reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

he
Ja też siedzę w domku.Z racji gorączki młodego :baffled:

A jestem mega wściekła bo nie moge się ruszyć z domku a mięso mi się zepsuło w lodówce.Wyszedł termin ważności.
No i jemy frytki z jajkiem sadzonym :baffled::angry::laugh2::laugh2:

Lilka ło la boga ale szaleliście na zakupach :szok::laugh2:
Wytrzymałe te Twoje dziewczyny :szok::szok::-D

reklama
lilka to mąż pewnie podłamany :-D:-D potem przy 3 to nawet mimo chęci będzie ciężko ;-):rofl2:
i faktycznie dziś piątek 13 :-D:-D spostrzegawcza jestes ;-)

naszczescie nie
on tez w ciazy i mam spokoj:-D
ale parwda ze jak sam nei zacznie sie krecic to mi to do glowy nawet nei przychodzi :-p

Anineczka ja sie ciesze ze mam takie ''eleastyczne'' dzieci:-)
raz nei wciaz jak to mowie :rofl2:
pamietam kolezanke ktorej corka punkt 19 musiala byc w lozku
godzina 18 jestesmy an meiscie a mala wyjca wlaczyla :szok:
kumpela w te pedy do domu biegla dziekco polozyc spac :szok:
dla mnei masakra....

he
Ja też siedzę w domku.Z racji gorączki młodego :baffled:

A jestem mega wściekła bo nie moge się ruszyć z domku a mięso mi się zepsuło w lodówce.Wyszedł termin ważności.
No i jemy frytki z jajkiem sadzonym :baffled::angry::laugh2::laugh2:

Anineczka jak miesko mialas zamrozone i jest tylko troche po terminie to mozeszzrobic je:tak:
Taki obiadek tez dobry moj maz lubi ziemniaczki lub frytki do tego jajko koperekk i maslanka:tak:

pamietam kolezanke ktorej corka punkt 19 musiala byc w lozku
godzina 18 jestesmy an meiscie a mala wyjca wlaczyla :szok:
kumpela w te pedy do domu biegla dziekco polozyc spac :szok:
dla mnei masakra....

lilka
dla mnie tez masakra :szok::szok: dlatego nie lubie schematow, u mnie kazdy dzien wyglada inaczej i maly wcale z tego powodu nie jest niezadowolony, mam bardzo grzecznego, wesolego synka :-):-) ostatnio tutejsza kolezanka sie mnie zapytala czy on w ogole placze, bo ona jeszze nigdy nie slyszala :-):-) zreszta kazdy mi mowi ze Davidek to happy boy :-):-)

no wiec tak meza odebralam z lotniska jest potwornie zmeczony wiec teraz spi
mnie boli glowa .......pogoda sie zmienia , jest chlodno i wieje straszny wiatr
nastawilam juz bigos ...mniam

trzymam kciuki żeby po drodze nic sie nie wydarzyło :-D:-D;-)
Pusia nie wydarzyło się całe szczeście:-D:tak:

Anitt a moja babcia 8, za to jej soistra miała chyba z 10 skrobanek, albo i wiecej
[/center]
o boziu:szok::szok::szok::szok:
ładnie się poszalało Wisienka hehe:-D
Hej hej

Właśnie Matt wstał to nie popisze.
Gorączka dalej jest ;-)

Chciałam tylko zapytać Women
Ty o 11 rano dajesz już obiad Doriankowi ?
Hi hi hi ale wcześnie ;-)
Anineczko ja tez daje około 11 obiad bo około 7-8 je mleczko:tak:

helo

ledwo wstalam bo wczoraj z IKei wrocilismy kolo 00.40 w nocy :-p
Mila twardzielka dala rade jeszcze o polnocy jedlismy hod doga ze stacji :-D
Hania w Ikei juz byla zla bo jej godzina spania byla jak z domu wyjezdzalismy,ale jakos przesypiala w wozeczku choc bylo ja momentami slychac
no ale starzy mieli spontana zeby pojechac i pojechalismy :-)

maz chcial kupic zaslony do salonu co by z zonka moc sie bzykac :-D hahaaaa
Wisienka szaleje,a u nas post bo nie ma jak
w Norwegi biale noce nastaly wiec ryzykownie tak bez zaslon cosik kombinowac :-D:-D:-D

nie wiem czy pisalam ale mialam wczoraj kolacje,kolega z rodzicami przyjechal
ale ma super rodzicow :-) kurcze ludzie to maja szczescie ..
rodzice powiedzieli ze widac iz fachowiec jestem bo pieczen z wolowiny byla super i normalnie non stop mnie chwalili :rofl2:
ale sie dowartosciowalam :rofl2::laugh2: hihiiii

