reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisienko mówisz,że sędzia przystojny ??
Angol to może go spotkasz tam u siebie.Ale sprzedaj mu liścia odemnie :-D:-D
Ten lepszy:
DisplayImage.aspx

Nasz bramkarz.
Może teraz zaczniesz oglądać mecze? Ja to się wczoraj nim zachwycałam :laugh2:

reklama
no kurcze nie bylo mnie chwilke bo z malym pospalismy no i obiadzik ugotowalam teraz maly spi a ja wcinam, jak wstanie to go nakarmie :)

asix moja też się budzi ok 2 i potem ok 4-5 , dostanie butle i zasypia jeszcze na ok. 3 godz a już przesypiała całe nocki od ponad 3 miesięcy teraz zaczeła jakieś jazdy robić :baffled::no::wściekła/y:

netka zazdroszcze nocki :sorry2::rofl2: co ja bym dała za przespaną nocke :-)

no wlasnie nie wiem co sie dzieje, ale luzik tylko ciekawa jestem jak to bedzie w polsce:eek:

Ten lepszy:
DisplayImage.aspx

Nasz bramkarz.
anineczka ja tez :-D:rofl2:
dobrze, ze M nie bylow domu bo znowu by cos gadal:laugh2:
oj charakterek masz chyba troche do mojego podobny:-D:-p

Ten lepszy:
DisplayImage.aspx

Nasz bramkarz.

annineczka
spoko jak go spotkam to przekaze :-D:-D a ten nasz bramkarz rzeczywiscie fajny, az za ladny jak dla mnie ;-):-):-)

wisienka-przestan tam za ladny:-p jest na czym oko zawiesic :laugh2:

women-powodzonka na sprawie, chociaz jak ten gnojek sie nie stawi to rzeczywiscie lipa...
ale poczekaj to jest sprawa o alimenty tak?? z tego co ja pamietam to jak skaldalam wniosek o alimenty to w podaniu pisalam, zeby wydac wyrok nawet pod nieobecnosc pozwanego-a u ciebie jak bylo?? wiem ze moj pozwany sie bal i dlatego "byl" na wszystkich sprawach...

sabina-wspolczuje prasowania mnie pewnie bedzie czekalo na poczatku tygodnia-och znam ten bol ja tez niecierpie...:no:

lilka-zazdroszcze kopania twojej fasolki to jest niesamowite uczucie:tak:
aa i swietne te foto:-D

bira-wlasnie sprawdzilam gdzie lezy zduńska wola, bo ja z geografii to mhhh powiedzmy ze nie za dobra jestem:nerd: no i kurcze jak na imprezke to gdzies po srodku sie bedziemy musialy umowic:tak::-D

anineczka - a ty skad jestes z polandu??

nooo nasz Arturek (bramkarz) fajowy :tak::happy2:.

My pakujemy sie i niedługo zabieramy dupska i jedziemy do moich rodziców na weekend

Wiec jeśli bym tu nie zajrzała przez weekend to Miłego odpoczynku życzę

Buziaczki kobitki :-):tak::tak:

Asix ja się przy mężu zachwycałam :unsure:Ale on wyrozumiały i stwierdził,że jemu się średnio podoba :rofl2:
Ja jestem Dolny Śląsk-Zagłębie Lubin górą :laugh2::laugh2::laugh2:
Ty pozywałaś kogoś o alimenty ? :confused:

Wisienko za ładny?
Eeeee no więcej wiary w siebie :tak:;-);-);-)

reklama
Wisienka fajny avatarek masz:tak:

Karinko mięsko już capiło :baffled:
Ale obiadek pyszny był :tak:

Ja to się ciesze jak moje już o 20:00 śpią.
Niema to jak błogi wieczór bez wszystko chcących dzieci :tak::-D:-D

A to faktycznie nie nadawalo sie do jedzenia.Napisalam ze moj maz lubi taki obiadek ja zreszta tez ziemniaczki mlode koperek i jak mowi mojej kolezanki synek jaju:tak:

Beatko Kari to zenskie imie :-)

Sabina milego prasowania
ja ostatnio polubilam prasowanie,szczegolnie jak mam nerwa to uwielbioam siedziec w pralni i prasowac
jakis sposob na rozladowanie stresu znalazlam hahaaa :rofl2:

jak ktoras potrzebuje powera do sprzatania to prosze wlaczyc Tvn Style
leci perfekcyjna pani domu
uwielbiam ten program :-):rofl2:

Wisienka racja
u mnie 19 i Hnaia zawsze jest w lozku
zadko jest to 20 godzina
ale akurat jak mamy w ypad to dziecko sie dostosowuje i nie robi scen jak dziecko kolezanki :nerd: i to jest super :happy:

Ja tez lubie ten program moj Daniel mowi nieraz ze w Polskiej wersji ja moglabym byc na jej miejscu:rofl2:ale ja az tak dokladna to nie jestem:tak:

Dzisiaj jest piatek i to 13 ale jak dla mnie mily dzien wlasnie odezwala sie firma Tako wysyla mi umowe do podisania i dogadalam sie z naszym lokalnym producentem lozeczek:tak:Tak wiec mam komplet.

Do góry