reklama
A dziś składam również życzenia
dla solenizantów
prześlicznych braciszków
:-):-):-) Gustava i Vincenta:-):-):-)
Samych dobrych dni,smacznego jedzonka,
kolorowych zabawek i dużo dużo uśmiechu.
Przepraszam że tak skromnie ale nie chcę mi sie otworzyć żadne opcje,typu kolor,czcionka itd
Wszystkiego dobrego.
dla solenizantów
prześlicznych braciszków
:-):-):-) Gustava i Vincenta:-):-):-)
Samych dobrych dni,smacznego jedzonka,
kolorowych zabawek i dużo dużo uśmiechu.
Przepraszam że tak skromnie ale nie chcę mi sie otworzyć żadne opcje,typu kolor,czcionka itd
Wszystkiego dobrego.
anineczka
królowa mrówek :P
Oglądnełam "I am Sam" poryczałam się i ide lulać.;-)
A Jagode wyczaiłam dziś na forum,ale się nie odezwała.
Jutro poczytam co naskrobałyście
Pstryk
A Jagode wyczaiłam dziś na forum,ale się nie odezwała.
Jutro poczytam co naskrobałyście
Pstryk
karina1980
Fanka BB :)
DZIEN DOBRY DZIEWCZYNY
Widze ze co niektore z Was niemoga spac w nocy po pierwszej byc jeszcze na BB :-)
U nas nocka taka sobie mamy juz pierwszego zabka hehehehtylko strach pomyslec jak tak ma byc z Szymkiem przy kazdym nastepnym zabku.
Widze ze moj jest dzisiaj wysypany dosc mocno mam tego dosyc we wtorek ide do lekarza na szczepienie i wymusze skierowanie do alergologa kurcze nie wiem co mzoe byc przyczyna tego a kicham juz na ditey eliminacyjne robilam to trzy razy i guzik daja
Jeszcze chwilke posiedze i ide meza z lozka wywalc i sniadanko
Widze ze co niektore z Was niemoga spac w nocy po pierwszej byc jeszcze na BB :-)
U nas nocka taka sobie mamy juz pierwszego zabka hehehehtylko strach pomyslec jak tak ma byc z Szymkiem przy kazdym nastepnym zabku.
Widze ze moj jest dzisiaj wysypany dosc mocno mam tego dosyc we wtorek ide do lekarza na szczepienie i wymusze skierowanie do alergologa kurcze nie wiem co mzoe byc przyczyna tego a kicham juz na ditey eliminacyjne robilam to trzy razy i guzik daja
Jeszcze chwilke posiedze i ide meza z lozka wywalc i sniadanko
A i chciałam napisać jeszcze spóźnione życzenia
dla naszych
KACPERKóW
z okazji skończenia
7 miesiąca swojego życia.
Samych słodkości życzę i uśmiechu na bużkach.
:-):-):-):-)
;-)
Dziękuje w Imieniu Kacperka ... Ludzie jak ten czas szybko leci niedługo nasze dzieci będą wyprawiały 18 stke hahah
A tak w ogóle to dzień dobry
Dzis Kacper obudził się o 7 ... szkoda że nie o 8:30 no ale co zrobić.
Dziś jedziemy na basen odrobić ostatnie zaległe zajęcia. Mój Syncio jest tak ruchliwy że normalnie chwili nie uleży cały czas na kolana i prostuje ręce i za wszelka cenę stara sie zejść z łóżka na ziemię . Nie można odwrócić od niego oczy na sekundę. Jak leży na ziemi to oczywiście dobiera sie do szuflad i bez problemu je otwiera Ludzie jak zacznie całkiem raczkować to normalnie będzie masakra ;-)
A tak w ogóle to dzień dobry
Dzis Kacper obudził się o 7 ... szkoda że nie o 8:30 no ale co zrobić.
Dziś jedziemy na basen odrobić ostatnie zaległe zajęcia. Mój Syncio jest tak ruchliwy że normalnie chwili nie uleży cały czas na kolana i prostuje ręce i za wszelka cenę stara sie zejść z łóżka na ziemię . Nie można odwrócić od niego oczy na sekundę. Jak leży na ziemi to oczywiście dobiera sie do szuflad i bez problemu je otwiera Ludzie jak zacznie całkiem raczkować to normalnie będzie masakra ;-)
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
dzien dobry:-)
my mykamy w trase jestesmy umowieni u 4 klientow z dostawa... lacznie jakies 130km zrobimy... uciekam;-)
ps. ale sie wkurzylam...
wyczytalam, ze tarte jablko zatwardza!!!! a ja 2 razy dziennie dawalam Oskarkowi by kupka byla bardziej miekka... ach, stara a glupia, wierzylam w stereotypy a nie sprawdzilam
my mykamy w trase jestesmy umowieni u 4 klientow z dostawa... lacznie jakies 130km zrobimy... uciekam;-)
ps. ale sie wkurzylam...
wyczytalam, ze tarte jablko zatwardza!!!! a ja 2 razy dziennie dawalam Oskarkowi by kupka byla bardziej miekka... ach, stara a glupia, wierzylam w stereotypy a nie sprawdzilam
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek....
