reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

wróciłam ze spaceru ...gardło mi napierd... masakra zaraz mnie przekręci,,,,
nie wnerwiajcie mnie z tymi zmianami!!!:D:D:D nic się cholercia nie zmieniło:-) objawów brak:D:D ale ciągle mam nadzieje..heheh
ostatnio czytałam że moga być takie miesiace w roku nawet 2 razy bez okresu:-) wiec tego się trzymam:D:D:D

za chwile wracam bo mój tata przyjechał stare meble powywozić:)

sabina a ja widze pierwsze oznaki ciazy..........rozdraznienie :laugh2::laugh2:
a powaznie to zycze Ci aby nic z tego nie bylo i zeby @ przyszla lada moment bo widze ze nie chcesz byc teraz w ciazy :-):-) trzymaj sie

Wisienka to mleko kondesowane to w PL takie w puszce metalowej ??
a ja dopijam kawe

Lilka tak tak tak!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja kawy bez tego mleka nie wypije :-):-) to mleko to ja moge pic i bez kawy :p

a ja sie pohwale ze wszelkie formalnosci tutaj w N. sie dokonaly :-)
wczoraj dostalam pismo ze mam wybrac sobie lekarza :-) (dostalam staly nr personalny :-))

Lilka w koncu, gratuluje!!!!!!!!!!!

No to jeden z normalnych objawów,mnie tez puchły nogi i ręce.
A co do jedzenia to jesz tyle ile potrzebujesz ważne ze głodna n ie chodzisz nie ma co sie obrzerać,pozniej sa tego skutki w postaci nadwagi jakiej dostałam w gratisie po porodzie hyhyhy

women ja tam nie puchlam tylko tylam z predkoscia swiatla :-D:-D ale co sie dziwic jak jadlam za 3 ;-):zawstydzona/y: :laugh2::laugh2: teraz wiem i mam juz naucze zeby tyle nie jesc, przepraszam zrec jakbym byla nastepny raz w ciazy :-):-) myslalam ze to karmienie piersia jakos bardziej pomaga w rzuceniu zbednych kg, ale chyba nie umnie :dry: zeszlam tlyko 10 kg bez zadnej diety

jak by któraś miała chęc na mnie zagłosować to bede wdzięczna
Wybory Wirtualnej Miss, wybory Najpiekniejszej Polki!!

women zaraz zaglosuje
:-):-)

kathe ojej :-( jak cos to tu jestescmy i jakbys chciala sie jednak wyzalic to wiesz gdzie,
ja malego kapie w jego malej wanience, czasem tlyko w duzej ale tot lyko zemna :-p:-p

spadam na spacerek
a tak wogole to dzisiaj na 20 ide na cwieczenia :szok: az sie boje, bo koleznki juz byly i mowily ze strasznie ciezko :szok::szok::szok:

reklama
a ja sie pohwale ze wszelkie formalnosci tutaj w N. sie dokonaly :-)
wczoraj dostalam pismo ze mam wybrac sobie lekarza :-) (dostalam staly nr personalny :-))

GRATULACJE!!!!

Film na poprawę nastroju (jeśli ktoś ma zły nastrój;-)) - oglądać z włączonym dźwiękiem :-D:-D:rofl2:

Kacperek sie pieknie smieje

hej kobitki
nie odzywam sie ostatnio za czesto bo nieciekawie u nas:-(ale nie bede sie zalic bo nie warto;-)
mam pytanko, gdzie kapiecie maluchy-dalej mala wanienka czy juz normalna wanna w lazience?chcialabym juz chyba przejsc na normalna wanne...

u nas nocki zaczely byc do dupy przez te zabki, zawsze tak piueknie spala a teraz prawie co pol g odziny placz:-(

kathe nie martw sie zabki zaraz przejda i bedzie luzik, ja wiem ze tak latwo sie mowi bo ja przespie w jednym ciagu w ciagu nocy ok.4 godzin no i dopiero potem mam lipe, a ty masz placz co pol godz. ale bedzie o.k
a malego kapie w wannie od 3 miesiaca bo chyba jakas mala wanienke kupilam:-p

women- to moze kiedy indziej ta impreza bo ju juz imprezuje w ta sobote

beata-dzieki za promeczki u mnie leje od rana

wisienka-dasz se rade na cwiczeniach

jejku Beata ale musialas sie zestresowac:baffled:
Wspolczuje Ci. Wiesz na co mala tak zareagowala??
Anitt pewnie po młodej włoszczyźnie

GRATULACJE!!!!

