Dziewczyny powariowałyście ile wy piszecie czytam od godz 10 - z małymi przerwami boże jedyny.
Dzien dobry wszystkim
Dzien dobry wszystkim
Women dzieki
czuje sie dobrze:-)
aczkolwiek jem po 2 posilki dziennie,na wiecej nie mam ochoty,ale zauwazylam ze po posilku boli mnie zoladek
nie wiem dlaczego...tzn.bol czuje jak ide,ale moze to dlatego ze juz maluszek tak wysoko kopie i moze mi skopal zoladeczek
a w te upaly jak narazie czuje sie dobrze :-) ino nogi mi puchna
ale u mnie to normalne
kazda ciaza rowna sie opuchniete nogi
cisnienie ok,soli prawie nie jem a nogi puchna
teraz w czwartek jade zapisac sie do lekarza :-)
No to jeden z normalnych objawów,mnie tez puchły nogi i ręce.
A co do jedzenia to jesz tyle ile potrzebujesz ważne ze głodna n ie chodzisz nie ma co sie obrzerać,pozniej sa tego skutki w postaci nadwagi jakiej dostałam w gratisie po porodzie hyhyhy:-)
witam!!
poczytalam troche co u was..
wlasnie wrocilismy z centrum bo musialam w ambasadzie odebrac paszport dla malego panoja co sie tam dzieje, nie wiem czy ktoras tam kiedys byla (annit??) masakara jak z lat 80-tych z 1strony kolejka na zlozenie wniosku z 2po odbior paszportu, a kolejki tak dlugie, ze konca nie widac-matki z placzacymi dziecmi-mowie wam jakas psychoza no i czekalam 2 godziny takze mosialam sie na kims wyzyc, bo maly juz plakal z glodu tak wiec stoczylam walke z ochroniarzem, ktory apropos wygladal jak jakis ruski mafiozo no i po2 godzinach weszlam bez kolejki, potem biegiem do apteki po mleko do pobliskiego pub-po goraca wode no i w metrze karmilam malego takze dzien zaczol mi sie nie wesolo zobaczymy jak bedzie dalej
women-, no to wszystkiego naj, naj
w szoku jestem bo ty jestes z tego samego dnia co ja tylko widze ze ja kilka latek starsza jestem
no i gosci to ja dzisiaj raczej sie nie spodziewam ale za to w sobote lece na imprezke-tatus zostaje z malym (ma nocke hehehehehe) a mamusia na balety-juz sie nie moge doczekac, wczoraj zarezerwowalam juz stolik i kumpelka z dziecinstwa zjezdza do mnie juz w piatek jestem tak happy!!
beata-trzymam kciukasy, zeby z olcia bylo wszystko o.k ucaluj ja ode mnie i maciusia
sabinka malemu zeby chyba ida pelna para skoro sie tak slini,co?? daj znac po wizycie, czy mu sie troszke przytylo..
no i dzzieki za komplementa
ladina-jak mozna spytac to ile tymasz wiosen??
anineczko- a mezulek nie chcial by coreczki???
Asix kochana tobie rowniez zycze wszytskiego dobrego z okazji urodzinek
no sabinka-niezly pomysl hehehehe!!!
women co ty na to???
No jasne czemu nie
Zapraszam w sobote na 19 wyprawiam urodzinki a potem balecik na miescie :-):-):-):-)
Gratuluję:-)Indze jednak wyszły dwa zęby:-):-):-):-) Dwie dolne jedynki:-) Przed chwilką to odkryłam:-)
Bira gratuluje dwoch zabkowhehehe ale ja za to dostalam hustawkea z tymi paznokciami to dobre heheheheh
Moj maly wlasnie zasnal ale przez caly dzien malo co spal o jedzeniu nie mowiac o 10 zjadl 150 ml mleka i 180 dopiero zjadl terazmysle ze to przez to cieplo ale za to pil jak oszalay trzy butelki po 150 a teraz zasnal mi przy butli
Dziewczyny jaki rozmair pieluch uzywacie?????Bo ja dzisiaj zalozylam jemu juz 4
My jedziemy na 4 lub 4+ zalezy jak mi sie chwyci
Podaj mi swoje gg na priwa to ci poprzesyłam linki Karina
mnie sie podobaja wszystkie bluzeczki ,super gust