DOSTAŁAM @!!!!!!!!!:-) JUPPPIIII!!!
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh
WomenKapik dziekuje za zyczenia;-) ja też YCD oglądam!:-) ale byłam za Kasia albo Kryspinem a to dlatego ze Artur już strasznie dużo zdobył w swoim zyciu i jest naprawde już zawodowcem....
Aluśka gratki dla Amandzi supppeeerrr!!! że już nie musi tej pieluchy nosić:-) no i na super lekarza trafiliscie w końcu:-)
Beatko masakra co za lekarzee!!! wrrr nienawidze jak ktoś ręcE po łapówki wyCIĄGA...zdrówka dla Oleńki...
Liluś no to miałaś mężusia długo w domu na urlopie.....
KArinka pewnie ząbeczki Szymusiowi wychodzą:-) oby szyybciutko wyszły i bez wiekszych krzyków:-) i ja też bede klientką:-)
Dziunia super że Oliwka tak ładnie chce jeść i ze nocki lepsze buziak..
zaraz doczytam dalej tylko ide kaweczke zalać:-)
buziaki
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh
WomenKapik dziekuje za zyczenia;-) ja też YCD oglądam!:-) ale byłam za Kasia albo Kryspinem a to dlatego ze Artur już strasznie dużo zdobył w swoim zyciu i jest naprawde już zawodowcem....
Aluśka gratki dla Amandzi supppeeerrr!!! że już nie musi tej pieluchy nosić:-) no i na super lekarza trafiliscie w końcu:-)
Beatko masakra co za lekarzee!!! wrrr nienawidze jak ktoś ręcE po łapówki wyCIĄGA...zdrówka dla Oleńki...
KArinka pewnie ząbeczki Szymusiowi wychodzą:-) oby szyybciutko wyszły i bez wiekszych krzyków:-) i ja też bede klientką:-)
buziaki
karina1980
Fanka BB :)
dzień doberek....
buziaki
No Sabina widze ze bardzo szczesliwa jestes gratuluje dostania@
dzien dobry:-)
ps. ale sie wkurzylam...
no to teraz jestem w szoku ja tez myslalam ze jabko to dajemy na zatwardzenie
to musze poszukac w necie w takim razie..
dzień doberek....
karina-trzymam kciuki za interes a co do tesciowej to musialabym sie dopytac mojej bo ona to zalatwiala wiec jest na biezaco z przepisami ale to dopiero w niedziele, boziu jak nie zapomne!!!
GRATULACJE!!!
A tak wogole to dzien doberek!!
mam swiezutki systemik postawiony wiec ani gg ani smieszych buziek nie ma
no ale najwazniejsze ze juz wirusa nie ma...
za duzo nie popisze ale poczytalam co u was wiec sie nie gniewajcie...
siedze nieprzytomna przed kompem a tak naprawde to mam tyle do zrobienia, ze boje sie, ze sie nie wyrobie ze wszystkim...
dzisiaj przyjezdza moja funfelka z dziecinstwa no i jestem cala happy!! za nastolatek takie 2 lobuziarki bylysmy no ale to bylo kiedys...
pracuje gdzies za londynem wiec wpada do mnie na weekend no i oczywiscie na imprezke...
takze jade po nia wieczorkiem na dworzec
no i oczywiscie po sobotniej imprezce
wstawie kilka fotek;-)
dobra skacze jeszcze na inne watki...
reklama
dzien dobry
wszystkiego naj dla kacpeka 1 i 2 ...........duzo czekolady ( za jakis czas oczywiscie) ;-)
sabina ............. no to gratulacje ale idz sie przebadac moze to faktycznie anemia lepiej sprawdzic
karina .........gratuluje zabka :-)
lilka ......u mnie bylo podobnie tylko ze karmilam 3 m-ce potem butla i jakos poszlo super z nockami
wszystkiego naj dla kacpeka 1 i 2 ...........duzo czekolady ( za jakis czas oczywiscie) ;-)
sabina ............. no to gratulacje ale idz sie przebadac moze to faktycznie anemia lepiej sprawdzic
karina .........gratuluje zabka :-)
lilka ......u mnie bylo podobnie tylko ze karmilam 3 m-ce potem butla i jakos poszlo super z nockami
Podziel się: