karina1980
Fanka BB :)
Kurcze nie wiem co sie dzieje ale wszystko co napisalam nie wkleilo sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pusia-kojec fajny, ja tez o czyms takim mysle no bo jedziemy do polandu i nie bede miala gdzie malego polozyc ale tesciowa stwierdzila, ze przesadzam no i teraz nie wiem co mam robic w sumie to maly moze spac z nami na lozku no ale ja bede wtedy czuwac cala noc i za cholere sie nie wyspie...
Kuzwa i znowu nic dwa razy juz pisalam mzoe pozniej sie zbiore jeszcze raz
cholera właśnie dzwoniła moja mama i mojej fryzjerki nie będzie w tą sobotę dopiero w następna :-( i tyle jeszcze muszę czekać !!!!!!!!
Taki kojec czy lzoeczko turystyczne na pewno sie przydaPowiem Wam tak nie wiem z czego to wynika ale bylam kiedys u rodziny i maly jak byl senny przysnal na wersalce ale za chwile obudzil sie i byl marudny,placzliwy itd...., nastepnym razme jak pojechalam wzielam lozeczko i bylo juz zupelnie inaczej nie mowiac o tym ze bezpieczniej niz na lozku( chyba ze to byl zbieg okolicznosci)
pusia nie martw sie co sie odwlecze to nie uciecze;-)
no wlasnie musze przekonac mojego M, tylko ze to mami synus no ale coz sprobuje....
ale mam beke wlasnie siedze i klikam na kompie a moj synek tak sie przeturlam ze mi sie znalazl pod krzeslem zobaczcie same: