reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

reklama
pusia-kojec fajny, ja tez o czyms takim mysle no bo jedziemy do polandu i nie bede miala gdzie malego polozyc ale tesciowa stwierdzila, ze przesadzam no i teraz nie wiem co mam robic w sumie to maly moze spac z nami na lozku no ale ja bede wtedy czuwac cala noc i za cholere sie nie wyspie...

Ja uwazam ze taki kojec czy lozeczko turystyczne jest to dobra sprawa.Powiem Wam ze kiedys pojechalam z malym do rodziny i jak byl senny zasnal na lozku ale po chwili obudzil sie i byl marudny i placzliwy.Natomiast jak pojechalam nastepnym razem wzielam lozeczko i bylo wszystko ok nie mowiac ze bezpieczniej niz na lozku ( chyba ze to byl zbieg okolicznosci):tak:

jeszcze taka firme znalazłam

W

cholera właśnie dzwoniła moja mama i mojej fryzjerki nie będzie w tą sobotę dopiero w następna :-( i tyle jeszcze muszę czekać !!!!!!!!

pusia nie martw sie co sie odwlecze to nie uciecze:tak::-D;-)

Taki kojec czy lzoeczko turystyczne na pewno sie przyda:tak:Powiem Wam tak nie wiem z czego to wynika ale bylam kiedys u rodziny i maly jak byl senny przysnal na wersalce ale za chwile obudzil sie i byl marudny,placzliwy itd...., nastepnym razme jak pojechalam wzielam lozeczko i bylo juz zupelnie inaczej nie mowiac o tym ze bezpieczniej niz na lozku( chyba ze to byl zbieg okolicznosci):tak:

no wlasnie musze przekonac mojego M, tylko ze to mami synus no ale coz sprobuje....
ale mam beke wlasnie siedze i klikam na kompie a moj synek tak sie przeturlam ze mi sie znalazl pod krzeslem:-D:-D:-D:-D zobaczcie same:

pusia nie martw sie co sie odwlecze to nie uciecze:tak::-D;-)

no wlasnie musze przekonac mojego M, tylko ze to mami synus no ale coz sprobuje....
ale mam beke wlasnie siedze i klikam na kompie a moj synek tak sie przeturlam ze mi sie znalazl pod krzeslem:-D:-D:-D:-D zobaczcie same:

No tak ale kobita niecierpliwa ze mnie :-D:-D.

A co do synka to fajnie zdjęcie pod krzesłem Mi Kacper włazi pod biurko zawsze bo mu sie moje kapcie podobają :tak:. A tak w ogóle to ile Twój Synek mierzy bo wydaje sie na bardzo dużego

dzien dobry
co do porodow to tak
przed ciaza uwazalam ze tylko cesarka ale pozniej jak juz bylam w ciazy to sie bardzo balam cesarki w koncu to operacja i tak jak lilka pisal po normalnym porodzie jest sie sprawnym
ja mimo naciecia krocza tego samego dnia wyszlam do domu i byl ok
nie chcilabym zostawac tak dlugo w szpitalu

jutro wkoncu wraca moj maz w ostanich 2 tygoniach byl raptem 2 dni w domu

reklama
Do góry