reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wisienko mówisz,że sędzia przystojny ??
Angol to może go spotkasz tam u siebie.Ale sprzedaj mu liścia odemnie :-D:-D
Ten lepszy:
DisplayImage.aspx

Nasz bramkarz.
Może teraz zaczniesz oglądać mecze? Ja to się wczoraj nim zachwycałam :laugh2:

reklama
no kurcze nie bylo mnie chwilke bo z malym pospalismy no i obiadzik ugotowalam teraz maly spi a ja wcinam, jak wstanie to go nakarmie :)

asix moja też się budzi ok 2 i potem ok 4-5 , dostanie butle i zasypia jeszcze na ok. 3 godz a już przesypiała całe nocki od ponad 3 miesięcy teraz zaczeła jakieś jazdy robić :baffled::no::wściekła/y:

netka zazdroszcze nocki :sorry2::rofl2: co ja bym dała za przespaną nocke :-)

no wlasnie nie wiem co sie dzieje, ale luzik tylko ciekawa jestem jak to bedzie w polsce:eek:

Ten lepszy:
DisplayImage.aspx

Nasz bramkarz.
anineczka ja tez :-D:rofl2:
dobrze, ze M nie bylow domu bo znowu by cos gadal:laugh2:
oj charakterek masz chyba troche do mojego podobny:-D:-p

Ten lepszy:
DisplayImage.aspx

Nasz bramkarz.

annineczka
spoko jak go spotkam to przekaze :-D:-D a ten nasz bramkarz rzeczywiscie fajny, az za ladny jak dla mnie ;-):-):-)

wisienka-przestan tam za ladny:-p jest na czym oko zawiesic :laugh2:

women-powodzonka na sprawie, chociaz jak ten gnojek sie nie stawi to rzeczywiscie lipa...
ale poczekaj to jest sprawa o alimenty tak?? z tego co ja pamietam to jak skaldalam wniosek o alimenty to w podaniu pisalam, zeby wydac wyrok nawet pod nieobecnosc pozwanego-a u ciebie jak bylo?? wiem ze moj pozwany sie bal i dlatego "byl" na wszystkich sprawach...

sabina-wspolczuje prasowania mnie pewnie bedzie czekalo na poczatku tygodnia-och znam ten bol ja tez niecierpie...:no:

lilka-zazdroszcze kopania twojej fasolki to jest niesamowite uczucie:tak:
aa i swietne te foto:-D

bira-wlasnie sprawdzilam gdzie lezy zduńska wola, bo ja z geografii to mhhh powiedzmy ze nie za dobra jestem:nerd: no i kurcze jak na imprezke to gdzies po srodku sie bedziemy musialy umowic:tak::-D

anineczka - a ty skad jestes z polandu??

nooo nasz Arturek (bramkarz) fajowy :tak::happy2:.

My pakujemy sie i niedługo zabieramy dupska i jedziemy do moich rodziców na weekend

Wiec jeśli bym tu nie zajrzała przez weekend to Miłego odpoczynku życzę

Buziaczki kobitki :-):tak::tak:

Asix ja się przy mężu zachwycałam :unsure:Ale on wyrozumiały i stwierdził,że jemu się średnio podoba :rofl2:
Ja jestem Dolny Śląsk-Zagłębie Lubin górą :laugh2::laugh2::laugh2:
Ty pozywałaś kogoś o alimenty ? :confused:

Wisienko za ładny?
Eeeee no więcej wiary w siebie :tak:;-);-);-)

reklama
Wisienka fajny avatarek masz:tak:

Karinko mięsko już capiło :baffled:
Ale obiadek pyszny był :tak:

Ja to się ciesze jak moje już o 20:00 śpią.
Niema to jak błogi wieczór bez wszystko chcących dzieci :tak::-D:-D

A to faktycznie nie nadawalo sie do jedzenia.Napisalam ze moj maz lubi taki obiadek ja zreszta tez ziemniaczki mlode koperek i jak mowi mojej kolezanki synek jaju:tak:

Beatko Kari to zenskie imie :-)

Sabina milego prasowania
ja ostatnio polubilam prasowanie,szczegolnie jak mam nerwa to uwielbioam siedziec w pralni i prasowac
jakis sposob na rozladowanie stresu znalazlam hahaaa :rofl2:

jak ktoras potrzebuje powera do sprzatania to prosze wlaczyc Tvn Style
leci perfekcyjna pani domu
uwielbiam ten program :-):rofl2:

Wisienka racja
u mnie 19 i Hnaia zawsze jest w lozku
zadko jest to 20 godzina
ale akurat jak mamy w ypad to dziecko sie dostosowuje i nie robi scen jak dziecko kolezanki :nerd: i to jest super :happy:

Ja tez lubie ten program moj Daniel mowi nieraz ze w Polskiej wersji ja moglabym byc na jej miejscu:rofl2:ale ja az tak dokladna to nie jestem:tak:

Dzisiaj jest piatek i to 13 ale jak dla mnie mily dzien wlasnie odezwala sie firma Tako wysyla mi umowe do podisania i dogadalam sie z naszym lokalnym producentem lozeczek:tak:Tak wiec mam komplet.

Do góry