Kacperek sie pieknie smieje

kathe nie martw sie zabki zaraz przejda i bedzie luzik, ja wiem ze tak latwo sie mowi bo ja przespie w jednym ciagu w ciagu nocy ok.4 godzin no i dopiero potem mam lipe, a ty masz placz co pol godz. ale bedzie o.k
a malego kapie w wannie od 3 miesiaca bo chyba jakas mala wanienke kupilam:-p

women- to moze kiedy indziej ta impreza bo ju juz imprezuje w ta sobote

beata-dzieki za promeczki u mnie leje od rana

wisienka-dasz se rade na cwiczeniach

Asix ale te bużki to mnie rozwalają:laugh2::laugh2::laugh2:

wisienka
-dasz se rade na cwiczeniach

Asix dzieki,
no mam nadzieje ze dam rade :-):-) zreszta ja to taka jestem ze chocbym miala pasc potem to nie pokaze tego po sobie i bede z calych sil dotrzymywac tempa innym aby sie nie skompromitowac :zawstydzona/y: :-):-)

ja juz po spacerku.......takim krociutkim bo trzeba oszczedzac sily na wieczor a pozatym zaczelo kropic to lepiej wrocic do domu zanim na dobre sie rozpada.
Zazdroszcze wam w polsce tego sloneczka
Ide cos zrobic poki maly spi ...............

Już mnie nerw opuścił ale miałam stresa.Oli podałam zupkę o 10,30 tą którą wczoraj ugotowałam i już ją jadła.Zjadła prawie wszystko i nagle jakaś nerwowa jest kręci się i drapie po szyi naglae wysypka jej się pojawiła i widzę że idzie w górę w stronę nosa błyskaewicznie.białe jkropki na czerwonym tle.Szybko ją do zlewu rozebrałam wymyłam dałam Zyrtec masć sterydową a ona sie drapie i płacze.zadzwoniłam do mojej lekarki bo już chciałam jechać do szpitala ale ona mówi że to tak silna reakcja alergiczna i teraz po lekach poczekać.Po 1,5 godz mineło jej i teraz śpi. Już przez tą akcję jesten tak wykończona ze mam dośc

Współczuje - na pewno bardzo sie zestresowałaś ale dobrze, że już przeszło. Trzymam kciuki, żeby ta alergia sie w końcu skończyła :tak:.

My wróciliśmy ze spacerku , poszliśmy do parku z kocem. Kacper posiedział, poleżała pobawił sie a ja powdychałam świeżego powietrza . Potem dołączył do nas mężuś. Teraz Kacper robi sobie drzemkę. Przed snem wykąpał sie pod prysznicem z Mężem ( uwielbia kiedy z prysznica lecą na niego kropelki :-D:-D).

Normalnie to kapiemy go w jego wanience (taka z tych większych).

Zmierzyliśmy go i ma 72,5 cm (koszykarz to z niego nie jest hihi:-D)

Beata pierwszy raz slysze zeby tak szybko wychodziła reakcja obronna organizmu jesli chodzi o wysypkę,matko świeta ja to bym chyba w panike wpadła - podziwiam i wspolczuje
Kurcze biedna ta Oleńka malutka tylko musi przechodzić.
Kathhe ja chciałam zapytać jak tam napięcie mieśniowe u Marysi,ponieważ nic nie piszesz,dalej jest rehabilitowana?
Asix ja też pękam ze smiechu jak widze te bużki hehe
A co do imprezki to hmmm niech pomyśle???

Co sie dzieje z Anlulką,Sylwią,Misią,Sugar,Pati,Kunda,halooo reszta mam !!! Prosze uczestniczyć w forum,nalegam hihih

Ja byłam w mieście pozałatwiać sprawy
i myslałam ze umre juz w korkach,Bydgoszcz jest zasypana samochodami,ludzie rozkojarzeni tą pogodą jeżdza jak debile do tego ta temp.Szok lepiej w domu siedziec.

reklama
Nie no jak ja jestem to nikogo
Na innych wątkach też cisza
ja sie tak nie bawie
a jak mnie nie ma jeden dzien to pozniej czytam pol dnia

to nie FER !!!!!!!!!!

Do góry