reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

wróciłam ze spaceru ...gardło mi napierd... masakra zaraz mnie przekręci,,,,
nie wnerwiajcie mnie z tymi zmianami!!!:D:D:D nic się cholercia nie zmieniło:-) objawów brak:D:D ale ciągle mam nadzieje..heheh
ostatnio czytałam że moga być takie miesiace w roku nawet 2 razy bez okresu:-) wiec tego się trzymam:D:D:D

za chwile wracam bo mój tata przyjechał stare meble powywozić:)

sabina a ja widze pierwsze oznaki ciazy..........rozdraznienie :laugh2::laugh2:
a powaznie to zycze Ci aby nic z tego nie bylo i zeby @ przyszla lada moment bo widze ze nie chcesz byc teraz w ciazy :-):-) trzymaj sie

Wisienka to mleko kondesowane to w PL takie w puszce metalowej ??
a ja dopijam kawe

Lilka tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja kawy bez tego mleka nie wypije :-):-) to mleko to ja moge pic i bez kawy :p

a ja sie pohwale ze wszelkie formalnosci tutaj w N. sie dokonaly :-)
wczoraj dostalam pismo ze mam wybrac sobie lekarza :-) (dostalam staly nr personalny :-))

Lilka w koncu, gratuluje!!!!!!!!!!!

No to jeden z normalnych objawów,mnie tez puchły nogi i ręce.
A co do jedzenia to jesz tyle ile potrzebujesz ważne ze głodna n ie chodzisz nie ma co sie obrzerać,pozniej sa tego skutki w postaci nadwagi jakiej dostałam w gratisie po porodzie hyhyhy

women ja tam nie puchlam tylko tylam z predkoscia swiatla :-D:-D ale co sie dziwic jak jadlam za 3 ;-):zawstydzona/y: :laugh2::laugh2: teraz wiem i mam juz naucze zeby tyle nie jesc, przepraszam zrec jakbym byla nastepny raz w ciazy :-):-) myslalam ze to karmienie piersia jakos bardziej pomaga w rzuceniu zbednych kg, ale chyba nie umnie :dry: zeszlam tlyko 10 kg bez zadnej diety

jak by któraś miała chęc na mnie zagłosować to bede wdzięczna
Wybory Wirtualnej Miss, wybory Najpiekniejszej Polki!!

women zaraz zaglosuje
:-):-)

kathe ojej :-( jak cos to tu jestescmy i jakbys chciala sie jednak wyzalic to wiesz gdzie,
ja malego kapie w jego malej wanience, czasem tlyko w duzej ale tot lyko zemna :-p:-p

spadam na spacerek
a tak wogole to dzisiaj na 20 ide na cwieczenia :szok: az sie boje, bo koleznki juz byly i mowily ze strasznie ciezko :szok::szok::szok:

reklama
a ja sie pohwale ze wszelkie formalnosci tutaj w N. sie dokonaly :-)
wczoraj dostalam pismo ze mam wybrac sobie lekarza :-) (dostalam staly nr personalny :-))

GRATULACJE!!!!

Film na poprawę nastroju (jeśli ktoś ma zły nastrój;-)) - oglądać z włączonym dźwiękiem :-D:-D:rofl2:

Kacperek sie pieknie smieje

hej kobitki
nie odzywam sie ostatnio za czesto bo nieciekawie u nas:-(ale nie bede sie zalic bo nie warto;-)
mam pytanko, gdzie kapiecie maluchy-dalej mala wanienka czy juz normalna wanna w lazience?chcialabym juz chyba przejsc na normalna wanne...

u nas nocki zaczely byc do dupy przez te zabki, zawsze tak piueknie spala a teraz prawie co pol g odziny placz:-(

kathe nie martw sie zabki zaraz przejda i bedzie luzik, ja wiem ze tak latwo sie mowi bo ja przespie w jednym ciagu w ciagu nocy ok.4 godzin no i dopiero potem mam lipe, a ty masz placz co pol godz. ale bedzie o.k
a malego kapie w wannie od 3 miesiaca bo chyba jakas mala wanienke kupilam:-p

women- to moze kiedy indziej ta impreza bo ju juz imprezuje w ta sobote

beata-dzieki za promeczki u mnie leje od rana

wisienka-dasz se rade na cwiczeniach

jejku Beata ale musialas sie zestresowac:baffled:
Wspolczuje Ci. Wiesz na co mala tak zareagowala??
Anitt pewnie po młodej włoszczyźnie

GRATULACJE!!!!

