reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Wisnieka super że Dawidek przybrał na wadze:-) i to aż tyle!!:-) pięknie!:-)
Joli Anineczka dzięki za to tantum..następnym razem zakupie to...ale dzis juz mi przeszło:-)wiec super się cieszę:-)
Joli NK wysyła często maila z jakimiś głupimy zaproszeniami, linkami itp...pod któymi są wirusy więc mozliwe...
Anineczka i jak tam samopoczucie MAtta???:-)
Elbra wrzucaj fotkę z sukienką...
Lilka super że frmalności pozałatwiane:-)buziak dla brzuszka
Anulka super że wyniki dobre..
Pusia udanego wyjazdu na basen...

u mnie Kapik ma od wczoraj taką chrypkę że masakra..ale na szczęscie żadnej goraczki Kaszlu itp...nie ma....

reklama
czesc laski...

ja dzis nie pracuje ;-) a co ..., poprostu mam takie cisnienie w robocie, ze musialam wyluzowac i wziasc urlop na jeden dzien. Inaczej bym chyba oszalala.....

no nic siedze i sie dzis bycze :-)
poczytam pozniej co u was jak babelus zasnie
cyauuuu :-p

Mirka no musze bo to cholercia wie.... lepiej sie posprawdzać...buziak dla Nikiego...:-) i wrzuć jakieś foteczki przystojniaczka do galeri:-)

Larvunia heeeeeeeeejjjjjjjjjj

Asix udanej imprezki;-)

Karinka strasznie sie cieszę że dostałam @ bo ja też jak Elbra planuję pod koniec roku;-) a nie teraz;-)

co do @ to u mnie przychodzi kiedy chce :tak:
ostatnio przyszła po 52 dniach :-D:-DPotrafi pojawić sie po 28 dniach ale tez po 35 wiec u mnie jak ruletka :-D - ale jakos sie do tego przyzwyczaiłam tylko jak by tak podliczyć kasę na bezsensowne testy to można by samochód kupić :-D:-D:-D za nią

Karinka dopieo teraz doczytałam GRATULUJE ZĄBKAAAAAAAAAAA

Mirka dzięki;-) mam nadzieje że go nie weźmie....ehhh ale powiem wam że tak śmiesznie brzmi chrypka u takiego maluszka że szok:-)

Pusia kurcze towidzisz Ty przyzwyczajona do loteri a ja zupełnie nie:-)

kurde mamcie jutro ide na zakupy we wtorek mamy rocznicę ślubu i nie wiem co mężusiowi kupić...buuuuuuuu
pomocyyyyy!!!!!!!!

kolacja odpada bo kazał mi nic nie szykować:-)
hmmm ciekawe co z Kapikiem zrobi:-)

witam :-)

Oglądałyście
You can dance?
Kibicowałam Arturowi - na moje jest genialnym tancerzem i odwiedzi trochę scen w swoim życiu.

ja kibicowalam Arturowi i Kasi :-)
ale wiedzialam ze Arturo wygra,bo ma zajefajne ruchy ciala :rofl2:
ale...moim zdaniem powinna wygrac Kasia bo laska sprawdzila sie w kazdym rodzaju tanca,a Artur czesto mial fuksa ze trafial na swoj ukochany hip hop wiec wiele sie nie musial wysilac :-p:-p
ale ciesze sie ze wygral bo dobry z niego facet :happy:

Oglądnełam "I am Sam" poryczałam się i ide lulać.;-)

Anineczka tez ogladalam ten film i jestem pelna podziwu dla tego mezczyzny!!
a filmy na faktach uwielbiam ino teraz neiwyspana jestem i kawa sie ratuje :laugh2:

a co do filmu to wkurzylam sie na maxa bo zostal facet z noworodkiem i mimo uposledzenia umyslowego wychowal coreczke,a raptem gdy ona ma 7 lat to ktos sie budzi i dziecko mu chce odebrac :crazy:
ciesze sie ze historia skonczyla sie tak ze odzyskali siebie :-)
jak dla mnie powinni miec opieke,cos w stylu kuratora,by nadzorowal,ale powinni byc razem

i przyznam szczerze ze jak ogladalam ten film to pare razy sie poryczalam
bo uswiadomilam sobie ze ja nie jestem chyba tak superowa mamą jak ten uposledzony mezczyzna jest super tata:tak:
strasznie to piekne....

dzień doberek....

DOSTAŁAM @!!!!!!!!!:-) JUPPPIIII!!!
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh

Liluś no to miałaś mężusia długo w domu na urlopie.....

Sabinka ja ci powiem ze pamietam iz na lipcowkach pare mam po urodzeniu dziecka zaczely meic fiksacje z @,mimo iz wczesniej mialy regularnie
pewnie musisz troszke poczekac az sie wszystko wyreguluje :-)

no a meza to faktycznie dlugo w domu mialam ....nawet rano zdazylismy sie poklocic :-p

kurde mamcie jutro ide na zakupy we wtorek mamy rocznicę ślubu i nie wiem co mężusiowi kupić...buuuuuuuu
pomocyyyyy!!!!!!!!

kolacja odpada bo kazał mi nic nie szykować:-)
hmmm ciekawe co z Kapikiem zrobi:-)

niestety ja Ci nie pomogę bo nie mam pojęcia co Piotrkowi kupić na urodziny :-(

reklama
Sabinko my z Karolem na rocznice nigdy niczego sobie nie kupujemy tylko kupujemy sobie butelke wina,jakas salateczke i swietujemy we dwoje przy swiecach :-)

jak dzieci podrosna to bedziemy chodzili do restauracji,na kolacje przy swiecach :rofl2:
ale sobie jeszcze poczekamy :laugh2:

Do góry