reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Dzień dobry.

Nie mam na nic siły, nie wiem tylko dlaczego. Chyba zapakuje Tymka do wózka i pójdę na jakąś ławkę posiedzieć.

Mnie strasznie żal,że nie pojedziemy nigdzie,a zwłaszcza do Polski,ale cóź.Życie.
Niedługo chcemy się przeprowadzić (again :angry: ) i trzeba kaske zbierać na to.

Ja też uważam,że Tantum Verde jest rewelacyjne :tak:
Dziś Antek zbił mi buteleczke z Cebionem Multi :wściekła/y:

Ja tak naprawdę nie spodziewałam się, że gdziekolwiek pojedziemy, ale mąż powiedział, że damy radę, więc bardzo się cieszę.
Z tym cebionem to niby nic takiego a jak potrafi wkurzyć, prawda?
No i dlaczego się przeprowadzacie? Współczuję tego pakowania i rozpakowywania się. A czy to tez oznacza, że znów nam znikniesz na jakiś czas? Nawet jeśli, to mam nadzieję, że tym razem nie pomyślisz, że o Tobie zapomniałyśmy.

Czesc Wam dziewczyny

No to u nas juz postanowione otwieramy sklep normalny u nas i plus sklep inetrnetowy:tak:oj chyba z wagi szybko polece heheheh ale to dobrze:-D
Ale mam stracha z tym sklepem

Gratuluję decyzji i powodzenia w interesach!!!

A własnie zapomniałam powiedzieć. Ide za tydzień na weselicho i kupiłam sobie dzis kiecke. w końcu bo już ostatni dzwonek był. jak mi małż zrobi fotki (z czym będzie ciężko) to wkleje na tajnym;-)

Super, że sukienka kupiona, czekamy na fotki i udanej zabawy.

Witam Kobitki ponownie:tak:

Byłyśmy dziś prywatnie u ortopedy na 17.40 i jestem bardzo ale to bardzo szczęśliwa :-):-):-):-) Po pierwsze bioderka są zdrowe :tak::tak::tak: lewe bioderko jest już symetryczne do prawego:tak::-) i pielucha ortopedyczna wcale nie jest konieczna:tak::-D:-D:-D
po drugie nie ma wcale skrzywionego kręgosłupa :tak::-D:-D:-D
Pan doktor powiedział że tamten ortopeda chciał chyba na siłę wcisnąć nam chorobę:baffled:
Poza tym mamy zabraniać Amandzie stania na nóżki żeby zapobiec ich się wykrzywianiu :tak: bo stwierdził że to jednak dużo za wcześnie:tak:

Super, super, super.

Ja jak pisała Anineczka ciągle w biegu ale udało mi się z Olą i okiem.Nie ma co prawda przepchanego kanalika ale ma przepłukany przewód nosowo-łzowy.Najpierw mnie chciała znowu odesłać:wściekła/y:ale powiedziałam ze nic z tego albo robi albo idę do ordynatora bo już 3 skierowania na ten zabieg miałam.Ordynatorem okazał się ten stary konował do którego trafiłam za pierwszym razem co mnie opiepszył że wogle przychodzę na dyżur.I co dziwne już wiem czemu nie buyli tacy chętni mi to zrobić.Otóż u nas sa na tym oddziale sami łapówkarze.wszyscy po operacji którzy mieli dzisiaj wizytę kontrolną przychodzili z reklamówkami wypchanymi bombonierami i alkoholem.Co jeszcze było nie wiem wiem jedno ze czekałam 4 godziny i widziałam co się dzieje.A pan ordynator ciągle powtarzał kiedy przyjmuje pryeatnie fiut jeden normalnie.Mam nadzieję ze ostatni raz tam byłam.dobra idę się kąpać

Nie wszystkim odpisałam sorki może w końcu na zamknięty skoczę

Ale masakra!!!!!

Wiśnia, teraz już jestem pewna, że jest ociotowana. Niestety na kąpiel za późno bo śpi, ale jutro jak mnie obudzi o 3 to ją na trzy zdrowaśki do pieca wrzucę (tak kiedyś też odczyniali uroki:baffled::baffled::szok:) A jak to nie pomoże, to jej wosk nad głową przeleję;-)

Może warto jeszcze tym woskiem troszkę po powiekach polać, może jak się skleją, to Inga się podda i zaśnie?? A jak zdrowaśki nie pomogą, to spróbuj jeszcze na ojczenasza Ją przetrzymać w piecu, ponoć też pomaga ;-)

czesc laski...

ja dzis nie pracuje ;-) a co ..., poprostu mam takie cisnienie w robocie, ze musialam wyluzowac i wziasc urlop na jeden dzien. Inaczej bym chyba oszalala.....

no nic siedze i sie dzis bycze :-)
poczytam pozniej co u was jak babelus zasnie
cyauuuu :-p

No witaj Larvuniu. Obijaj się ile wlezie.