Kacperek sie pieknie smieje

kathe nie martw sie zabki zaraz przejda i bedzie luzik, ja wiem ze tak latwo sie mowi bo ja przespie w jednym ciagu w ciagu nocy ok.4 godzin no i dopiero potem mam lipe, a ty masz placz co pol godz. ale bedzie o.k
a malego kapie w wannie od 3 miesiaca bo chyba jakas mala wanienke kupilam:-p

women- to moze kiedy indziej ta impreza bo ju juz imprezuje w ta sobote

beata-dzieki za promeczki u mnie leje od rana

wisienka-dasz se rade na cwiczeniach

Asix ale te bużki to mnie rozwalają:laugh2::laugh2::laugh2:

wisienka
-dasz se rade na cwiczeniach

Asix dzieki,
no mam nadzieje ze dam rade :-):-) zreszta ja to taka jestem ze chocbym miala pasc potem to nie pokaze tego po sobie i bede z calych sil dotrzymywac tempa innym aby sie nie skompromitowac :zawstydzona/y: :-):-)

ja juz po spacerku.......takim krociutkim bo trzeba oszczedzac sily na wieczor a pozatym zaczelo kropic to lepiej wrocic do domu zanim na dobre sie rozpada.
Zazdroszcze wam w polsce tego sloneczka
Ide cos zrobic poki maly spi ...............

Już mnie nerw opuścił ale miałam stresa.Oli podałam zupkę o 10,30 tą którą wczoraj ugotowałam i już ją jadła.Zjadła prawie wszystko i nagle jakaś nerwowa jest kręci się i drapie po szyi naglae wysypka jej się pojawiła i widzę że idzie w górę w stronę nosa błyskaewicznie.białe jkropki na czerwonym tle.Szybko ją do zlewu rozebrałam wymyłam dałam Zyrtec masć sterydową a ona sie drapie i płacze.zadzwoniłam do mojej lekarki bo już chciałam jechać do szpitala ale ona mówi że to tak silna reakcja alergiczna i teraz po lekach poczekać.Po 1,5 godz mineło jej i teraz śpi. Już przez tą akcję jesten tak wykończona ze mam dośc

Współczuje - na pewno bardzo sie zestresowałaś ale dobrze, że już przeszło. Trzymam kciuki, żeby ta alergia sie w końcu skończyła :tak:.

My wróciliśmy ze spacerku , poszliśmy do parku z kocem. Kacper posiedział, poleżała pobawił sie a ja powdychałam świeżego powietrza . Potem dołączył do nas mężuś. Teraz Kacper robi sobie drzemkę. Przed snem wykąpał sie pod prysznicem z Mężem ( uwielbia kiedy z prysznica lecą na niego kropelki :-D:-D).

Normalnie to kapiemy go w jego wanience (taka z tych większych).

Zmierzyliśmy go i ma 72,5 cm (koszykarz to z niego nie jest hihi:-D)

Beata pierwszy raz slysze zeby tak szybko wychodziła reakcja obronna organizmu jesli chodzi o wysypkę,matko świeta ja to bym chyba w panike wpadła - podziwiam i wspolczuje
Kurcze biedna ta Oleńka malutka tylko musi przechodzić.
Kathhe ja chciałam zapytać jak tam napięcie mieśniowe u Marysi,ponieważ nic nie piszesz,dalej jest rehabilitowana?
Asix ja też pękam ze smiechu jak widze te bużki hehe
A co do imprezki to hmmm niech pomyśle???

Co sie dzieje z Anlulką,Sylwią,Misią,Sugar,Pati,Kunda,halooo reszta mam !!! Prosze uczestniczyć w forum,nalegam hihih

Ja byłam w mieście pozałatwiać sprawy
i myslałam ze umre juz w korkach,Bydgoszcz jest zasypana samochodami,ludzie rozkojarzeni tą pogodą jeżdza jak debile do tego ta temp.Szok lepiej w domu siedziec.

reklama
Nie no jak ja jestem to nikogo
Na innych wątkach też cisza
ja sie tak nie bawie
a jak mnie nie ma jeden dzien to pozniej czytam pol dnia

to nie FER !!!!!!!!!!

Do góry