reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2007

No i wsuwam eklera, a wz-ka na mnie czeka:)
Przez ostatni tydzien schudlam 3 kilo :O nie stosuje diety ani sie nie ograniczam a tu takie jaja. Az sie zaczynam martwic :/

reklama
Wisienka to mleko kondesowane to w PL takie w puszce metalowej ??
a ja dopijam kawe

Hania ma drzemke to trza by cos zrobic :-p

Sabinka będzie dobrze, czytałam że zrobiłaś test i nic nie wykazał, a jesteś już przecież po terminie @ więc to raczej nie siostrzyczka dla Kacperka się szykuje.;-)

a ja sie pohwale ze wszelkie formalnosci tutaj w N. sie dokonaly :-)
wczoraj dostalam pismo ze mam wybrac sobie lekarza :-) (dostalam staly nr personalny :-))

Lilka no to świetnie.
Teraz z niecierpliwością czekamy na usg i na to,że wymiękniesz i poznamy płeć :laugh2::laugh2:
Sabinko widze,że się pocieszasz :laugh2::laugh2::laugh2:
Kup soie Tantum Verde do psikania do gardła.Dobre jest :tak:

Wygońcie mnie sprzed kompa :baffled::tak:
Dziecko śpi a ja zamiast sprzątać to siedze :angry:

Cześć laski!
Ja mam dziś w końcu w miarę wolny dzionek. Mały zasnął to jestem na spóźnionej kawce.:tak:
Elbra, a może te czerwone krostki to potówki? Współczuję alergii.

potówke miał trochę inną. a to są takie jakby podskórne grudki. no zobaczymy co powie dzis doktorka.

Elbra, 5 to nosi moj prawie 2 letni synek! Nie krytykuje Cie bo moze faktycznie Ci sie lepiej sprawdza ta wielkosc ale po prostu jestem troche w szoku!!!
Colin mimo, ze jest sporymklopsem to nosi 4 i sa dobre i nic mu ni ewylatuje!!!

Też byłam w szoku :szok: że już rozmiar 5

moja Milenka skonczyla swoj wiek pieluchowy w rozamirze 4 wiec tez jestem w szoku :szok:
Elbra chyba osiagneliscie szczyt w nr pieluchowych co??
ja nawet neiw iem czy jest cos po nr 5 w pampersach :-D:-D

SORKA miało być nr 4+ .:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::oo::oo::oo:
Bo z 4 przeszliśmy na 4+ więc dla mnie to tak jak piątki:blink:
ale w sumie 4 a 4+ nie ma prawie żadnej róznicy:baffled:
5 to nosi mój chrześniak co ma 22 miesiące:-p
A tak na marginesie Lilka są jeszcze w Polsce Huggiesy 6:tak::-D
Elbra wspolczuje Ci to tak jak jest u nas caly czas sie z tym zmagamy:no:

Tak wogole to DZIEN DOBRY:tak:

to Karinko mamy to samo przeżywanie. Tydzień bez wysypki tygodniem świętym:-(

reklama
Pusia super sie Kacperek smieje, nie ma to jak zabawy z tatusiem :) Jak mi sie uda to wrzuce Domiska jak sie smieje.

Co do pieluszek to wlasnie ja uzywalam 5 raz i duzo lepiej mi sie sprawowaly niz 4+ ktore czasem obcieraly malemu nozki z przodu. Ale tu chodzi tylko o huggies bo niektorych to ja mam jeszcze 3 i sa dobre:)

Do góry