reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

Wisnieka super że Dawidek przybrał na wadze:-) i to aż tyle!!:-) pięknie!:-)
Joli Anineczka dzięki za to tantum..następnym razem zakupie to...ale dzis juz mi przeszło:-)wiec super się cieszę:-)
Joli NK wysyła często maila z jakimiś głupimy zaproszeniami, linkami itp...pod któymi są wirusy więc mozliwe...
Anineczka i jak tam samopoczucie MAtta???:-)
Elbra wrzucaj fotkę z sukienką...
Lilka super że frmalności pozałatwiane:-)buziak dla brzuszka
Anulka super że wyniki dobre..
Pusia udanego wyjazdu na basen...

u mnie Kapik ma od wczoraj taką chrypkę że masakra..ale na szczęscie żadnej goraczki Kaszlu itp...nie ma....

reklama
czesc laski...

ja dzis nie pracuje ;-) a co ..., poprostu mam takie cisnienie w robocie, ze musialam wyluzowac i wziasc urlop na jeden dzien. Inaczej bym chyba oszalala.....

no nic siedze i sie dzis bycze :-)
poczytam pozniej co u was jak babelus zasnie
cyauuuu :-p

Mirka no musze bo to cholercia wie.... lepiej sie posprawdzać...buziak dla Nikiego...:-) i wrzuć jakieś foteczki przystojniaczka do galeri:-)

Larvunia heeeeeeeeejjjjjjjjjj

Asix udanej imprezki;-)

Karinka strasznie sie cieszę że dostałam @ bo ja też jak Elbra planuję pod koniec roku;-) a nie teraz;-)

co do @ to u mnie przychodzi kiedy chce :tak:
ostatnio przyszła po 52 dniach :-D:-DPotrafi pojawić sie po 28 dniach ale tez po 35 wiec u mnie jak ruletka :-D - ale jakos sie do tego przyzwyczaiłam tylko jak by tak podliczyć kasę na bezsensowne testy to można by samochód kupić :-D:-D:-D za nią

Karinka dopieo teraz doczytałam GRATULUJE ZĄBKAAAAAAAAAAA

Mirka dzięki;-) mam nadzieje że go nie weźmie....ehhh ale powiem wam że tak śmiesznie brzmi chrypka u takiego maluszka że szok:-)

Pusia kurcze towidzisz Ty przyzwyczajona do loteri a ja zupełnie nie:-)

kurde mamcie jutro ide na zakupy we wtorek mamy rocznicę ślubu i nie wiem co mężusiowi kupić...buuuuuuuu
pomocyyyyy!!!!!!!!

kolacja odpada bo kazał mi nic nie szykować:-)
hmmm ciekawe co z Kapikiem zrobi:-)

witam :-)

Oglądałyście
You can dance?
Kibicowałam Arturowi - na moje jest genialnym tancerzem i odwiedzi trochę scen w swoim życiu.

ja kibicowalam Arturowi i Kasi :-)
ale wiedzialam ze Arturo wygra,bo ma zajefajne ruchy ciala :rofl2:
ale...moim zdaniem powinna wygrac Kasia bo laska sprawdzila sie w kazdym rodzaju tanca,a Artur czesto mial fuksa ze trafial na swoj ukochany hip hop wiec wiele sie nie musial wysilac :-p:-p
ale ciesze sie ze wygral bo dobry z niego facet :happy:

Oglądnełam "I am Sam" poryczałam się i ide lulać.;-)

Anineczka tez ogladalam ten film i jestem pelna podziwu dla tego mezczyzny!!
a filmy na faktach uwielbiam ino teraz neiwyspana jestem i kawa sie ratuje :laugh2:

a co do filmu to wkurzylam sie na maxa bo zostal facet z noworodkiem i mimo uposledzenia umyslowego wychowal coreczke,a raptem gdy ona ma 7 lat to ktos sie budzi i dziecko mu chce odebrac :crazy:
ciesze sie ze historia skonczyla sie tak ze odzyskali siebie :-)
jak dla mnie powinni miec opieke,cos w stylu kuratora,by nadzorowal,ale powinni byc razem

i przyznam szczerze ze jak ogladalam ten film to pare razy sie poryczalam
bo uswiadomilam sobie ze ja nie jestem chyba tak superowa mamą jak ten uposledzony mezczyzna jest super tata:tak:
strasznie to piekne....

dzień doberek....

DOSTAŁAM @!!!!!!!!!:-) JUPPPIIII!!!
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh

Liluś no to miałaś mężusia długo w domu na urlopie.....

Sabinka ja ci powiem ze pamietam iz na lipcowkach pare mam po urodzeniu dziecka zaczely meic fiksacje z @,mimo iz wczesniej mialy regularnie
pewnie musisz troszke poczekac az sie wszystko wyreguluje :-)

no a meza to faktycznie dlugo w domu mialam ....nawet rano zdazylismy sie poklocic :-p

kurde mamcie jutro ide na zakupy we wtorek mamy rocznicę ślubu i nie wiem co mężusiowi kupić...buuuuuuuu
pomocyyyyy!!!!!!!!

kolacja odpada bo kazał mi nic nie szykować:-)
hmmm ciekawe co z Kapikiem zrobi:-)

niestety ja Ci nie pomogę bo nie mam pojęcia co Piotrkowi kupić na urodziny :-(

reklama
Sabinko my z Karolem na rocznice nigdy niczego sobie nie kupujemy tylko kupujemy sobie butelke wina,jakas salateczke i swietujemy we dwoje przy swiecach :-)

jak dzieci podrosna to bedziemy chodzili do restauracji,na kolacje przy swiecach :rofl2:
ale sobie jeszcze poczekamy :laugh2:

Do góry