reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

A i chciałam napisać jeszcze spóźnione życzenia
dla naszych

KACPERKóW
z okazji skończenia
7 miesiąca swojego życia.

Samych słodkości życzę i uśmiechu na bużkach.

:-):-):-):-)
:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2:
;-)

reklama
A dziś składam również życzenia
dla solenizantów
prześlicznych braciszków

:-):-):-) Gustava i Vincenta:-):-):-)

Samych dobrych dni,smacznego jedzonka,
kolorowych zabawek i dużo dużo uśmiechu.

Przepraszam że tak skromnie ale nie chcę mi sie otworzyć żadne opcje,typu kolor,czcionka itd

Wszystkiego dobrego.

DZIEN DOBRY DZIEWCZYNY:tak:

Widze ze co niektore z Was niemoga spac w nocy po pierwszej byc jeszcze na BB :szok::-)
U nas nocka taka sobie mamy juz pierwszego zabka heheheh:tak:tylko strach pomyslec jak tak ma byc z Szymkiem przy kazdym nastepnym zabku.
Widze ze moj jest dzisiaj wysypany dosc mocno mam tego dosyc we wtorek ide do lekarza na szczepienie i wymusze skierowanie do alergologa kurcze nie wiem co mzoe byc przyczyna tego a kicham juz na ditey eliminacyjne robilam to trzy razy i guzik daja:wściekła/y:
Jeszcze chwilke posiedze i ide meza z lozka wywalc i sniadanko:tak:

A i chciałam napisać jeszcze spóźnione życzenia
dla naszych

KACPERKóW
z okazji skończenia
7 miesiąca swojego życia.

Samych słodkości życzę i uśmiechu na bużkach.

:-):-):-):-)
:-D:-D:-D
:laugh2::laugh2:
;-)

Dziękuje w Imieniu Kacperka :tak::tak::tak: ... Ludzie jak ten czas szybko leci niedługo nasze dzieci będą wyprawiały 18 stke hahah:-D:szok::szok:

A tak w ogóle to dzień dobry

Dzis Kacper obudził się o 7 ... szkoda że nie o 8:30 no ale co zrobić.
Dziś jedziemy na basen odrobić ostatnie zaległe zajęcia. Mój Syncio jest tak ruchliwy że normalnie chwili nie uleży cały czas na kolana i prostuje ręce i za wszelka cenę stara sie zejść z łóżka na ziemię :szok::szok::szok:. Nie można odwrócić od niego oczy na sekundę. Jak leży na ziemi to oczywiście dobiera sie do szuflad i bez problemu je otwiera Ludzie jak zacznie całkiem raczkować to normalnie będzie masakra ;-)

dzien dobry:-)

my mykamy w trase:-D jestesmy umowieni u 4 klientow z dostawa... lacznie jakies 130km zrobimy... uciekam;-)

ps. ale sie wkurzylam...
wyczytalam, ze tarte jablko zatwardza!!!! a ja 2 razy dziennie dawalam Oskarkowi by kupka byla bardziej miekka... ach, stara a glupia, wierzylam w stereotypy a nie sprawdzilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dzień doberek....

DOSTAŁAM @!!!!!!!!!:-) JUPPPIIII!!!
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh

WomenKapik dziekuje za zyczenia;-) ja też YCD oglądam!:-) ale byłam za Kasia albo Kryspinem a to dlatego ze Artur już strasznie dużo zdobył w swoim zyciu i jest naprawde już zawodowcem....
Aluśka gratki dla Amandzi supppeeerrr!!! że już nie musi tej pieluchy nosić:-) no i na super lekarza trafiliscie w końcu:-)
Beatko masakra co za lekarzee!!! wrrr nienawidze jak ktoś ręcE po łapówki wyCIĄGA...zdrówka dla Oleńki...
Liluś no to miałaś mężusia długo w domu na urlopie.....
KArinka pewnie ząbeczki Szymusiowi wychodzą:-) oby szyybciutko wyszły i bez wiekszych krzyków:-) i ja też bede klientką:-)
Dziunia super że Oliwka tak ładnie chce jeść i ze nocki lepsze buziak..

zaraz doczytam dalej tylko ide kaweczke zalać:-)

buziaki

dzień doberek....

kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh

WomenKapik dziekuje za zyczenia;-) ja też YCD oglądam!:-) ale byłam za Kasia albo Kryspinem a to dlatego ze Artur już strasznie dużo zdobył w swoim zyciu i jest naprawde już zawodowcem....
Aluśka gratki dla Amandzi supppeeerrr!!! że już nie musi tej pieluchy nosić:-) no i na super lekarza trafiliscie w końcu:-)
Beatko masakra co za lekarzee!!! wrrr nienawidze jak ktoś ręcE po łapówki wyCIĄGA...zdrówka dla Oleńki...
Liluś no to miałaś mężusia długo w domu na urlopie.....
KArinka pewnie ząbeczki Szymusiowi wychodzą:-) oby szyybciutko wyszły i bez wiekszych krzyków:-) i ja też bede klientką:-)
Dziunia super że Oliwka tak ładnie chce jeść i ze nocki lepsze buziak..

zaraz doczytam dalej tylko ide kaweczke zalać:-)

buziaki

No Sabina widze ze bardzo szczesliwa jestes gratuluje dostania@:-D:-D:-D

dzien dobry:-)
ps. ale sie wkurzylam...
wyczytalam, ze tarte jablko zatwardza!!!! a ja 2 razy dziennie dawalam Oskarkowi by kupka byla bardziej miekka... ach, stara a glupia, wierzylam w stereotypy a nie sprawdzilam:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to teraz jestem w szoku ja tez myslalam ze jabko to dajemy na zatwardzenie:szok::szok::szok:
to musze poszukac w necie w takim razie..

dzień doberek....

karina-trzymam kciuki za interes a co do tesciowej to musialabym sie dopytac mojej bo ona to zalatwiala wiec jest na biezaco z przepisami ale to dopiero w niedziele, boziu jak nie zapomne!!!

GRATULACJE!!!

A tak wogole to dzien doberek!!
mam swiezutki systemik postawiony wiec ani gg ani smieszych buziek nie ma:baffled:
no ale najwazniejsze ze juz wirusa nie ma...
za duzo nie popisze ale poczytalam co u was wiec sie nie gniewajcie...
siedze nieprzytomna przed kompem a tak naprawde to mam tyle do zrobienia, ze boje sie, ze sie nie wyrobie ze wszystkim...
dzisiaj przyjezdza moja funfelka z dziecinstwa no i jestem cala happy!! za nastolatek takie 2 lobuziarki bylysmy:-p no ale to bylo kiedys...
pracuje gdzies za londynem wiec wpada do mnie na weekend no i oczywiscie na imprezke...
takze jade po nia wieczorkiem na dworzec
no i oczywiscie po sobotniej imprezce
wstawie kilka fotek;-)
dobra skacze jeszcze na inne watki...

reklama
dzien dobry

wszystkiego naj dla kacpeka 1 i 2 ...........duzo czekolady ( za jakis czas oczywiscie) ;-)

sabina ............. no to gratulacje ale idz sie przebadac moze to faktycznie anemia lepiej sprawdzic :angry:

karina .........gratuluje zabka :-)

lilka ......u mnie bylo podobnie tylko ze karmilam 3 m-ce potem butla i jakos poszlo super z nockami

Do góry