Beata wspolczuje...ja wczoraj mialam rozwolnienie,ze co wstalam to na kibel musialam leciec...jzu sie balam ze z kolacja nie wyrobie,jeszcze mieszkanie chcialam ogarnac...no ale naszczescie sie skonczylo na paru odwiedzinach w kibelku....
daj znac czy doszlas do sklepu
ja to normalnie Stoperan sobie kupie jak bede w PL :blink:

Dziunia 17 porodow????:szok::szok::szok:
juz ciul z tymi porodami ale medal ciotka powinna dostac za wychowanie takiej gromady!!:tak::-):szok:

Lilka ja niby zawsze mam plan kąpiel o tej czy o tej spanie tez ale jak coś trzeba nagiąć to się nagina i dzieciaki mają dzień dziecka:-D

a moj båbel rosnie na sile
od wczoraj tak kopie ze brzuch mi normalnie caly lata :-)

sie zaczyna powoli hihihiii :-):-)

co do imion to postanowilismy ze wybierzemy znowu norweskie imie dla dziecka
no wiec bedzie Gabriel lub Kari :-) (odpuscilam z Liv bo K.sie nie widzi...az szkoda)
Lilka super ze maluszek aktywny imiona ładne a Kari to żeńskie czy męskie imię?

Ok jestem choc i tak za chwile wychodze
U nas wszystko ok
jakos ciagle gdzies latam
Dorian powiedział pierwsze TATA wolałabym aby bylo mama ale i tak sie bardzo ciesze
Zabki chyba sie cofneły bo nicn ie wychodzi
Obiadek Dorian je od dlugiego czasu o 11 bo sniadanie ma juz o 7 rano mleczko
Nie poczytam wybaczcie ale nie jestem w stanie nadrobic tego wszystkiego
postaram sie byc na bieząco ale w taka pogode jest grzechem siedziec w domku

teraz lece do przychodni prosic o skierowanie dla doriana na szczegolowe badania
jakos sobie ubzdurałam w glowie ze musi miec takie zrobione po tym co sie dzialo jak byl jeszcze w brzuszku,wiec zaraz jak wstanie ide z nim do przychodni
do tego z tylu zrobil mu sie albo jakis guz na glowie albo ma taka czaszke ale tez mnie to niepokoi wiec ide niech go lekarz obejrzy

19 mam sprawe z tym debilem,wczoraj dzwonila adwokatka poinformowac mnie ze znowu nie odebral wezwań wiec znowu go nie bedzie,jak tak dalej pojdzie mlody bedzie musil isc do żłobka a ja do pracy bo lekko z kasą nie wyrabiam.

no to tak w skrócie co u nas
mam nadzieje ze u was i dzieci wszystko ok
i ze nic mnie nie ominęło

całuję gorąco
Ps.Wisienka gratuluję MODERATORA
No to CIUS
Women no ładnie masz z tym panem :no::no::no:co za dupek

mamcie....prasuje ...ratunku!!!!!!!!!!!!!!
nawet nei mam jak poodpisywac bo musze to skończyć...a końca nie widać wrrrrrrrrrrrr
Sabinko dzisiaj mogę również moje podrzucić prasowanie :-D

Żyję dziewczyny ale co to za zycie tylko kibelek a funkcjonować trzeba dobrze tylko ze Olka nic nie ma.Pospalismy wszyscy ze 2 godzinki i juz lepiej mi ale dzień dzisiaj mam do tyłu

dzień doberek , u nas dzisiaj też brzydko , szaro i co chwile pada i mała jakaś marudna:confused:

beatko zdróweczka:tak::tak::tak:

asix moja też się budzi ok 2 i potem ok 4-5 , dostanie butle i zasypia jeszcze na ok. 3 godz a już przesypiała całe nocki od ponad 3 miesięcy teraz zaczeła jakieś jazdy robić :baffled::no::wściekła/y:

netka zazdroszcze nocki :sorry2::rofl2: co ja bym dała za przespaną nocke :-)

reklama
Beatko Kari to zenskie imie :-)

Sabina milego prasowania
ja ostatnio polubilam prasowanie,szczegolnie jak mam nerwa to uwielbioam siedziec w pralni i prasowac
jakis sposob na rozladowanie stresu znalazlam hahaaa :rofl2:

jak ktoras potrzebuje powera do sprzatania to prosze wlaczyc Tvn Style
leci perfekcyjna pani domu
uwielbiam ten program :-):rofl2:

Wisienka racja
u mnie 19 i Hnaia zawsze jest w lozku
zadko jest to 20 godzina
ale akurat jak mamy w ypad to dziecko sie dostosowuje i nie robi scen jak dziecko kolezanki :nerd: i to jest super :happy:

Do góry