kurde mamcie jutro ide na zakupy we wtorek mamy rocznicę ślubu i nie wiem co mężusiowi kupić...buuuuuuuu
pomocyyyyy!!!!!!!!

kolacja odpada bo kazał mi nic nie szykować:-)
hmmm ciekawe co z Kapikiem zrobi:-)

Ja chyba nie pomogę, bo nie mam pomysłów. My sobie wspólnie postanowiliśmy, że kupimy na rocznicę fajny płyn do kąpieli w ładnej buteleczce (my raczej z tych, którzy nie mają zbyt dużo kasy, bo zawsze na coś zbieramy a właśnie mąż musiał dać 200zł za naprawę jakiejś pierdułki w samochodzie, obecnie zbieramy na krzesełko dla Tymka; a tak w ogóle to marzy mi się remont kuchni i łazienki).

reklama
Dzień dobry!
A u nas Olka ma katar psika i jest przeziębiona ale skąd?
No nic już jej aplikuję co trzeba i zobaczymy
Ja już po zakupkach muszę chatkę ogarnąć bo jutro jedziemy na działkę

quote=karina1980;2393881]Beatka co do Olenki to bardzo sie ciesze ze z oczkiem jest dobrze. Jezeli chodzi o lekarzy to mi scyzoryk sie otwiera w kieszeni kurcze co za ludzie to za co oni biora kase:no::no::no:ale to jest tez wina nasza czyli pacjentow bo sami uczymy tego a oni sie przyzwyczaili do tego i wrecz tego oczekuja:crazy:szkoda slow

Moj maluch w koncu zasnal ale dal popalic o matko:-(
Dziekuje Wam za slowa otuchy i trzymanie kciukow-trzymajcie mocno bo jak pojde z torbami to bedzie placz i zgrzytanie zebow i bede Wam sie wyplakiwac az bedziecie mnie mialy dosc i wykopiecie z BB hehehehe:-):-)
Teraz na wieczor smarowalam dziaselka malego Dentinoxem i juz palec poszorowal o zabek:tak:
Dziewczyny mam pytanko troche z innej beczki czy orientujecie sie jak to jest z rentami czy emeryturami?????wiem ze kilka latek wam jeszcze brakuje hehehehe ( ale zaraz kopa mi dacie:rofl2:)ale moze cos wiecie na ten temat.
Pytam pod katem swojej tesciowej bo jak otworze sklep potrzebuje kogos do dziecka no i wolalabym juz swoja tesciowa niz obca kobiete.
Jej brakuje piec lat do wypracowania sobie lat pracy i 4 lata zeby osiagnacwiek emerytalny i tak sobiemyslalam czy nie mzoe przejsc na jakas rente czy wczesniejsza emeryture......wtedy bylaby z moim baczkiem a ja dawalabym jej pieniazki zeby miala rownowartosc swojej pensji.
Zastanawialam sie czy jej nie zatrudnic ale nie moge bo to rodzina tak samo moj Daniel i jego musialam wciagnac jako osobe wspolpracujaca bo jako pracownika nie moge a co za tym idzie place pelny ZUS ( ale sprawiedliwosc na tym swiecie tak za prcaownika placilabym mniejszy ZUS)
Tak wiec zalzaloby mi zeby tesciowa miala odprowadzane skladki zeby zbierala latka pracy a ja placilabym jej zeby miala rownowartosc pensji.
Mam nadzieje ze w miare zrozumiale napisalam:-D[/quote]

Karina to dobry pomysł możesz ją zatrudnić są jakieś ulgi dla niań i gospoś jak się je zatrudnia zawsze rodzina to rodzina no i gratulacje ząbka

dzień doberek....

DOSTAŁAM @!!!!!!!!!:-) JUPPPIIII!!!
kuźwa 8 dni po terminie!!!! wrrrr i tak ide po niedzieli na badania...bo chyba sie sypie:-) a spóźniający sie @ to dla mnie naprawde wielki szok bo zawsze miałam jak w pysk strzelił... ehh

WomenKapik dziekuje za zyczenia;-) ja też YCD oglądam!:-) ale byłam za Kasia albo Kryspinem a to dlatego ze Artur już strasznie dużo zdobył w swoim zyciu i jest naprawde już zawodowcem....
Aluśka gratki dla Amandzi supppeeerrr!!! że już nie musi tej pieluchy nosić:-) no i na super lekarza trafiliscie w końcu:-)
Beatko masakra co za lekarzee!!! wrrr nienawidze jak ktoś ręcE po łapówki wyCIĄGA...zdrówka dla Oleńki...
Liluś no to miałaś mężusia długo w domu na urlopie.....
KArinka pewnie ząbeczki Szymusiowi wychodzą:-) oby szyybciutko wyszły i bez wiekszych krzyków:-) i ja też bede klientką:-)
Dziunia super że Oliwka tak ładnie chce jeść i ze nocki lepsze buziak..

zaraz doczytam dalej tylko ide kaweczke zalać:-)

buziaki

Sabinko no w końcu jak Kapik nie pogorszyło mu się?

potem jeszcze usiądę na BB bo mam roboty dużo

Liluś no właśie zobacze ale po porodzie też miałam wszystko na czas:-) tylko jakoś teraz:-) no nic zobaczymy..ale i tak musze cos zrobić bo nie będę co miesiąc myślała że w ciazy jestem;-)

a co do prezentu to ja chciałam coś śmiesznego mu kupić:-) i nie drogiego:-) hihii znalazłam taką fajną grę dla par na allegro:-) hihih i o tym myslałam ale już jest za poźno:-) to ma być cos z jajem;-)

Beatko pewnie Kapik zaraził Oleńke!:-( a co do niego to ani nie jest lepiej ani nie gorzej....zobaczymy..:-) zdróweczka Oleńko...

