wisienkaa1
Listopadowa mama '07
wróciłam ze spaceru ...gardło mi napierd... masakra zaraz mnie przekręci,,,,
nie wnerwiajcie mnie z tymi zmianami!!! nic się cholercia nie zmieniło:-) objawów brak ale ciągle mam nadzieje..heheh
ostatnio czytałam że moga być takie miesiace w roku nawet 2 razy bez okresu:-) wiec tego się trzymam
za chwile wracam bo mój tata przyjechał stare meble powywozić
sabina a ja widze pierwsze oznaki ciazy..........rozdraznienie
a powaznie to zycze Ci aby nic z tego nie bylo i zeby @ przyszla lada moment bo widze ze nie chcesz byc teraz w ciazy :-):-) trzymaj sie
Wisienka to mleko kondesowane to w PL takie w puszce metalowej ??
a ja dopijam kawe
Lilka tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja kawy bez tego mleka nie wypije :-):-) to mleko to ja moge pic i bez kawy
a ja sie pohwale ze wszelkie formalnosci tutaj w N. sie dokonaly :-)
wczoraj dostalam pismo ze mam wybrac sobie lekarza :-) (dostalam staly nr personalny :-))
Lilka w koncu, gratuluje!!!!!!!!!!!
No to jeden z normalnych objawów,mnie tez puchły nogi i ręce.
A co do jedzenia to jesz tyle ile potrzebujesz ważne ze głodna n ie chodzisz nie ma co sie obrzerać,pozniej sa tego skutki w postaci nadwagi jakiej dostałam w gratisie po porodzie hyhyhy
women ja tam nie puchlam tylko tylam z predkoscia swiatla ale co sie dziwic jak jadlam za 3 ;-) teraz wiem i mam juz naucze zeby tyle nie jesc, przepraszam zrec jakbym byla nastepny raz w ciazy :-):-) myslalam ze to karmienie piersia jakos bardziej pomaga w rzuceniu zbednych kg, ale chyba nie umnie zeszlam tlyko 10 kg bez zadnej diety
jak by któraś miała chęc na mnie zagłosować to bede wdzięczna
Wybory Wirtualnej Miss, wybory Najpiekniejszej Polki!!
women zaraz zaglosuje :-):-)
kathe ojej :-( jak cos to tu jestescmy i jakbys chciala sie jednak wyzalic to wiesz gdzie,
ja malego kapie w jego malej wanience, czasem tlyko w duzej ale tot lyko zemna
spadam na spacerek
a tak wogole to dzisiaj na 20 ide na cwieczenia az sie boje, bo koleznki juz byly i mowily ze strasznie ciezko