reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

reklama
hej hej

U nas dalej gorączkowo ;-)
Teraz akurat mały się ładnie bawi bo ma zbitą gorączke,ale niedługo wróci.
Skłaniam się do tezy,że to trzydniówka,ale na 100% będe pewna jutro lub pojutrze :tak:
Nocka o dziwo super :-)

dzien dobry:-)

Anineczko, daj znac jak dzis zdrowko u Mattiego, jak goraczka?

Beata, super ze Ola taka grzeczna:-)

Pusia, fajny kojec:-)

Wisienka, gratuluje MODRATORKO:-):-)

Asix, to ladnie szaleliscie 3 kupki:-D u nas byla wczoraj, i juz nawet dzis byla...:-):-)

Anitt, uszka do gory, bedzie dobrze i nie martw sie:tak:

Karina, to super ze myslisz i o wszystkim i wszystkich, bo fakt nie kazdy kupuje towar znanej marki i za duza kase, trzeba miec tez cos z nizszej polki. Czuje, ze sklep bedzie suuuuper:-):-)

Misia, milego dnia ...w pracy, dzielna jestes:tak:

A ja juz dzis zaliczylam ginekologa... wizyta kontrolna, wszystko oki. Nawet USG mialam:-)
Oskarus spatunia, mezus pojechal na chwile do firmy.
JA musze wstawic makaron i dzis chyba zjemy makarone z truskawkami:-) mezus wolaby pewnie miesko:-p ale co tam:laugh2:

pusia-kojec fajny, ja tez o czyms takim mysle no bo jedziemy do polandu i nie bede miala gdzie malego polozyc ale tesciowa stwierdzila, ze przesadzam no i teraz nie wiem co mam robic w sumie to maly moze spac z nami na lozku no ale ja bede wtedy czuwac cala noc i za cholere sie nie wyspie...

My ten kojec pożyczamy od siostry (bo jej synek ma już ponad 2 lata wiec nie potrzebny im i będziemy używać go głównie żeby Kacper mógł sie tam bawić jak ja muszę wyjść z pokoju) . Do spania u rodziców to planujemy kupić łóżeczko turystyczne takie najzwyklejsze za 99 zł (materac pożyczymy od drugiej siostry i będzie Kacperkowi wygodnie no i nie będzie spał z nami bo wiesz jak go oduczyliśmy spania razem to chciała bym żeby tak było cały czas - no i my sie wyśpimy :-D)

Hejka. Ja tylklo pzrelotem. rzuciło mi się w oczy to:
Dzieki dziewczyny za linki:tak:wiecie co jak nie wiedzialam ze firma Tako ma tak fajne wozeczki:szok:ceny nie sa najnizsze ale wozki super:tak:

Karinko ja mam wózek TAKO Kiddy . jestem z niego baardzo zadowolona. Zwłaszcza, że kosztował 690 zł:-) Wersja głęboka+spacerówka. U mnie na wiosce to co tzreci wózek to TAKO. A chyba dlatego, że są to wózki nie drogie. Bo szczerze to ja jako potencjalna klientka nie wyobrażam sobie dać jakie 1500 lub 2000 za wózek. Bo nie patzryłam na to kto co powie o moim wózku i czy będzie "trendy" tylko na ile mogę sobie pozwolić.
A będzie takich klientów napewno więcej. Bo nie każdego stać żeby dać tyle kasy za wózek.
Takie moje zdanie.

Beata ale super ze maz juz niedlugo przyjezdza i na tak dlugo, kurcze fajnie masz i z tego co piszesz to bardzo czesto was odwiedza :tak:
kurcze ja to juz sie boje co to bedzie jak ja bede studiowac :baffled: ale to ja bede ta latajaca, bo on musi pracowac.

Asix dzieki za gratki, ;-)
faktycznie szybo padasz jak o 20 chodzisz spac :szok::szok: o tej porze to ja bym nie potrafila zasnac, nocny marek ze mnie. Dlatego maly chodzi ze mna spac bo jak by mi sie budzil codziennie o 5-6 rano moglabym mu kiedys krzywde zrobic :baffled::baffled:
Od kiedy zaczynasz prace?

Anulka dzieki rowniez ;-):-)

wiecie co wczoraj jak ogladalam ten program o grubych noworodkach to pokazywali cc to az mi ciarki przeszly :baffled::baffled: bardzoo suie ciesze ze moglam rodzic naturalnie :-):-)

annineczka
zdrowka i buziaki dla Mayttiego.

sabina
co z toba??
women? mialas byc wieczorkiem i cie nie bylo :-( buuuuuuuuu

kurcze dzis mam to wazenie i spotkanie z kolezankami ale nie za bardzo chce mi sie isc, deszcz pada wiec pewnie spacer odpanie, one pewnie beda samochodem :-( no ale musze isc zwazyc davida no i chociaz na chwile na kawce usiadziemy, zawsze cos.....

uwielbiam ta nowa piosenke Rihanny, walsnie leci w radiu :-):-) kurcze kurcze sie wkurzylam bo jest reedycja jej plyty i tam ja dodala, a ja juz mam ta plyte - kupilam jak tylko wyszla i zaplacilam £12 i nie bede kupowac znow zeby miec ta piosenke :baffled:
musze chyba jakos nielegalnie sobie ja sciagnac :rofl2:

wiecie co wczoraj jak ogladalam ten program o grubych noworodkach to pokazywali cc to az mi ciarki przeszly :baffled::baffled: bardzoo suie ciesze ze moglam rodzic naturalnie :-):-)

widzisz... tak jest jak sie porod juz ma za soba i jest ok... Ja znowu bardzo sie ciesze, ze mialam planowana cesarke:-) ...widzialam, ja rodzila dziewczyna... mi akurat zakladali cewnik - i jechalam na cesarke, a ona lezala i przy mnie urodzila...:baffled::szok: takze widok nie do zapomnienia... i jak dla mnie wieksze szanse na komplikacje dla dziecka... pislam kiedys Wam,ze rodzila dziewczyna i glowka przeszla a barki nie chialy i wtedy ani w jedna ani w druga... skonczylo sie jakims niedowladem jednej strony u maluszka i porozrywaniem mamy...:no::zawstydzona/y: no i takie przypadki jak u znajomych Kariny... z uduszniem sie maluszka czy niedotlenieniem...:no: takze ja za porod naturalny dziekuje:no::-p pewnie dybym urodzila i byloby ok, mialabym inne zdanie... ale teraz wychwalam pod niebiosa cesarke:-):-):-)

reklama
Aniulko u nas też dziś makaron.
Ale z serkiem białym na słodko :-)

Co do porodów.
Każdy chwali to co zna.Normalne.
Dla mnie minusem w cesarce jest to,że ogranicza ilość dzieci :-D
Można mieć chyba do 3 cesarek,chyba jakoś tak.A naturalnie można urodzić conajmniej 10 dzieci :laugh2:
Oczywiście nie planuje tyle :baffled::laugh2:

Karina jeszcze chyba są wózki POLAK ale kiedyś dostałam od kuzynki takowy.Cholercia ważył chyba z 20 kilo :szok::szok:
Szybko się go pozbyłam :rofl2:

Do góry