Joli ja też kasiorki nie mam właśnie pozyczamm od mamy kasiorke na prezent:-) bo premi za prace nie dostałam jeszcze a nie chcę brać od mezusia na prezent dla niego:):) wiem że o nasza kasa no ale ja wychowawczy bezpłatny mam no i tak naprawde sie czuje że to jego kasa...eh...

dzien doberek

u mnie deszcz :-:)-(

jutro przyjezdza do mnie kolezanka z Londynu i niby sie ciesze ale nie dokonca, niechce mi sie chalupy sprzatac bo i tak wiem ze po jej wyjezdzie bedzie bajzer, zawsze wszystko rozrzuca, smieci, nie sprzata po sobie i co najwazniejsze rzadzi sie nie w swoim domu :wściekła/y:

sabina gratuluje @ :-):-) wiedzialam ze dostaniesz dlatego sie tak droczylam z Toba ;-) :-D:-D:rofl2:

karina gratuluje zabka

jolie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TYMKA !!!!!!!!!!! Ucaluj go odemnie

Lilka szybka jestes :-D:-D ty to chyba lubisz sie klocic z mezem co??

Asix udanej imprezki !!!
women Tobie rowniez

mi koleznka powiedziala ze wezmie mnie na obiad do restauracji ale znajac ja to znow bedzie chciala abym jej domowego cos ugotowala, bo ona tu ingdy nie gotuje i teskni za takim jedzeniem.

Dzien Dobry dziewczyny

U nas piękna pogoda,wiec pewnie na spacerek pojdziemy jak mlody wstanie po obiedzie.
A ja robie własnie liste zakupów na jutrzejsze urodzinki
Moze macie jakies szybkie,proste i dobre przepisy na ciepło i na zimno
Chciałabym jakies nowoście zaserować.

dzien doberek

u mnie deszcz :-:)-(

jutro przyjezdza do mnie kolezanka z Londynu i niby sie ciesze ale nie dokonca, niechce mi sie chalupy sprzatac bo i tak wiem ze po jej wyjezdzie bedzie bajzer, zawsze wszystko rozrzuca, smieci, nie sprzata po sobie i co najwazniejsze rzadzi sie nie w swoim domu :wściekła/y:

Asix udanej imprezki !!!

mi koleznka powiedziala ze wezmie mnie na obiad do restauracji ale znajac ja to znow bedzie chciala abym jej domowego cos ugotowala, bo ona tu ingdy nie gotuje i teskni za takim jedzeniem.

dzieki wisienka a i ..
sabinka tobie rowniez!!!
no wiem co czujesz ze sprzataniem-mnie czeka, a przed kompem siedze:-p:rofl2:
JAK MI SIE NIE CHCE!!!!!!!!!!
wiem ze jak bedzie u mniew funfelka to bedzie wesolo no i znamy sie jak lyse konie wiec tez bedzie sprzatac-hahahahaha!!!!:laugh2:
nawet sobie nie wyobrazam, zebym ja wszystko robila jeszcze z dzieckiem przy nodze, no chyba, ze mi sie malym zajmie:happy2:
a co do obiadkow to moja kupelka zazyczyla sobie cos polskiego-to zrobie schabowego w niedziele i juz... nie mam ochoty sie bawic w kuchni...

karina-zapomnialam, sorki!!! gratki dla malego!! ma juz 1 zabka:tak:

sabinka- mysle tak caly czas o czyms na ta rocznice i mam pustke w glowie, no ale jak cos wymysle to dam ci znac ;)

Dzien Dobry dziewczyny

U nas piękna pogoda,wiec pewnie na spacerek pojdziemy jak mlody wstanie po obiedzie.

women ja robie koreczki, salatke gyrosowa, kupilam takie male kotleciki z kurczaka juz w panierce no i zrobie salatke tzw. smieciucha no i jakies chipsy z sosem -nie robie duzo bo potem i tak wychodze do pub-u
tyle ode mnie ;)

Dzien Dobry dziewczyny

To Kacper sie jeszcze po śniadaniu nie obudził :-D:-Dhihi - obiadek jeszcze przed nim :tak:.

Widzę że na wirtualnej miss pniesz sie do góry Powodzenia (dałam głosik dziś znowu ;-))

reklama
Do góry