca w brzuszku
ale podstawa to chlebek z maselkiem ktory uwielbia :-)
moje dziecie dzis rano mnie zaskoczylo,wstaje do niej bo slysze ze sie rusza w lozeczku,a pannica mi prawie siedzi :-)
potem na czworakach wyprostowala raczki,tylek do gory i....tylnymi nogami skakala
no jakie dzis akrobacje obserwowalam to az mi szczena opadala:-)
wogole ejstem Happy bo wczoraj przyjaciolka/chrzestna Milenki kupila bilet lotniczy i za tydzien w czwartek przylatuje do nas na 10dni!!!!!!!!
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzien dobry:-)
Beatko, mam nadzije ze grypa jelitowa juz poszla sobie...?
Anineczko, jak tam u Mattiego? Goraczka jest, czy juz dobrze??
Aluska, to masz 7 dni laby:-)
Elbra, udanej zabawy zycze:-):-)
Women, jestem w szoku... Dori ma juz 7 miesiecy a kaski ten dupek nie daje na syna... wrrr!!!!
Sabinko, jak wyszlo ciasto??
Wisienka, uwielbiam placki ziemniaczane
Karina, ja tez tak latam ze scierka... musi byc blysk a mezus sie irytuje, ze dom wyglada jak ekspozycja - jakby nikt nie mieszkal...
Beatko, mam nadzije ze grypa jelitowa juz poszla sobie...?
Anineczko, jak tam u Mattiego? Goraczka jest, czy juz dobrze??
Aluska, to masz 7 dni laby:-)
Elbra, udanej zabawy zycze:-):-)
Women, jestem w szoku... Dori ma juz 7 miesiecy a kaski ten dupek nie daje na syna... wrrr!!!!
Sabinko, jak wyszlo ciasto??
Wisienka, uwielbiam placki ziemniaczane
Karina, ja tez tak latam ze scierka... musi byc blysk a mezus sie irytuje, ze dom wyglada jak ekspozycja - jakby nikt nie mieszkal...
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Lilka, to ladnie dokarmisza Hanie... ja to ciagle sie boje, ze dam cos co zaszkodzi a tu czytam, ze chleb z maslem, smazone jajo, dzemy, wedlinki, serki topione
no i fajnie, ze bedziesz miec fajnego goscia... lubie milych gosci na ktoryhc sie ciesze, a nei takie wymuszone i do bani towrzystwo
U nas pogoda troszke probuje byc lepsza... ostatnio max 18-20 stopni, wiec zimno... teraz przez okno dachowe zaglada mi na plecki sloneczko, wiec moze sie rozpogodzi:-):-) mezus pojechal wypicowac autko - myjnia, odkurzanie, a potem chcial sam nawoskowac... ostatnio jak zaczal woskowanie to deszcz lunal i tyle bylo z tego
no i fajnie, ze bedziesz miec fajnego goscia... lubie milych gosci na ktoryhc sie ciesze, a nei takie wymuszone i do bani towrzystwo
U nas pogoda troszke probuje byc lepsza... ostatnio max 18-20 stopni, wiec zimno... teraz przez okno dachowe zaglada mi na plecki sloneczko, wiec moze sie rozpogodzi:-):-) mezus pojechal wypicowac autko - myjnia, odkurzanie, a potem chcial sam nawoskowac... ostatnio jak zaczal woskowanie to deszcz lunal i tyle bylo z tego
Lilka
Fanka BB :)
Anulka ty jeszcze cycusiowa a my od 6 mieisecy butelkowi to tez zmienia postac rzeczy
Aluska wybacz nie pogadamy na gg,bo siedzialam na moim staruszku kompie i net mi zniknal
a tu na laptopie Karola gg nie ma,bo on nie uzywa
kurka jak pech to pech
Aluska wybacz nie pogadamy na gg,bo siedzialam na moim staruszku kompie i net mi zniknal
a tu na laptopie Karola gg nie ma,bo on nie uzywa
kurka jak pech to pech
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
i ja sie witam ;-)
bira ja tez czasami daje dżem, my dajemy truskawkowy, ananasowy i morelowy
karina jak pisałam gulaszu juz nie ma, ale placków jeszcze z 10 zostało tak więc zapraszam :-)
Beata zawsze jest jakieś wyjście ;-) a tak poważnie to widzisz jak się chce i KOCHA to można wytrzymać
aluska super, troche odpoczniesz od tej 'torby' no i masz mieszkanko tylko dla siebie z mężem ;-)
lilka u mnie też dziś śliczna pogoda
i super że chrzestna Milenki przyjedzie Was odwiedzić
bira ja tez czasami daje dżem, my dajemy truskawkowy, ananasowy i morelowy
Wisienka uwielbiam placki z gulaszem i smietanka mniam mniampoczestuj
karina jak pisałam gulaszu juz nie ma, ale placków jeszcze z 10 zostało tak więc zapraszam :-)
Jasne muszę a mam wyjście
Beata zawsze jest jakieś wyjście ;-) a tak poważnie to widzisz jak się chce i KOCHA to można wytrzymać
Teściowie pojechali z rana na wieś i wrócą za tydzień ......jupi jupi trochę spokoju będzie:-):-):-)
aluska super, troche odpoczniesz od tej 'torby' no i masz mieszkanko tylko dla siebie z mężem ;-)
lilka u mnie też dziś śliczna pogoda
i super że chrzestna Milenki przyjedzie Was odwiedzić
A
Anitt
Gość
Witam Was!
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy )
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**
I od razu sie zegnam. Dzisiaj wylatuje do Anglii, tak jak planowalam. Nie jestem pewna czy mam internet na miejscu, wiec albo do jutra albo do nie wiem kiedy )
Buziaczki dla dzieciaczkow- rosnijcie zdrowo!! :**
reklama
Podziel się: