reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

No i wsuwam eklera, a wz-ka na mnie czeka:)
Przez ostatni tydzien schudlam 3 kilo :O nie stosuje diety ani sie nie ograniczam a tu takie jaja. Az sie zaczynam martwic :/

reklama
Wisienka to mleko kondesowane to w PL takie w puszce metalowej ??
a ja dopijam kawe

Hania ma drzemke to trza by cos zrobic :-p

Sabinka będzie dobrze, czytałam że zrobiłaś test i nic nie wykazał, a jesteś już przecież po terminie @ więc to raczej nie siostrzyczka dla Kacperka się szykuje.;-)

a ja sie pohwale ze wszelkie formalnosci tutaj w N. sie dokonaly :-)
wczoraj dostalam pismo ze mam wybrac sobie lekarza :-) (dostalam staly nr personalny :-))

Lilka no to świetnie.
Teraz z niecierpliwością czekamy na usg i na to,że wymiękniesz i poznamy płeć :laugh2::laugh2:
Sabinko widze,że się pocieszasz :laugh2::laugh2::laugh2:
Kup soie Tantum Verde do psikania do gardła.Dobre jest :tak:

Wygońcie mnie sprzed kompa :baffled::tak:
Dziecko śpi a ja zamiast sprzątać to siedze :angry:

Cześć laski!
Ja mam dziś w końcu w miarę wolny dzionek. Mały zasnął to jestem na spóźnionej kawce.:tak:
Elbra, a może te czerwone krostki to potówki? Współczuję alergii.

potówke miał trochę inną. a to są takie jakby podskórne grudki. no zobaczymy co powie dzis doktorka.

Elbra, 5 to nosi moj prawie 2 letni synek! Nie krytykuje Cie bo moze faktycznie Ci sie lepiej sprawdza ta wielkosc ale po prostu jestem troche w szoku!!!
Colin mimo, ze jest sporymklopsem to nosi 4 i sa dobre i nic mu ni ewylatuje!!!

Też byłam w szoku :szok: że już rozmiar 5

moja Milenka skonczyla swoj wiek pieluchowy w rozamirze 4 wiec tez jestem w szoku :szok:
Elbra chyba osiagneliscie szczyt w nr pieluchowych co??
ja nawet neiw iem czy jest cos po nr 5 w pampersach :-D:-D

SORKA miało być nr 4+ .:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::oo::oo::oo:
Bo z 4 przeszliśmy na 4+ więc dla mnie to tak jak piątki:blink:
ale w sumie 4 a 4+ nie ma prawie żadnej róznicy:baffled:
5 to nosi mój chrześniak co ma 22 miesiące:-p
A tak na marginesie Lilka są jeszcze w Polsce Huggiesy 6:tak::-D
Elbra wspolczuje Ci to tak jak jest u nas caly czas sie z tym zmagamy:no:

Tak wogole to DZIEN DOBRY:tak:

to Karinko mamy to samo przeżywanie. Tydzień bez wysypki tygodniem świętym:-(

reklama
Pusia super sie Kacperek smieje, nie ma to jak zabawy z tatusiem :) Jak mi sie uda to wrzuce Domiska jak sie smieje.

Co do pieluszek to wlasnie ja uzywalam 5 raz i duzo lepiej mi sie sprawowaly niz 4+ ktore czasem obcieraly malemu nozki z przodu. Ale tu chodzi tylko o huggies bo niektorych to ja mam jeszcze 3 i sa dobre:)

Do góry